- 9 Temmuz 2018
- 89
- 127
- 43
- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.001
Sizin varmı şuanda tedaviniz çok mesaj vardı kim tedavide kim değil kim pozitif okudum ama hatırlamakta zorlanıyorum şuan ondan sordum :)Amin amin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin varmı şuanda tedaviniz çok mesaj vardı kim tedavide kim değil kim pozitif okudum ama hatırlamakta zorlanıyorum şuan ondan sordum :)Amin amin inşallah![]()
Benim de hala şiş karnımHiç ölçmedim belimi canım transferden sonraki 13.gün ama bana 13 sene geldi yatmakta oturmakta zorlanıyorum karnım hala şiş ne yapacağımı bilmiyorum![]()
salı günü inşallah kuzumm dua et nolurÇok şükür canım kese için ne zaman gideceksin inş
Ya şişlik çok zor bende de oluyor ve gaz da![]()
Canım zaten doktor dedi transferi erteleyelim iyi değilsen diye ama o zaman iyiydim bir şey olmaz dedim şimdi hem hamilelik hem ohss birbirine karıştıBenimde geldi başıma adet olmayınca geçmedi kuzum ohhss oldum da çok berbat bı durum vaala
Sağ ol canım benimm ben de deliler gibi onu araştırıyorum ama sıcak torba koy diyen bile yok inan tek çaresi zaman olamaz yaaaAa geçmiş olsun kuzum benim ilaç vs birşeyi yok mu bunun ağrı falan var mı
Aynen yemin ederimBenim de hala şiş karnımaynı 7-8 aylık hamileler gibiyim.
Aynen canım benimde var transfer surecindeyim inşaallah pozitifi alan çok bu topikte Maşallah bizlerde onlardan oluruz inşallahSizin varmı şuanda tedaviniz çok mesaj vardı kim tedavide kim değil kim pozitif okudum ama hatırlamakta zorlanıyorum şuan ondan sordum :)
Amin canımAynen canım benimde var transfer surecindeyim inşaallah pozitifi alan çok bu topikte Maşallah bizlerde onlardan oluruz inşallah![]()
Aynn öyle bende 26 yaşında çift oldum hiç böyle birşey demedilerben 22 yaşında bile çift embriyo olmuştum her seferinde çift oldum o biraz meerkezle alakalı bence canım
Canım Akdeniz ateşini hiç kafana takma.Kuzenim de de Akdeniz ateşi hastalığı var doğal yolla tek seferde 1 kızı 1 oğlu oldu hiç bunları kafana takıp strese sokma kendiniAklıma bile gelmedi oradayken inanın hiç hevesim kalmadı git gel yıprandım çok ama yarin arar sorarımhiç bı problem yok eşimde de bende de sadece pcos var denildi adetlerim duzenlidir de bı tek aklıma ailevi Akdeniz ateşi hastalığım var raporlu ilaç kullanıyorum bundan çocuğu olmayan çok kişi varmış 14 yıldır istiyoruz olmuyor
maşalaahhh, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzumAmin canım400 çıktı canım çok şükür
![]()
maşallaaahhhh bebiş gelmiişş..Kızlar ben sanırım sabırsızımyapı olrak da tez canlıyım zaten ve hergün gece varmı yokumu bebiş diye diye ömrümü yedim
gidip kan verdim sağlık ocağına belki çıkar bugün sabahki 7 günüm bugün transfer idrar erken gebelik testim bu testler kafamı kurcaladı ve dayanamayıp gittim
dua edin inşallah testler doğrudur
Canım ben 5 gün embriyosu bir ay dondurma işlemi oldu bir ay bekledim sonra tranfer oldum bugün 7 günüm artık dayanamadım evlendiğmizden beri hiç korunmadım çok küçüktüm zatenmaşallaaahhhh bebiş gelmiişş..
saglıkla ılerlesın kuzum.. kacıncı gun embrıyosu ?
bugun kacıncı gunundu?
Süper canım benim hatta süperin süperiKızlar hastaneden aradılar 16 yumurtanın 16sıda döllenmişsıra salı günü transferde inşallah tutar..
Bende cok sasırdım ama önemli olan karnımda beni kabul etmesiSüper canım benim hatta süperin süperi![]()
maşallaahhh cok sevındıımmm..Canım ben 5 gün embriyosu bir ay dondurma işlemi oldu bir ay bekledim sonra tranfer oldum bugün 7 günüm artık dayanamadım evlendiğmizden beri hiç korunmadım çok küçüktüm zaten13 yıl diyim bissürü tedavi gördüm ama tüp bebek maliyet olrak eşim ile bu yıl nasip oldu inşallah bebiş de vardır
Kuzum benim de yarın 7. Gün , bugün erken gebelik testi alıcamKızlar ben sanırım sabırsızımyapı olrak da tez canlıyım zaten ve hergün gece varmı yokumu bebiş diye diye ömrümü yedim
gidip kan verdim sağlık ocağına belki çıkar bugün sabahki 7 günüm bugün transfer idrar erken gebelik testim bu testler kafamı kurcaladı ve dayanamayıp gittim
Amin kuzum Allah razı olsunmaşallaahhh cok sevındıımmm..
hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın![]()
Hadi hayırlı olsun ama kanı erken vermişsin kuzumKızlar ben sanırım sabırsızımyapı olrak da tez canlıyım zaten ve hergün gece varmı yokumu bebiş diye diye ömrümü yedim