Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun kuzum sımsıkı tutunsun inş annesine 😍 peki dayanabilecek misin gerçekten 17 sine kadar 😀
Amin inşallah canım teşekkür ederim. Her gün okumaya çalışıyorum burayı ama yazamıyordum şimdi haber vereyim dedim evdeyken☺
Beklerim diye tahmin ediyorum. Üniversite sınav sonucum mesela açıklanmıştı herkes sabah baktı ben sakinledim falan öyle akşam bakmıştım 😄
17si için hazırladım kendimi 🥰

Kızlar benim clearblue aletten vardı onun hamilelik çubuklarıyla test yaptım ama alete sokmadım şarjı bitmişti diye bugün 6.gün yine baya silik çıktı

Eklentiler

• 6A2D4BB1-8ACE-4D58-804A-2E9C2BF9A785.png
    6A2D4BB1-8ACE-4D58-804A-2E9C2BF9A785.png
    290,4 KB · Görüntüleme: 48
Amin inşallah canım teşekkür ederim. Her gün okumaya çalışıyorum burayı ama yazamıyordum şimdi haber vereyim dedim evdeyken☺
Beklerim diye tahmin ediyorum. Üniversite sınav sonucum mesela açıklanmıştı herkes sabah baktı ben sakinledim falan öyle akşam bakmıştım 😄
17si için hazırladım kendimi 🥰
Ne güzel bir özellik gerçekten ben de sonuç çıktı mı diye ekranı sürekli yenileyen cinsinden bir insanım 😀 Rabbim gönlüne göre versin kuzum önemli olan kendini nasıl iyi hissedeceğin zaten ve olumlu sonuç 😍

Çok erken değil mi kuzum ? En erken 5. Günü mü beklesen?
Öyle sanırım canım 5.günü beklerim cumartesi sabah yaparım inş dayanabilirsem , hepimiz pozitif güzel sonuçları alalım inş o kadar mutlu oluyorum ki pozitif haberler duyunca🐣 ♥️

Öyle sanırım canım 5.günü beklerim cumartesi sabah yaparım inş dayanabilirsem , hepimiz pozitif güzel sonuçları alalım inş o kadar mutlu oluyorum ki pozitif haberler duyunca🐣 ♥️
Ben de öyle vallahi canım , gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi . Pozitifleri gördükçe insan kendi de umutlanıyor . Benim de 5. Güne çıkan embriyo sayısının haberini verecekler cumartesi inş ikimiz de olumlu sonuçlar alalım o gün kuzum 🙏🏻😍

İlk idrarla mı yaptın canım? Bence artık idrar testi yapma kan ver dicem de Almanya’da nasıl ilerliyor süreç?
Bu arada senin taze transferdi demi?
Yok ilk değildi :( Ya ben mecbur bekliycem yoksa hem ücret ediyosun hadi onu boşver elli tane soru soruyorlar kuzum yaa 😢 evet taze bebiş benimki 😍
Farklı hamilelik testlerinin hassasiyet oranları da farklı oluyor kuzum onun için kafana takma hep tek tip testle yap bence
Evet evet çok haklısın canım benim ya bugün onu anladım kesin. Dün erken gebelik testi yaptım bi tane daha vardı dedim kalsın o yarın yaparım ama bugün yapmalıydım sanırım 😬 napsam bi daha mı yapsam 🙈

Yok ilk değildi :KK43: Ya ben mecbur bekliycem yoksa hem ücret ediyosun hadi onu boşver elli tane soru soruyorlar kuzum yaa 😢 evet taze bebiş benimki 😍

Evet evet çok haklısın canım benim ya bugün onu anladım kesin. Dün erken gebelik testi yaptım bi tane daha vardı dedim kalsın o yarın yaparım ama bugün yapmalıydım sanırım 😬 napsam bi daha mı yapsam 🙈
Hayır hayır bence bugün yapma artık kuzum yarın ilk idrarınla yap . Çünkü hcg nin birikmesi gerekiyor idrarda . O da çok fark eder . Ki aynı testi yarın yapman daha iyi olur tam belirgin fark olur çünkü 2 günde hcg 2 katına katlıyor en azından koyulduğu gözle görülebilir ❤️Sabırsız anniş seni 🤭

Hayır hayır bence bugün yapma artık kuzum yarın ilk idrarınla yap . Çünkü hcg nin birikmesi gerekiyor idrarda . O da çok fark eder . Ki aynı testi yarın yapman daha iyi olur tam belirgin fark olur çünkü 2 günde hcg 2 katına katlıyor en azından koyulduğu gözle görülebilir ❤️Sabırsız anniş seni 🤭
Ay kuzumm inşallah sende yaşıyıcan bu tatlı heyecanı gelecek ay valla dayanamıyorum napiyim 😄🤭 ama negatife dönmez inşallaaaah ya bazıları öyle olmuş bu formda galiba 😢

Back