Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Size de hayırlı olsun belirti var mı sizde çok stresliyim günden güne artıyor
Canım regl belirtisi dışında pek bir şey yok biraz göğsüm sanki şiş normalde adet öncesi tam tersi olur iner benim göğüslerim onun dışında da bir belirti yok bende canım 🌸
Stres yapmadan duramıyoruz ki 🥲🙈🙈

Canım regl belirtisi dışında pek bir şey yok biraz göğsüm sanki şiş normalde adet öncesi tam tersi olur iner benim göğüslerim onun dışında da bir belirti yok bende canım 🌸
Stres yapmadan duramıyoruz ki 🥲🙈🙈
Benimde göğüsler şiş ya yan tarafları dokununca hassas
Gerçekten bence en stresli aşaması bence transfer de bekleme süresiymis 😕😕

Cevabınız için teşekkürler opu oldum ben mayısta daha hiç transfer olmadı bu ay şartlar oluşursa olacak inşallah 🙏
Bi güzel stres atmışsındır ne güzel❣️ İnşallah her şey çok güzel ilerler bu ay kavuştay olur artık 🤲🏼🥰
Yok kuzum gün aşırı işte mesela pazartesi ve çarşamba yaptırman gerekiyor atıyorum pazartesi 100 ise çarşamba 200 olması lazım 🥰
Anladım aşkımm çok değişik bi süreç ya. Tek tüp bebekte mi böyle yoksa normal hamile kalıncada mı aynı süreç işliyor ?♥️♥️

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Pazartesi günü randevum var. Bakalım ne zaman transferim yapılacak.
Benimde dondurulmuş transfer olucak nasipse adetin 15.veya 16.günü olucak tabi bu kişiden kişiye günleri değişebilir rahim kalınlığına göre ayarlıyor günü doktor

Canım benim de kasıklarım beni öldürüyor, bir de mide ağrım var dünden beri 😥
Evet kaşık ağrısı bugün başladı bende de inş yerleşmeden dolayıdır kuzum🤲🏻🌸
Mide ağrısı da ilaçlardan olabilir ben aç karnına mide koruyucu alıyorum midem hassas diye doktor yazdı

Evet kaşık ağrısı bugün başladı bende de inş yerleşmeden dolayıdır kuzum🤲🏻🌸
Mide ağrısı da ilaçlardan olabilir ben aç karnına mide koruyucu alıyorum midem hassas diye doktor yazdı
İnşallah inşallah ben öyle olduğuna inanıyorum 😍 ay o zaman ben de pazartesi doktoruma diyim yazsın bana çok kötü ya 😢

Back