Eylül ayı transfer bekleyenler :) Tüp Bebek sürecim

Bende ilk ıkı güm dinlendi tabi gene yürüdüm evde korkma ayaga kalkınxca bebeklerin dökülmez dedi doktorum cok doğru. Sımdıde normal hayatıma döndüm salı günü 1hafta olcak cuma günü kan testi vermeye cagırmıştı. Sımdılık pozitif gözüküyor ama bilemiyorum tabi herşey nasip🥰
Hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏

Benim doktor hep oyle yapiyor. 14 gun sonrasina istiyor tahlili varsa yuksek beta hcg cikmasi hem hastada strese girmemis olur dusuk cikinca acaba yükselecek mi ? Ayni belirtiler bendede var. Insallah olumlu sonuc aliriz. Bu 3 deneme bu kez kaynanamda kaldim o bakiyor bana. Yuzlerini kara cikarman insallah 🤣🤣🤣 ilk guzel haber senden hadi bakalim.
Aslind bir yerde mantıklı inşallah degerleriniz Cook güzel çıkar 🤩 benim de kayınvalidem çok yakın yemek işini vs sağolsun hallediyor yüzleri kara çıkmasın😂😂
Sonucunuzu öğrenince müjdeyi paylaşrsiniz 🥳

Merhaba, çift transfer yaptırmak kendi istediğiniz mi yoksa doktor mu çift transferi yapmayı uygun gördü?
Ben tek istedim doktorum çift koymak istedi pcos hastasıyım yaşım 28 normal şartlarda tek konulur ama galiba ozellerde doktorların insiyatifine kalıyor bu durum doktorum bu kadar maddi manevi yoruldun çift yapalım dedi ikna etti beni

Aslind bir yerde mantıklı inşallah degerleriniz Cook güzel çıkar 🤩 benim de kayınvalidem çok yakın yemek işini vs sağolsun hallediyor yüzleri kara çıkmasın😂😂
Sonucunuzu öğrenince müjdeyi paylaşrsiniz 🥳
Mutlaka paylasicam. Sıkıca tutmaya calisiyorum 🤣🤣🤣 allahim saglikla bebislerimiz tutunsun bizide mutlu et rabbim🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲

X