Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Canım kişiden kişiye değişen bir süreç ilaçlara nasıl tepki verdiğine bağlı ben bir hafta yumurta geliştirmek için hergün iğne oldum karından. Opudan 34-36 saat önce de çatlatma iğnesi oluyorsun o da karından yine. Ondnan sonra doktor bana progestan hap verdi ve kan sulandırmak için bi iğne yazdı yine. Böyle…
Cevabınız için teşekkürler opu oldum ben mayısta daha hiç transfer olmadı bu ay şartlar oluşursa olacak inşallah 🙏

Darısı hepimizin başına olsun benim 4 tane gitmişti bi tanesinin kromozomları bozuk çıktı üç tane kaldı üç tanenin iki tane transfer oldu dediğim gibi iki Eylül de dayamayıp bugün beta baktırdık sonuç 118 çıktı içini kalbini gönlünü ferah tut ben bugün ilk kez tattm bu duyguyu rabbim sonunu güzel eylesin inşallah 🤲🤲
Ya maşallah 🧿 Çok sevindim canım rabbim sağlıkla huzurla kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻

Ay resmen çıkmış kuzum çok sevindim ya bak boşuna demedim ben cumartesi büyük gün diye ne güzel senin olumlu haberinle açılışı yaptık devamı da hep olumlu olsun inş 😍🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ❤️
Amin kuzum amin🤲🏻
Evet kuzum Allah razı olsun senden de diğer arkadaşlardan da inş hepimiz güzel haberleri veririz peşpeşe beraber takip ederiz gebeliğimizi 🤲🏻🤲🏻😍😍♥️♥️

Back