Başka test dene tekrar yine çıkarsa git kan ver
beta hcg duzeyine göre pozitif çıkabilir de belli olmaz canımBelirtin var mı? Varsa ne zaman başladı yumurtlamaya göre
Gebelik testi çatlatma iğnesinden itibaren 12 gün yapılmamalı ama 12. güne göre koyu çıkmıs bence. Yarın tekrarla ve koyulaşma artmıssa pozitif demektir ama bence pozitif gibi.Kızlar merhaba bugün iğnemin 12. Günü çatlatma iğnesinin bu da sabahki testim sizce iğne atkisi var mu hala yoksa gebelik olabilir mi
İnşallah canım umut oldu bu dediklerin banaGebelik testi çatlatma iğnesinden itibaren 12 gün yapılmamalı ama 12. güne göre koyu çıkmıs bence. Yarın tekrarla ve koyulaşma artmıssa pozitif demektir ama bence pozitif gibi.
tekrar test yaptın mı canımYarın yine yapcam vala beni tekrar ümitlendrdin 4.dk cktı şimdi ckmaynca yok sandm pozitf birisin gerçekten
Yapmadım ya sabah 6 gbi tuvaletimi yaptm ysttm yeni kalktm yapsamda ckarmıkitekrar test yaptın mı canım
Testte sonradan kuruma çizgisi cktıBaşka test dene tekrar yine çıkarsa git kan ver
Cnm 11.günde yapmıştım bende hamilesin tebrik ederm igne erkisi geçiyorKızlar merhaba bugün iğnemin 12. Günü çatlatma iğnesinin bu da sabahki testim sizce iğne atkisi var mu hala yoksa gebelik olabilir mi
Sen bence tekrar yapTestte sonradan kuruma çizgisi cktı
bence yap tekrardan canım en azından stresinden kurtulursunYapmadım ya sabah 6 gbi tuvaletimi yaptm ysttm yeni kalktm yapsamda ckarmıki
İnşallah canım yarın 13.gün tekrar yapayım yine çıkarsa bu koyuluşta yada daha koyu hemen kan veririmCnm 11.günde yapmıştım bende hamilesin tebrik ederm igne erkisi geçiyor
6 iyiymiş benim daha 11Adete 6 gün var zamanda geçmiyor
Yaptım sonuç bekliyomSen bence tekrar yap
Tmm cnm öyle yapİnşallah canım yarın 13.gün tekrar yapayım yine çıkarsa bu koyuluşta yada daha koyu hemen kan veririm
Yaptım ckmadı cnmbence yap tekrardan canım en azından stresinden kurtulursun
Yaptım ckmado cnmSen bence tekrar yap
Sağlık olsun canımTmm cnm öyle yap
Yaptım ckmadı cnm
sağlık olsun kuzum ALLAHIM gönlüne göre versin diğer aya inşallah güzel haberini alırsınTmm cnm öyle yap
Yaptım ckmadı cnm
Ay hadi yaa nasil oluyor boyleCnm akşam bidaha yaptım 2. Cizgi ckmaadı cok üzgünm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?