Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Ben sadece duphaston kullanıyorum kuzum ama günde 3 kere hap olarak o da
Ben de 3 kere alıyorum kuzum, doktora sordun mu ilaçları ne zaman bırakmayla ilgili bana 3 ay devam dedi sanırım duphastonu yavaş yavaş bıraktıracakmış diğerleri devam edecekmiş ama sonuç kesinleşince konuşuruz onu dedi

Bi güzel stres atmışsındır ne güzel❣️ İnşallah her şey çok güzel ilerler bu ay kavuştay olur artık 🤲🏼🥰

Anladım aşkımm çok değişik bi süreç ya. Tek tüp bebekte mi böyle yoksa normal hamile kalıncada mı aynı süreç işliyor ?♥️♥️
Normal yolla hamile kalsan da böyle yavrum . Hcg değerinin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı bi gebelik için ❤️💋

Kızlar transferi oldum çok şükür 1 embryo transferi oldu 5. Gün 🐣 6 tanesini de dondurduk ☺️ 20 Eylül test günüm ❤️ Nelere dikkat ettiniz tecrübeli arkadaşlarım 😍
Kuzum bugün amcamın ölüm yıldönümüydü anca yazabildim telaşeden hep aklımdaydın. Çok sevindim yavrum rabbim bebişinle bi daha seni hiç ayırmasın inş çok duygulandım 🥹❤️Sımsıkı tutunsun inş annişine ❤️
Bu arada aradılar beni de 4 tane iyi kalite donduruldu benim ikisinden de biyopsi alındı genetik için 🥰bi dahaki aya da arkanızdan geliyorum inş 🥰

Kızlar transferi oldum çok şükür 1 embryo transferi oldu 5. Gün 🐣 6 tanesini de dondurduk ☺️ 20 Eylül test günüm ❤️ Nelere dikkat ettiniz tecrübeli arkadaşlarım 😍
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişin sana 😍😍🤲🏻🤲🏻🥰🥰🌸🌸
İlk iki gün güzelce dinlen evde arada yürü onun dışında dinlen kuzum ben 3.gün duş aldın havada serindi şükür terlememiştim, onun dışında da bol su içtim başka da bir şey yapmadım 😊

Darısı hepimizin başına olsun benim 4 tane gitmişti bi tanesinin kromozomları bozuk çıktı üç tane kaldı üç tanenin iki tane transfer oldu dediğim gibi iki Eylül de dayamayıp bugün beta baktırdık sonuç 118 çıktı içini kalbini gönlünü ferah tut ben bugün ilk kez tattm bu duyguyu rabbim sonunu güzel eylesin inşallah 🤲🤲
Bişey sorsam benimde aynı gün transferim oldu da acaba hiç belirti var mıydı şuan ben hiç bişey hissetmiyorum bnun için erken test te yaptırmaya korkuyorum

Kuzum bugün amcamın ölüm yıldönümüydü anca yazabildim telaşeden hep aklımdaydın. Çok sevindim yavrum rabbim bebişinle bi daha seni hiç ayırmasın inş çok duygulandım 🥹❤️Sımsıkı tutunsun inş annişine ❤️
Bu arada aradılar beni de 4 tane iyi kalite donduruldu benim ikisinden de biyopsi alındı genetik için 🥰bi dahaki aya da arkanızdan geliyorum inş 🥰
Kuzum benim Allah rahmet eylesin inşallah ❤️🤲🏻 Harika haber kuzum benim sağlıkla gelsinler genetikten sonuçlar inşallah ❤️🤲🏻 Kalan sayı da çok güzel Rabbim hayırlısıyla pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallah kuzum benim ❤️

Yok estrofem kullaniyrm sadece Baska ne kullanılır
İnsalh güzel sonuçlar al sende
Bana sabah akşam progestan dex iğne sabah öğle akşam fitil ve estrofem verdi kuzum.Rahşm kalınlığı morelini bozmasın kuzum bir daha ki ay çok daha iyi olur sakın üzme kendini belki de bu süreçte kalınlaşacak hiç belli olmaz

Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişin sana 😍😍🤲🏻🤲🏻🥰🥰🌸🌸
İlk iki gün güzelce dinlen evde arada yürü onun dışında dinlen kuzum ben 3.gün duş aldın havada serindi şükür terlememiştim, onun dışında da bol su içtim başka da bir şey yapmadım 😊
Bende öyle yapıcam kuzum inşallah ❤️ çok garip hissediyorum Rabbim inşallah nasip eder kuzum benim 😍😍

Kuzum benim Allah rahmet eylesin inşallah ❤️🤲🏻 Harika haber kuzum benim sağlıkla gelsinler genetikten sonuçlar inşallah ❤️🤲🏻 Kalan sayı da çok güzel Rabbim hayırlısıyla pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallah kuzum benim ❤️
İnşallah kuzum çok sağol aminnnn🙏🏻Rabbim hepimize pozitifleri görmeyi nasip etsin hayırlısı ile ❤️🙏🏻

Bana sabah akşam progestan dex iğne sabah öğle akşam fitil ve estrofem verdi kuzum.Rahşm kalınlığı morelini bozmasın kuzum bir daha ki ay çok daha iyi olur sakın üzme kendini belki de bu süreçte kalınlaşacak hiç belli olmaz
Nasıl ya aklım karıştı adetin kaçıncı günü verdi sana bu ilaçları en sadece estrofem kullaniyrmm

Back