• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka test dene tekrar yine çıkarsa git kan ver

Bence de sabah yapayım.

beta hcg duzeyine göre pozitif çıkabilir de belli olmaz canım😇 Belirtin var mı? Varsa ne zaman başladı yumurtlamaya göre

yok canım hiçbir gebelik belirtim yok yalnızca adet belirtilerim var. Ara ara kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti, gergin ruh hali.😹

Kızlar merhaba bugün iğnemin 12. Günü çatlatma iğnesinin bu da sabahki testim sizce iğne atkisi var mu hala yoksa gebelik olabilir mi
Gebelik testi çatlatma iğnesinden itibaren 12 gün yapılmamalı ama 12. güne göre koyu çıkmıs bence. Yarın tekrarla ve koyulaşma artmıssa pozitif demektir ama bence pozitif gibi.

Hayırlısı olsun kızlar. İnşallah önümüzdeki ay sonucunuz pozitif olur🙏🏼. Ben de yarın test yapacağım, çünkü bugün elimde test yok bugün alıp yarın sabah yapacağım tabi eğer adet olmazsam. B Bluemacaw bugün testi akşam yapsam çıkmayabilir değil mi?
Silikte olsa cikabilir canim bat gunun zaten

4 gün kaldı benim kızlar sarımsı yeşil akıntı oldu ömrümde ilk defa ama enfeksiyon olabileceğini düşünmüyorum hamilelik belirtisi demiş birkaç kişi ama ona da ihtimal vermiyorum ayy umutsuzlukta 1 numarayım 😅

Back