- Konu Sahibi waitingformymiracle
Son adet tarihi diye biliyorum ama tecrübeli anne adaylarımız daha iyi bilir tabiKızlar bişey sorucam tüp bebekte gebelik haftası transferden mi hesaplanıyor yoksa gene son adet tarihimizden mi hesaplıyoruz
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihi diye biliyorum ama tecrübeli anne adaylarımız daha iyi bilir tabiKızlar bişey sorucam tüp bebekte gebelik haftası transferden mi hesaplanıyor yoksa gene son adet tarihimizden mi hesaplıyoruz
Ayy inşallah canım bebeklerim kalitelidirde spermi kabul ederlerYeterli kuzum hiç merak etme muhakkak yeterli sayıda çıkar
Sürekli yatmadım biraz oturdum gezindim ilk üç gün biraz fazla yatmış olabilirim oda annemin yüzünden ama sonrasında gayet rahat davrandımBen de 14 Eylülde oldum transferimi ikinci denemem çokça dua lütfenNeler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler pozitif olan arkadaşlar naptınız sürekli yattınız mı nasıl geçirdiniz günleri
![]()
O rahaatlikta baazen endiselendigide oluyor insanın ya olmazsa felan diye amma. Yatmakta doğru değilSürekli yatmadım biraz oturdum gezindim ilk üç gün biraz fazla yatmış olabilirim oda annemin yüzünden ama sonrasında gayet rahat davrandım
Maşallah rabbim şu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah aminBen farkını bilmiyorum açıkçası buradakiler erken gebelik testi yapmış daha çok. Adetten önce olan sonuç verenden almış eşim. Ayrıca sabah yapılması fark ediyormuş baya. Bundan sonra kan sonuçları takip ederim artık. Allahim cani gönülden istiyorum inşallah pozitif sonuçlar alırsınSabah yaptığım
Eki Görüntüle 3130203
Çift transfer için yaş kaç olmalı kiSelam kızlar bende bayadir sizlerin yazismalarinizi okuyorum pozitif olanlar var tebrik ederim hepinizieğer nasip olursa 27 Eylül de transferim olacak dondurulmuş 2tane embriyom var ama hangisi iyiyse o konulacakmis yaştan dolayı tek hakkın var dediler sizlere sormak istediğim embriyo kalitesi çok yüksek değil demişti ilk Doktorum bu seferki Dr başka inada sordum embriyo çok kötü olsa kalitesi dondurma işlemi yapılması dedi sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda beni bı aydınlatın birde pozitif olanlar hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız bı anlatın bana da
![]()
35 denildi bana 33 olduğumdan kaybettim o şansımı yinede nasipÇift transfer için yaş kaç olmalı ki
ben 22 yaşında bile çift embriyo olmuştum her seferinde çift oldum o biraz meerkezle alakalı bence canım35 denildi bana 33 olduğumdan kaybettim o şansımı yinede nasip
Kalitesini sorsaydin canım keşke genelde AA olanlar kaliteliymis mesela 3AA yada 4AA felan gibi 3AB felan olunca orta oluyormuş amaa tutanlarda oluyor her. Halikarda nasipSelam kızlar bende bayadir sizlerin yazismalarinizi okuyorum pozitif olanlar var tebrik ederim hepinizieğer nasip olursa 27 Eylül de transferim olacak dondurulmuş 2tane embriyom var ama hangisi iyiyse o konulacakmis yaştan dolayı tek hakkın var dediler sizlere sormak istediğim embriyo kalitesi çok yüksek değil demişti ilk Doktorum bu seferki Dr başka inada sordum embriyo çok kötü olsa kalitesi dondurma işlemi yapılması dedi sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda beni bı aydınlatın birde pozitif olanlar hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız bı anlatın bana da
![]()
ben 22 yaşında bile çift embriyo olmuştum her seferinde çift oldum o biraz meerkezle alakalı bence canım
Aklıma bile gelmedi oradayken inanın hiç hevesim kalmadı git gel yıprandım çok ama yarin arar sorarımKalitesini sorsaydin canım keşke genelde AA olanlar kaliteliymis mesela 3AA yada 4AA felan gibi 3AB felan olunca orta oluyormuş amaa tutanlarda oluyor her. Halikarda nasip
Yarı özel hastane Adana'da yapmıyormuş burasıben 22 yaşında bile çift embriyo olmuştum her seferinde çift oldum o biraz meerkezle alakalı bence canım
Geçmiş olsun cnmAklıma bile gelmedi oradayken inanın hiç hevesim kalmadı git gel yıprandım çok ama yarin arar sorarımhiç bı problem yok eşimde de bende de sadece pcos var denildi adetlerim duzenlidir de bı tek aklıma ailevi Akdeniz ateşi hastalığım var raporlu ilaç kullanıyorum bundan çocuğu olmayan çok kişi varmış 14 yıldır istiyoruz olmuyor
İşte özel olsa yaparsa yari özel olunca prosedüre uymak gerekiyor demekki nasip işi canım sen kendini ferah tutYarı özel hastane Adana'da yapmıyormuş burasıya
Sağ ol canımGeçmiş olsun cnmSöyleseydin keşke belkide ikisininde konulması için belki bı seçenek olurdu canım
İnşallah canım hayrilisiylaa sımsıkı tutunsunlaar bebislerinSağ ol canımSöyledim doktorum engel olmadığını söyledi ama transfer günü ne olur bilemem sağlıkla donsunler inşallah son şansım artık
![]()
İnşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsinİşte özel olsa yaparsa yari özel olunca prosedüre uymak gerekiyor demekki nasip işi canım sen kendini ferah tut
Amin inşallah canımİnşallah canım hayrilisiylaa sımsıkı tutunsunlaar bebislerin
Amin amin inşallahİnşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin![]()