- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Valla bilmiyorum bı yandan korkuyorumAyy çok yakınız canım
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Canın nasıl istiyorsa öyle yap kuzum ben yapmasam rahat edemezdim ama kimisi bekleyince rahat oluyor o yüzden kendi içinden geleni yapValla bilmiyorum bı yandan korkuyorumyapmaya bı yandan da yan salı yanda Çarşamba yaparım diyorum
Hayırlı olsun canım benimde 5.gün ama 5.gün embriyosuKızlar merhaba bende 3. Gün embriyosu transferi oldum pazartesi günü bugün 5.gun
Hayırlısı olsun bakalım dua edersin bana da inşallah hayırlı olur hepimiz içinCanın nasıl istiyorsa öyle yap kuzum ben yapmasam rahat edemezdim ama kimisi bekleyince rahat oluyor o yüzden kendi içinden geleni yap
Size de hayırlı olsun belirti var mı sizde çok stresliyim günden güne artıyorHayırlı olsun canım benimde 5.gün ama 5.gün embriyosu
Allah hepimizin yüzünü güldürecek haberler nasip etsin canımHayırlısı olsun bakalım dua edersin bana da inşallah hayırlı olur hepimiz için
Canım regl belirtisi dışında pek bir şey yok biraz göğsüm sanki şiş normalde adet öncesi tam tersi olur iner benim göğüslerim onun dışında da bir belirti yok bende canımSize de hayırlı olsun belirti var mı sizde çok stresliyim günden güne artıyor
Benimde göğüsler şiş ya yan tarafları dokununca hassasCanım regl belirtisi dışında pek bir şey yok biraz göğsüm sanki şiş normalde adet öncesi tam tersi olur iner benim göğüslerim onun dışında da bir belirti yok bende canım
Stres yapmadan duramıyoruz ki
Evet bu aşamada zorlu ama ben opu öncesinde zorlandım iğneler beni çok kötü yapmıştıBenimde göğüsler şiş ya yan tarafları dokununca hassas
Gerçekten bence en stresli aşaması bence transfer de bekleme süresiymis
Yaaaaa guzummmAy resmen gece hiç uyuyamadım ve sonuç Kızlarrrrr
Ama karnım ağrıyor hala
balkiz12345 @EsrSvm
Eki Görüntüle 3127879
Kuzum oldun mu opu? Nasıl geçti?Çok teşekkür ederim kuzumÖyle yapıcam kuzum çok tutamıyorum tuvaletimi çünkü
Bi güzel stres atmışsındır ne güzelCevabınız için teşekkürler opu oldum ben mayısta daha hiç transfer olmadı bu ay şartlar oluşursa olacak inşallah
Anladım aşkımm çok değişik bi süreç ya. Tek tüp bebekte mi böyle yoksa normal hamile kalıncada mı aynı süreç işliyor ?Yok kuzum gün aşırı işte mesela pazartesi ve çarşamba yaptırman gerekiyor atıyorum pazartesi 100 ise çarşamba 200 olması lazım
Ay çok şükür inş kuzummYaaaaa guzummmmaşallaaahh geliyor gelmekte olaaan oleeeey
Canım benim de kasıklarım beni öldürüyor, bir de mide ağrım var dünden beriCanım regl belirtisi dışında pek bir şey yok biraz göğsüm sanki şiş normalde adet öncesi tam tersi olur iner benim göğüslerim onun dışında da bir belirti yok bende canım
Stres yapmadan duramıyoruz ki
Benimde dondurulmuş transfer olucak nasipse adetin 15.veya 16.günü olucak tabi bu kişiden kişiye günleri değişebilir rahim kalınlığına göre ayarlıyor günü doktor
Evet kaşık ağrısı bugün başladı bende de inş yerleşmeden dolayıdır kuzumCanım benim de kasıklarım beni öldürüyor, bir de mide ağrım var dünden beri
İnşallah inşallah ben öyle olduğuna inanıyorumEvet kaşık ağrısı bugün başladı bende de inş yerleşmeden dolayıdır kuzum
Mide ağrısı da ilaçlardan olabilir ben aç karnına mide koruyucu alıyorum midem hassas diye doktor yazdı
Aynen canım çünkü ilaç vs mideye zarar veriyor ister istemezİnşallah inşallah ben öyle olduğuna inanıyorumay o zaman ben de pazartesi doktoruma diyim yazsın bana çok kötü ya
Diyorum ya da ilacımı fitille değişsin ama o da uğraştırıcı en güzeli dediğin gibi mide koruyucuAynen canım çünkü ilaç vs mideye zarar veriyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?