Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kuzum 2 gün öncekinden daha belirgin ama . Zaten hcg 1000 lere falan geldiğinde koyu çıkar . Hele ki 100 e kadar olan değerlerde çok çok silik çıkması çok normal . Daha bugün senin 7. Günün . 5.günde mesela 25 Li bi değerse şimdi 50 Li bi değerde . Çok bi koyulukta çıkması anormal olur .
Ayyy Sezen aşkım sen iyi ki varsın burada yaaa seni çok seviyom kız hep bi umut veriyorsun Allah razı olsun canım benimm 😘♥️♥️ Bi kan versem rahatlarız artık hepimiz😂

Merhaba hanımlar benimde adetim olursa inşallah bende transfer tedavisine başlayacağım merak ettiğim bir konu var adetin ikinci günü transfer için başlanan tedavi ortalama kaç gün sürüyor ve her gün iğne kullanılıyor mu ?

Kızlar Yarın 9 da olacakmış transfer 11 den 9 a çekmişler dularınızı eksik etmeyin çok ama çok heyecanlıyım 💕❤️
Canım ne kadar erken o kadar iyi ❣️ Çok çok aşırı su içme sakın biraz doluluk olsa yeterli dedi benim doktorum. Tadını çıkar dünyanın en güzel anı bence 🥺♥️ Dualarımız seninle 🤲🏼

Merhaba hanımlar benimde adetim olursa inşallah bende transfer tedavisine başlayacağım merak ettiğim bir konu var adetin ikinci günü transfer için başlanan tedavi ortalama kaç gün sürüyor ve her gün iğne kullanılıyor mu ?
Canım kişiden kişiye değişen bir süreç ilaçlara nasıl tepki verdiğine bağlı ben bir hafta yumurta geliştirmek için hergün iğne oldum karından. Opudan 34-36 saat önce de çatlatma iğnesi oluyorsun o da karından yine. Ondnan sonra doktor bana progestan hap verdi ve kan sulandırmak için bi iğne yazdı yine. Böyle…

Ayyy Sezen aşkım sen iyi ki varsın burada yaaa seni çok seviyom kız hep bi umut veriyorsun Allah razı olsun canım benimm 😘♥️♥️ Bi kan versem rahatlarız artık hepimiz😂
Ay kuzum benim sen de iyi ki varsın canımmmm 🥰😍 Allah hepimizden razı olsun vallahi birbirimize destek veriyoruz Umut oluyoruz ❤️ Evet kanı görünce rahatlarız inş o zaman da 2. Güne gelene kadar ay 2 katına katladı mı acaba der der durursun 😂😂

Ay kuzum benim sen de iyi ki varsın canımmmm 🥰😍 Allah hepimizden razı olsun vallahi birbirimize destek veriyoruz Umut oluyoruz ❤️ Evet kanı görünce rahatlarız inş o zaman da 2. Güne gelene kadar ay 2 katına katladı mı acaba der der durursun 😂😂
İnşallah ya gelsin şu pazartesi artık 🙈 ayy bi de o var demi? Pek kan verdiğimizde kaç çıkması lazım nasıl anlıyorlar pozitif mi kuzum?

İnşallah ya gelsin şu pazartesi artık 🙈 ayy bi de o var demi? Pek kan verdiğimizde kaç çıkması lazım nasıl anlıyorlar pozitif mi kuzum?
5 üzeri pozitif sayılıyor yavrum ama muhtemelen ya 100 e yakın ya da biraz üstü çıkar herhalde kişiden kişiye göre de değişir hatta bebeğin cinsiyetine göre bile değişiyor kuzum . Mesela erkek bebeklerin daha çok hcg si artıyor , kız bebekler daha yavaş katlıyor gibi gibi . Zaten en önemli olan şey 2 günde 2 katına katlaması başka da bişey değil kuzum

5 üzeri pozitif sayılıyor yavrum ama muhtemelen ya 100 e yakın ya da biraz üstü çıkar herhalde kişiden kişiye göre de değişir hatta bebeğin cinsiyetine göre bile değişiyor kuzum . Mesela erkek bebeklerin daha çok hcg si artıyor , kız bebekler daha yavaş katlıyor gibi gibi . Zaten en önemli olan şey 2 günde 2 katına katlaması başka da bişey değil kuzum
Yaaa ne kadar ilginçmiş ilk kez duyuyorum 😍 o zaman iki gün peş peşe mi kan veriyoruz acaba kuzum?

Ya benim de iki embriyom genetiğe gidecek , aslında testlerimizde genetik problemimiz yok ama daha önce çok düşüğüm olduğu için önlem amaçlı gidecek ama korkuyorum olumsuz sonuç gelir diye . Mesajın bana nasıl umut oldu 🥹 rabbim sana sımsıkı tutunmalarını nasip etsin . Darısı da başıma olsun inş canım 🙏🏻
Darısı hepimizin başına olsun benim 4 tane gitmişti bi tanesinin kromozomları bozuk çıktı üç tane kaldı üç tanenin iki tane transfer oldu dediğim gibi iki Eylül de dayamayıp bugün beta baktırdık sonuç 118 çıktı içini kalbini gönlünü ferah tut ben bugün ilk kez tattm bu duyguyu rabbim sonunu güzel eylesin inşallah 🤲🤲

Ay resmen gece hiç uyuyamadım ve sonuç Kızlarrrrr 🥲🙈🐣🐣
Ama karnım ağrıyor hala 🤔
balkiz12345 balkiz12345 E EsrSvm
59CD75CF-69BB-4457-9CAA-3DA950D8455C.jpeg

Ay silik çizgi var 😍🥰 Bu post da herkes Hamile kalsın Allah'ım çok ama çok Amin 🧿😍🥰
Amin canım aminnn😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Sen de suyu çok içme bi anda ben o hatayı yaptım 2 kere tuvalete gittim transfer öncesi bardak verdiler ölçülü bir şekilde yaptım 🙈
Öncesinde başla az az iç 🥰

Back