- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.021
İnşallahHayırlı olsun canım benim 28 Eylül'de pozitif haberler ver bize inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahHayırlı olsun canım benim 28 Eylül'de pozitif haberler ver bize inşallah
Canım erken gebelik yaptım hep kaset teste bence daha çıkmaz çünkü daha çok küçük oluyorlar ya inşallah rabbim cümlemizi sevindirsinKuzum benim de yarın 7. Gün , bugün erken gebelik testi alıcam Sen hiç kaset test yaptın mı ? Erken gebelikte çıktı dimi çift çizgiler
Evet çok erken ama dayanamadım vallahi şu testler beni hergün 2 3 tane yapıyorum dedim kendi kendime idrarda çıkıyor ise gerçkten var ise kanada çıkar hereldeHadi hayırlı olsun ama kanı erken vermişsin kuzum güzel sonuçlar nasip etsin Rabbim
Amin kuzum benim bende erken gebelik testi aldım az önce nasip olursa Pazar günü yapıcam.İnşallah pozitif çıkar eşime kan testinden önce sürpriz yapmak istiyorumCanım erken gebelik yaptım hep kaset teste bence daha çıkmaz çünkü daha çok küçük oluyorlar ya inşallah rabbim cümlemizi sevindirsin
Kan sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum kzuumEvet çok erken ama dayanamadım vallahi şu testler beni hergün 2 3 tane yapıyorum dedim kendi kendime idrarda çıkıyor ise gerçkten var ise kanada çıkar herelde
Çıkar kanda da canım ama düşük çıkar şuanda erken olduğu için neyse için rahat ederEvet çok erken ama dayanamadım vallahi şu testler beni hergün 2 3 tane yapıyorum dedim kendi kendime idrarda çıkıyor ise gerçkten var ise kanada çıkar herelde
Aptin canım sonucun çıktımıAynn öyle bende 26 yaşında çift oldum hiç böyle birşey demediler
İnşallah canım benim güzel bir haber vermek nasip olur hepinize eşimize önce kendimizeKan sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum kzuum
Oyyy maaşallahhKızlar pozitif
Allah razı olsun canımOyyy maaşallahh
Oyyy annesi maaşallah kuzumuzaaDarısı başımıza inşallahAmin canım 400 çıktı canım çok şükür
Amin kuzum amin hep beraber sevinelim inşOyyy annesi maaşallah kuzumuzaaDarısı başımıza inşallah
Bende 33 yaşındayım, çift embriyo transfer edildi, Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin35 denildi bana 33 olduğumdan kaybettim o şansımı yinede nasip
Hamileyim kızlar hamileyimNNa
Aptin canım sonucun çıktımı
Gözünaydın canım benim Sağlıkla ilerlesin inşallah Darısı başımıza Allah'ımHamileyim kızlar hamileyim
Amin inşallah çok dua ediyorum cnm vallahi yaaGözünaydın canım benim Sağlıkla ilerlesin inşallah Darısı başımıza Allah'ım
Maşallah çok sevindim çok şükür benim de yarın test günüm bugün bitmedi bir. İnşallah ben de hayırlısıyla yazabilirim sizin gibi. Diğer arkadan transfer olanlar ve olacaklar da inşallahHamileyim kızlar hamileyim
Güzel haberler almanızı dilerim.Hayırlı olsun kuzum benim bol kaliteli embryoların olsun inşallah