- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.041
Benim rahim içi yeterince kalınlaşmadı. Transferim diğer aya ertelendi. Aranızda olamadım maalesef. Hepinizin güzel haberler almasını dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim inşallah önümüzdeki ay tüm sürecin hayırlısıyla ilerler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahBenim rahim içi yeterince kalınlaşmadı. Transferim diğer aya ertelendi. Aranızda olamadım maalesef. Hepinizin güzel haberler almasını dilerim.
Maşallah canımHamileyim kızlar hamileyim![]()
Hayırlısı olsun inşallah obur aya nasip kısmet olsun canını sıkmaBenim rahim içi yeterince kalınlaşmadı. Transferim diğer aya ertelendi. Aranızda olamadım maalesef. Hepinizin güzel haberler almasını dilerim.
İnşallah Rabbim sevindirsin benimde etrafımda olan tanıdıklarım var ol demesi lazım Rabbim'in inşallah bu sefer yüzümüz gülsün hepimizinCanım Akdeniz ateşini hiç kafana takma.Kuzenim de de Akdeniz ateşi hastalığı var doğal yolla tek seferde 1 kızı 1 oğlu oldu hiç bunları kafana takıp strese sokma kendini
Ya çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah darısı bize inşallah kızlar bizi duanizdan eksik etmeyin 2nizinde hayırlı olsun bebisleriMaşallah canımsağlıkla artsın değerin
kaç çıktı degerin ??
Çok teşekkür ederim Allahım bu duyguyu burda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah çok sevindim çok şükürbenim de yarın test günüm bugün bitmedi bir. İnşallah ben de hayırlısıyla yazabilirim sizin gibi. Diğer arkadan transfer olanlar ve olacaklar da inşallah
Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsunTebrikler kızlar rabbim analı. babalı büyütsün inşallahmaşallah topikin adını değiştiriyorum bebişler topik
![]()
Cok sevindim hayirli ugurlu olsun saglicanlada katlanarak devam etsin.bu surecte nelere dikkat ettiniz ?Çok teşekkür ederim Allahım bu duyguyu burda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
İnşallah Allahım hayırlı haberler almiyi nasip eder cnm bnmMaşallah çok sevindim çok şükürbenim de yarın test günüm bugün bitmedi bir. İnşallah ben de hayırlısıyla yazabilirim sizin gibi. Diğer arkadan transfer olanlar ve olacaklar da inşallah
Amin cnm ilk 3 gün lavabo dışında hiç kalkmadim iğne ilaçlarımı hepsini saatinde içtim ve beslenmeme dikkat ettim günde 3 litre su kabak çekirdeği avakado ceviz kabız olmamak için de kayısı bide çokça dua ettim gerçekten olacağına inanın ve sabır cnm bnmCok sevindim hayirli ugurlu olsun saglicanlada katlanarak devam etsin.bu surecte nelere dikkat ettiniz ?
Inş canimmm aynen bol su diyolar.dun oldu benimde transferim uzanmaktan yoruldum biraz oturuyorum filan yani yemegimi bile esim onume getiriyo diyorum bu seferde cok mu hareketsiz kaliyorum diyeAmin cnm ilk 3 gün lavabo dışında hiç kalkmadim iğne ilaçlarımı hepsini saatinde içtim ve beslenmeme dikkat ettim günde 3 litre su kabak çekirdeği avakado ceviz kabız olmamak için de kayısı bide çokça dua ettim gerçekten olacağına inanın ve sabır cnm bnm![]()
Canım benim hiç üzülme bende birsonraki ay oldum tranfer dondurup emriyoyu ilaçlar şimdi dahada etki edecekBenim rahim içi yeterince kalınlaşmadı. Transferim diğer aya ertelendi. Aranızda olamadım maalesef. Hepinizin güzel haberler almasını dilerim.
Kayısı fıstık falan tüket bulabilirsen yerelmasi al ye canım birebir kabızlığaKızlar ben afedersiniz kabız olmuşumne yapmam gerek doktor ılaç yazmış henuz almadım da ne yıyebılırım embriyo transferi salı günğ olcak
Nerden bulabılırım canım yerelmasınıKayısı fıstık falan tüket bulabilirsen yerelmasi al ye canım birebir kabızlığa
Hiç vesveseye kapılma cnm içini ferah tut pozitif olacak inş sonucundaAy kuzum benim yaGün geçtikçe biraz korku sarıyor canım ne yalan söyliyim olumsuz olmasından korkuyorum ama buraya girdikçe pozitife dönüyorum hemen.İnşallah fire vermeden hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamile kalalım kuzum benim
![]()
Çok sevindim canım benim maşallah maşallahHamileyim kızlar hamileyim![]()