Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Katlanır katlanır annesi maşallah değeri çok güzel paçayı kurtarmış hatta kurtarmışlar gibi 😀çoğul gebelikte hcg baya yüksek çıkıyor kuzum, benim üçüzlerde öyle yüksek çıkmıştı 😍
Kaç çıkmıştı kuzum senin 🥰🥰
Ay ne bileyim insan tedirgin oluyor inş bu topikte hepimizin yüzü Güler 🙈🙈♥️♥️

Kuzum onu anca keseler belli olunca söyleyebilir doktor bakalım sağlıkla gelsinler 🙈🥰🥰
Sen ne yaptın tekrar verdin mi test?♥️
Maşallah böyle yüksek çıkmışsa bence çoğul gebelik canım , sağlıkla ilerlesinler inşallah 😘😍 verdim değerim 75’ten 131’e yükselmiş çok şükür 🙏🏼 ama şişlik devam 😢

Maşallah böyle yüksek çıkmışsa bence çoğul gebelik canım , sağlıkla ilerlesinler inşallah 😘😍 verdim değerim 75’ten 131’e yükselmiş çok şükür 🙏🏼 ama şişlik devam 😢
Çok şükür canım kese için ne zaman gideceksin inş😍😍
Ya şişlik çok zor bende de oluyor ve gaz da 🥲

10.gün verdim kanı ben canım 5.gün embriyosu 🥰
Ozaman bende bekleyim pazartesi artık kaç yıl beklemişim demi😂yarın ilk idrar ile yapıcam bide erken gebelik testi internetten sürekli sipariş ettim sayfadaki satıcı kesin deli diyordur bana 🤭🤭🤭hergün bir iki tane yapıyorum naapyım biran evvel eşime söylemek istiyorum

Ozaman bende bekleyim pazartesi artık kaç yıl beklemişim demi😂yarın ilk idrar ile yapıcam bide erken gebelik testi internetten sürekli sipariş ettim sayfadaki satıcı kesin deli diyordur bana 🤭🤭🤭hergün bir iki tane yapıyorum naapyım biran evvel eşime söylemek istiyorum
Kızz senelerdir o gebelik testlerine verdiğim parayı tüp bebeğe verseymişiz zaten daha iyiymiş ben de hep aynı yerden sipariş ediyordum adamlar alışıktır canım 🙈😁😁
Aynen bekle pazartesini 🥳🥳🥳

Kızz senelerdir o gebelik testlerine verdiğim parayı tüp bebeğe verseymişiz zaten daha iyiymiş ben de hep aynı yerden sipariş ediyordum adamlar alışıktır canım 🙈😁😁
Aynen bekle pazartesini 🥳🥳🥳
🤭🤭🤭rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar versin inşallah bugün iğneden çıktım ezan okunoyurdu içimden dedim kim evlat Hasreti ile yanıyorsa yüreği su serpip mucizesini yaşatsın inşallah 🙏🤱🏻

🤭🤭🤭rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar versin inşallah bugün iğneden çıktım ezan okunoyurdu içimden dedim kim evlat Hasreti ile yanıyorsa yüreği su serpip mucizesini yaşatsın inşallah 🙏🤱🏻
Amin canım amin ben de iğne yaptırdım bugün pruloton çok yakıyor ama değer bebekler için 🤲🏻🤲🏻🐣🐣🥰🥰

Amin canım amin ben de iğne yaptırdım bugün pruloton çok yakıyor ama değer bebekler için 🤲🏻🤲🏻🐣🐣🥰🥰
Bende bir göbek bir kalçadan kalçadaki progestoron iğne çok yakın hatta beze gibi sert sert olduğum yerler göbil biraz yağlı 😂ondan hissetmiyorum herelde göbişi ama kalçam ağrıo resmen

Maşallah maşallah kuzum 🧿 amin isteyen herkesin başına inş canım benim 🙏🏻🥰❤️ Ben de iyiyim işte bugün misafirliğe gittim tanıdığa . Şimdi yemek yapıcam . Asıl sen napıyosun hamiş nasıl gidiyor bebişinle 😍
Ay kuzum benim ya 🥰 Gün geçtikçe biraz korku sarıyor canım ne yalan söyliyim olumsuz olmasından korkuyorum ama buraya girdikçe pozitife dönüyorum hemen.İnşallah fire vermeden hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamile kalalım kuzum benim ❤️

Back