Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Canim nasılsın 🌸 nasil geçiyor. Ben 9.30 da çatlama ignemi oldum doktorum aradi bugün beni bir tane daha ovitrelle al dedi 1 tam 1 yarim yap dedi o şekilde yaptım bakalim 🤲
Hadi hayırlısı inşallah kuzum ❤️ Toplama ne zaman olacak şimdi ? Benim yumurtalarım dün toplandı işte baya sancım vardı bugün daha iyiyim . 14 yumurta toplanmıştı 12 si olgunmuş , 9 tanesi embriyo olmuş . Yine gidişata göre haberdar ederler sanırım

Kuzum bulantım geçti ama mide ağrısı hala var azıcık sanırım bu kullandığım ilaç var ya duphaston ondan oluyor 😥 sen nasılsın var mı hala gaz sancısın?
Sevindim cnm en azından bulantının geçmesine . Tabi ilaçlar yapıyor mideyi yoruyor acaba bi mide koruyucu mu kullansan ? Ben bugün daha iyiyim cnm baya geçti gaz sancım çok şükür 🙏🏻 Şimdi transferinin kaçıncı günü oldu sahi kuzum ?

Canım aradılar bugün çok şükür döllenmeler başlamış gün gün haber verceklermiş 🥰 Seni aradılar mı ?
Çok sevindim canım maşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız🧿 Beni de aradılar toplanan 14 yumurtanın 12 si olgunmuş , 9 tanesi embriyo olmuş . Tekrar arıycaz demediler ama yine gelişimlerini haber ederler diye tahmin ediyorum aramazlarsa da ben ararım 😂

Hadi hayırlısı inşallah kuzum ❤️ Toplama ne zaman olacak şimdi ? Benim yumurtalarım dün toplandı işte baya sancım vardı bugün daha iyiyim . 14 yumurta toplanmıştı 12 si olgunmuş , 9 tanesi embriyo olmuş . Yine gidişata göre haberdar ederler sanırım
Sevindim iyi olmana canim, oy maşallah yumoslarina 😍bitti gitti çok şükür darısı bana bende sabah 9 da gidiyorum hem heyecanliyim hemde korkuyorum 🤦‍♀️ bakalim hayırlısı 🤲

Çok sevindim canım maşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız🧿 Beni de aradılar toplanan 14 yumurtanın 12 si olgunmuş , 9 tanesi embriyo olmuş . Tekrar arıycaz demediler ama yine gelişimlerini haber ederler diye tahmin ediyorum aramazlarsa da ben ararım 😂
Harika haber çok sevindim canım benim ❤️ Sağlıkla 5. Güne gelsin inşallah hepsi ☺️

Sevindim iyi olmana canim, oy maşallah yumoslarina 😍bitti gitti çok şükür darısı bana bende sabah 9 da gidiyorum hem heyecanliyim hemde korkuyorum 🤦‍♀️ bakalim hayırlısı 🤲
Aynen şükür canım darısı başına hadi hayırlısı ile inşallah 🙏🏻 sağlıklı bir sürü yumoş olsun güzel güzel döllensinler . Ben de stres yapmıştım ama işlemde korkulacak bişey yok sadece sonrasında biraz gaz sancısı oldu o da hormonlarla alakalı işte kuzum . Aman hayırlısı ile transferlerimiz olsun sağlıkla tutunup kucaklarımıza alalım da hiçbişeyin önemi kalmaz 🙏🏻🤍

Aynen şükür canım darısı başına hadi hayırlısı ile inşallah 🙏🏻 sağlıklı bir sürü yumoş olsun güzel güzel döllensinler . Ben de stres yapmıştım ama işlemde korkulacak bişey yok sadece sonrasında biraz gaz sancısı oldu o da hormonlarla alakalı işte kuzum . Aman hayırlısı ile transferlerimiz olsun sağlıkla tutunup kucaklarımıza alalım da hiçbişeyin önemi kalmaz 🙏🏻🤍
İnşallah canim çok teşekkür ederim Amin Amin 🤲 valla heyecan stres fena nasıl uyucam bakalim bu gece 🤦‍♀️ hayırlısı inşallah

Hamile kalabiliyorsun şükür canım bence denemeye devam et birkaç ay çünkü tüp bebek gerçekten zor hem maddi hem manevi..
19 yumurta toplandı 5.güne ama 5 tane kaldı, dondurulmuş transfer oldu benimki ohssden dolayı transfer etmediklerimizi de dondurduk ileride tekrar çocuk düşünürsek diye ya da olumsuz vs
Hayırlıysa pozitif haberlerini alırız insallah canim🤲 Ohss olunca bir muayeneden geçtikten sonrami dondurmaya karar veriyorlar şundan soruyorum ben oğlumda opu olduğum gece çık fena oldum kusma ateş karnım şişti 2 gün hastanede yattım ama yinede 5 gün embriyo transferi olmuştum. Hiç bilmiyordum çünkü acemilik simdi yarin opum var yani benim durumuma goremi embriyo durumuna goremi karat veriliyor . Ay toparlayıp anlatamadım bi ya çok pardon 🤦‍♀️

Geçiyor merak etmeyin ben de öyleydim hiçbir şey kalmadı 😅
Çabuk geçsinn 🙈😅
Bol bol su iç kuzum iyi gelir ☺️
Sağ ol canım benimm suya biraz limon suyu katıp içmeye çalışıyorum bakalım artık 🥲
Sevindim cnm en azından bulantının geçmesine . Tabi ilaçlar yapıyor mideyi yoruyor acaba bi mide koruyucu mu kullansan ? Ben bugün daha iyiyim cnm baya geçti gaz sancım çok şükür 🙏🏻 Şimdi transferinin kaçıncı günü oldu sahi kuzum ?
Hiç bilmiyorum ki doktoru da baya aradım bu konu için kuzum illa normal bekle diye tutturmuş kadın beni deli ediyor 😄 iyi çok şükür birkaç güne inşallah hiçbir şeyin kalmaz ❣️ Bugün 4.gün 🙈 yavaş yavaş testi ne zaman yapsam diyen kurt kemirmeye başlıyor beni😅

Hayırlıysa pozitif haberlerini alırız insallah canim🤲 Ohss olunca bir muayeneden geçtikten sonrami dondurmaya karar veriyorlar şundan soruyorum ben oğlumda opu olduğum gece çık fena oldum kusma ateş karnım şişti 2 gün hastanede yattım ama yinede 5 gün embriyo transferi olmuştum. Hiç bilmiyordum çünkü acemilik simdi yarin opum var yani benim durumuma goremi embriyo durumuna goremi karat veriliyor . Ay toparlayıp anlatamadım bi ya çok pardon 🤦‍♀️
Amin inş 🤲🏻🌸
Yumurta sayınıza göre karar veriyorlar ona benim 19 olduğu için ohss riskim vardı ohss olmadım şükür zaten 7.gün regl oldum sonrasında transfer oldum sizinde ohss geçmişiniz varsa eğer bence doktorunuz risk almaz regl sonrası transfer düşünür diye tahmin ediyorum ama tabi doktora göre de değişebilir bir de yumurta sayınıza da bağlı 🥰

Çabuk geçsinn 🙈😅

Sağ ol canım benimm suya biraz limon suyu katıp içmeye çalışıyorum bakalım artık 🥲

Hiç bilmiyorum ki doktoru da baya aradım bu konu için kuzum illa normal bekle diye tutturmuş kadın beni deli ediyor 😄 iyi çok şükür birkaç güne inşallah hiçbir şeyin kalmaz ❣️ Bugün 4.gün 🙈 yavaş yavaş testi ne zaman yapsam diyen kurt kemirmeye başlıyor beni😅
Ay ben 5.gün denicem şansımı sanırım ama daha 4 gün var 😁

Kuzum ben pazartesi opu oldum direk cumaya transfer dedi. Ben şoka girdim çünkü insan bi diyor yani arada çağırsın baksın uygun musun değil misin transfere sonra o ara bende acayip bi mide, karın ağrısı oldu perşembe(transfeden bir gün önce) dedim ben muayeneye gelmek istiyorum. Baktı dedi biraz çatlatma iğnesinin yan etkileri var kendinizi iyi hissetmiyorsanız ben transferi erteleyelim derim falan öyle yani

Ay ben 5.gün denicem şansımı sanırım ama daha 4 gün var 😁
Yaaaaa ben ilk üç gün hiç girmedim buraya neredeyse çünkü maşallah güzel haberler duydukça insan diyor ki gidiyim ben de yapıyım hemen 😄 ama korkuyorum da beş yıldır o ikinci çizgiyi bekliyorum ya yarın yaparsam görünmezse diye aklım çıkıyor 🥲

Hanımlar bir de direk transfer olacaklar olana ilaç başlatmıyor mu doktor? mesela ben transfere 5 gün önceden bebek Rahime tutunsun diye ilaçlara başladım bu taze transfer de nasıl oluyor?
Bende de aynısı oldu kuzum bi de dedim ya karın ağrısı falan vardı diye ekstra iğne yazdı kan pıhtılaşması olmasın diye mi ne 🤷🏻‍♀️

Yaaaaa ben ilk üç gün hiç girmedim buraya neredeyse çünkü maşallah güzel haberler duydukça insan diyor ki gidiyim ben de yapıyım hemen 😄 ama korkuyorum da beş yıldır o ikinci çizgiyi bekliyorum ya yarın yaparsam görünmezse diye aklım çıkıyor 🥲
Canımm yarın yapsan çıkmazsa bile çok erken ve çok normal çıkmaması eğer illa yapacaksan bu düşünceyle yap ama üzülürüm yıpranırım diyorsan lütfen bekle bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bize üzmeyelim onları 🐣🐣♥️

Back