Zaten T rahim hamileliğe engel değil, zor olsa da hamile kalınabiliyor, Ancak erken dönemde düşük riskiniz çok ama çok fazla tüm makaleleride araştırın bu şekilde hamile kalan kadınların %70 i düşük ile sonuçlanıyor.
Bana da bir doktor söyle dedi, deneyelim hamile kal düşük olursa işimize gelir bir sonraki hamilelik için rahim az da olsa genişlemiş olur dedi.
"sağlıklı bir genişliğe gelmek için kaç düşük yapmam lazım olur mu öyle şaçma şey" dedim kendi kendime.
Düşünsenize zor bela hamile kalacaksınız ve düşük ile sonuçlanma ihtimali çok ama çok yüksek, risk burda da bitmiyor diyelim ki tutunda ve düşmedi bu sefer de erken doğum riski başlıyor. Bu riski almaktan ise ameliyat olur sağlıklı bir rahim ile sağlıklı bir gebelik yaşarım dedim ve kuzenimin doktoruna gittim aşırı memnunum adamda, iyiki geldin bu rahimle işimiz çok zor olurdu küçük bir operasyon ile halledecez herşeyi dedi.
Neden bilinçaltıma düşük yapmış olmak gibi bir tecrübe ihtimalini katayım, operasyon başka, iyi ve kötü terazisi yapıp buna karar verdik doktorumla. Ekim ayında kısmetse olucam