Ben istedim doktor beyde yapabiliriz dedi yaş ve amh değeri şartı varmış galiba
Siz kaç yaşındasınız ?
Kaç yaşında olunca yapıyorlar acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istedim doktor beyde yapabiliriz dedi yaş ve amh değeri şartı varmış galiba
Hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBende ilk ıkı güm dinlendi tabi gene yürüdüm evde korkma ayaga kalkınxca bebeklerin dökülmez dedi doktorum cok doğru. Sımdıde normal hayatıma döndüm salı günü 1hafta olcak cuma günü kan testi vermeye cagırmıştı. Sımdılık pozitif gözüküyor ama bilemiyorum tabi herşey nasip
İnşallah pozitif sonuç alırsınızBenimde test günüm 29 unda bu ikinci dondurlumus embiryo transferim ilki negatif sonuç almıştık inşallah 29 unda pozitif olur hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Beni carsamba günü için hastaneye çağırdılar daha fazla dayanamam o gün erkenden hastaneye damlamis olurumAynı gün transfer olmuşuz babada 12 gün sonra test yap dedilar ama Çarşamba veya Perşembe yapacam hepimize hayırlısı bakalım.
Aslind bir yerde mantıklı inşallah degerleriniz Cook güzel çıkar benim de kayınvalidem çok yakın yemek işini vs sağolsun hallediyor yüzleri kara çıkmasınBenim doktor hep oyle yapiyor. 14 gun sonrasina istiyor tahlili varsa yuksek beta hcg cikmasi hem hastada strese girmemis olur dusuk cikinca acaba yükselecek mi ? Ayni belirtiler bendede var. Insallah olumlu sonuc aliriz. Bu 3 deneme bu kez kaynanamda kaldim o bakiyor bana. Yuzlerini kara cikarman insallah ilk guzel haber senden hadi bakalim.
Ben tek istedim doktorum çift koymak istedi pcos hastasıyım yaşım 28 normal şartlarda tek konulur ama galiba ozellerde doktorların insiyatifine kalıyor bu durum doktorum bu kadar maddi manevi yoruldun çift yapalım dedi ikna etti beniMerhaba, çift transfer yaptırmak kendi istediğiniz mi yoksa doktor mu çift transferi yapmayı uygun gördü?
Olabilir canim insallah saglikli bir sekilde tutunmustur. bende sozde erken gebelik testi aldim. Evimde kaldı. Kaynanamda kaliyorum esimde kizar diye getir diyemiyorum. Cumartesiyi bekliyorum.Vallahı bilmiyorum canım ıkıncı çizgi var ama iğne etkiside olabılır
Mutlaka paylasicam. Sıkıca tutmaya calisiyorum allahim saglikla bebislerimiz tutunsun bizide mutlu et rabbimAslind bir yerde mantıklı inşallah degerleriniz Cook güzel çıkar benim de kayınvalidem çok yakın yemek işini vs sağolsun hallediyor yüzleri kara çıkmasın
Sonucunuzu öğrenince müjdeyi paylaşrsiniz
Maşallah gözünüz aydın bendenysrın lan verecemmınsallah bende burdan sevınclı haber verırım duygulsrım çok karışık hıc bıse hissetmiyorum inşallah pozıtıfı görürüm5.hün taze transfer çift embriyo sizin
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle. Selam ve dua ile.Kızlar ben de pazartesi günü transfere gideceğim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
34,5 35 yaş üstüne yapılıyormuş. Değerimde bi tık düşük o yüzden yapabilirim dediSiz kaç yaşındasınız ?
Kaç yaşında olunca yapıyorlar acaba ?
Sonucunuz çıktı mı inşallah güzel haberler almissinizdirMaşallah gözünüz aydın bendenysrın lan verecemmınsallah bende burdan sevınclı haber verırım duygulsrım çok karışık hıc bıse hissetmiyorum inşallah pozıtıfı görürüm
Çıktı malesef 0.11 cıktıSonucunuz çıktı mı inşallah güzel haberler almissinizdir
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kaderinde bebişinizi kucağına almak vardırKızlar ben tüp bebek merkezindeyim 17:30 da işleme alacaklar o güzel kalplerinizden hissedilen dillerinizden dökülen dualara ihtiyacım var Beni unutmayın
Üzülmeyin rabbim hayırlısını versin inşallah hakkınızda inşallah ikinci transferde kucağınıza alirsinizÇıktı malesef 0.11 cıktı
İnşallah güzel bir süreç geçirirsin güzel haberler alırsın inşallah Rabbim kucaginizi boş birakmasinKızlar ben tüp bebek merkezindeyim 17:30 da işleme alacaklar o güzel kalplerinizden hissedilen dillerinizden dökülen dualara ihtiyacım var Beni unutmayın
Benm bu üçüncü denemeydiÜzülmeyin rabbim hayırlısını versin inşallah hakkınızda inşallah ikinci transferde kucağınıza alirsiniz
benArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olup çatlatma iğnesi olan var mı?
biraz dinlenip yola devam… seni çok iyi anlıyorum rabbim bir an önce yüzümüzü güldürsünÇıktı malesef 0.11 cıktı