Tmm cnm öyle yapayım ilk defa ikinci czgi gördüm akşm tekrar yptm negatftiBencede yarın ilk idrarınla tekrarla testini cnm geceden çok sıvı tüketme bende pco’luyum adet tarihimin üstünden 5 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatifti yarın sabah tekrar yapıcam umudum yok ama yinede yapıcam
Biz koronadan dolayı erteledik aşılama yaptıracaktık vakalar çok artınca vazgeçtik aralıkta duruma göre bakacaz.Kizlar banada yardimci olurmusunuz lutfen simdi ignenin 16.gunune girdim uc gundurde test yapiyorum negatif aksam ustu kasiklarimda agrilar basladi bacaklarima vurdu ha dedim adet sancim basladi ama gelmedi normalde adet sancim yavastan baslayip yukselir ve o zaman lekelenmelerim baslar adet olurdum ama aksam ustu sadece agri oldu halada ara ara agri olusur
Bende bugun oldum malesef ignenin 16. Gunu hayirlisi olsun tekrar klomene baslicam
Bazı testlerin duyarlılıgı digerlerine göre daha hassas oluyor o yüzden digernde cıkmamış olablr sabah tekrar yap benceBnmkinnde markaları farklı bilerek öyle aldım
Cnm pkolu olup olunmadıgı nasıl anlaşılıyor belirtisi nePkolu arkadaşların sraçoğlunun soğan kürünü yapmasını şiddetle tavsiye ederim
Canım maalesef ben 6 gün gecikmenin sonunda regli oldum. Şehir dışındayım birde. benim umutlar yaza kaldi anlayacağın .
Belirtisi adet düzensizliği ama dr der pko diyeCnm pkolu olup olunmadıgı nasıl anlaşılıyor belirtisi ne
Ekledim canimBenide eklermisin bat 22 eylül
Ekledim tatlimBu gruba nasıl üye oluyoruz? Kaptan mı var? Eskiden öyleydi unuttum nasıl olduğunu
Adet olmadım ama hamilede Test yaptım değilim
Yeni ay yeni umut olsun insallahAdet olmadım ama hamilede Test yaptım değilim
Adet oldum
beta hcg duzeyine göre pozitif çıkabilir de belli olmaz canım
beta hcg duzeyine göre pozitif çıkabilir de belli olmaz canımBelirtin var mı? Varsa ne zaman başladı yumurtlamaya göre
Başka test dene tekrar yine çıkarsa git kan verNegatf cktı ki ama sanmam olsa ondada ckardı illaki demi bi kaç beklim olmazsa kana gderm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?