Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Canım Akdeniz ateşini hiç kafana takma.Kuzenim de de Akdeniz ateşi hastalığı var doğal yolla tek seferde 1 kızı 1 oğlu oldu hiç bunları kafana takıp strese sokma kendini
İnşallah Rabbim sevindirsin benimde etrafımda olan tanıdıklarım var ol demesi lazım Rabbim'in inşallah bu sefer yüzümüz gülsün hepimizin 🌺

Kızlar hangi gebelik testlerini kullanıyorsunuz ben en son tüp bebek denememde almıştım 5 yıl önce eczaneden kullandığınız markaları yazabilir misiniz?Birde Trendyol dan mi aldınız testleri öyle daha uyguna geliyor sanırım biraz baktım da marka olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Maşallah çok sevindim çok şükür 🥰🥰 benim de yarın test günüm bugün bitmedi bir. İnşallah ben de hayırlısıyla yazabilirim sizin gibi. Diğer arkadan transfer olanlar ve olacaklar da inşallah
Çok teşekkür ederim Allahım bu duyguyu burda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲❤️

Cok sevindim hayirli ugurlu olsun saglicanlada katlanarak devam etsin.bu surecte nelere dikkat ettiniz ?
Amin cnm ilk 3 gün lavabo dışında hiç kalkmadim iğne ilaçlarımı hepsini saatinde içtim ve beslenmeme dikkat ettim günde 3 litre su kabak çekirdeği avakado ceviz kabız olmamak için de kayısı bide çokça dua ettim gerçekten olacağına inanın ve sabır cnm bnm❤️🥰🥰

Amin cnm ilk 3 gün lavabo dışında hiç kalkmadim iğne ilaçlarımı hepsini saatinde içtim ve beslenmeme dikkat ettim günde 3 litre su kabak çekirdeği avakado ceviz kabız olmamak için de kayısı bide çokça dua ettim gerçekten olacağına inanın ve sabır cnm bnm❤️🥰🥰
Inş canimmm aynen bol su diyolar.dun oldu benimde transferim uzanmaktan yoruldum biraz oturuyorum filan yani yemegimi bile esim onume getiriyo diyorum bu seferde cok mu hareketsiz kaliyorum diye 🤭 bu arada 5. Gun ve dondurulmuydu canim seninkide?

Kızlar ben afedersiniz kabız olmuşum🥲 ne yapmam gerek doktor ılaç yazmış henuz almadım da ne yıyebılırım embriyo transferi salı günğ olcak

Merhaba dün (reglimin 2. Gününde) tüp bebek tedavisine başladık 🙏🏻 bugün reglimin 3. Günü, henüz adetimin devam etmesi gerekirken kesildi. İlaçlardan dolayı mı? Bu süreci yaşayanlar yardım edebilir mi sizin için de böyle mi oldu? Doktor asistanına ulaştım, kesin olmamakla birlikte ilaçlardan olabilir, bir sorun varsa doktor kontrolde söyler dedi. Ben burada benzer bir tecrübesi olan varsa öğrenmek isterim. Şimdiden çok teşekkürler

Ay kuzum benim ya 🥰 Gün geçtikçe biraz korku sarıyor canım ne yalan söyliyim olumsuz olmasından korkuyorum ama buraya girdikçe pozitife dönüyorum hemen.İnşallah fire vermeden hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamile kalalım kuzum benim ❤️
Hiç vesveseye kapılma cnm içini ferah tut pozitif olacak inş sonucunda 🙏🏻bol bol dua edelim tüm hamilelikler hayırlısıyla devam etsin bebişleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim 🙏Bak ne güzel sıra sıra herkesten bir sürü pozitif haberler geliyor hep böyle devam etsin inş 🥰❤️

Back