Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Benim de bu ay transferim olucak Allah’ın izniyle adet olmayı bekliyorum ilaçtan sonra oluyormuşum galiba ilacımın bitmesine 3 gün kaldı adetten hemen sonra transfer oluyor mu yoksa ilaç kullanıp ondan sonramı olucam bilgisi olan varmı

Benim de bu ay transferim olucak Allah’ın izniyle adet olmayı bekliyorum ilaçtan sonra oluyormuşum galiba ilacımın bitmesine 3 gün kaldı adetten hemen sonra transfer oluyor mu yoksa ilaç kullanıp ondan sonramı olucam bilgisi olan varmı
Bende pazartesi günü gideceğim sanırım adetin 2 ya da 3. günü transfer için rahmi hazırlamak için iğne ve ilaç veriyorlar rahim kalınlığı uygun olduğu zamanda transfer oluyor

Ben de 3 kere alıyorum kuzum, doktora sordun mu ilaçları ne zaman bırakmayla ilgili bana 3 ay devam dedi sanırım duphastonu yavaş yavaş bıraktıracakmış diğerleri devam edecekmiş ama sonuç kesinleşince konuşuruz onu dedi
Bi gebeliği görelim ilk üç ay kullanman gerekir ama duruma göre yine konuşucaz dedi bana da kuzum doktor😘
Normal yolla hamile kalsan da böyle yavrum . Hcg değerinin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı bi gebelik için ❤️💋
Ah iyi bari bize özel bir şey değilmiş😂😂❣️❣️

Ben transfer den önce Estrofem Ecopirin progestan fitil vinelac tablet progestan iğne göbektn bide folbiol kullandım daha da kullanıyorum cnm
Dondurulmuş embriyo dimi rahim Dinlendirmede mi kullanıyorsunuz bu ilaçları gününüz bellimi benim henüz günüm belli değil adetliyken gittiğim demi vericek Acaba

Back