• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede yarın ilk idrarınla tekrarla testini cnm geceden çok sıvı tüketme bende pco’luyum adet tarihimin üstünden 5 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatifti yarın sabah tekrar yapıcam umudum yok ama yinede yapıcam
Tmm cnm öyle yapayım ilk defa ikinci czgi gördüm akşm tekrar yptm negatfti

Kizlar banada yardimci olurmusunuz lutfen simdi ignenin 16.gunune girdim uc gundurde test yapiyorum negatif aksam ustu kasiklarimda agrilar basladi bacaklarima vurdu ha dedim adet sancim basladi ama gelmedi normalde adet sancim yavastan baslayip yukselir ve o zaman lekelenmelerim baslar adet olurdum ama aksam ustu sadece agri oldu halada ara ara agri olusur

Bende bugun oldum malesef ignenin 16. Gunu hayirlisi olsun tekrar klomene baslicam
Biz koronadan dolayı erteledik aşılama yaptıracaktık vakalar çok artınca vazgeçtik aralıkta duruma göre bakacaz.
isteyen herkese inş.rabbim nasib eder sağlıkla

Bu gruba nasıl üye oluyoruz? Kaptan mı var? Eskiden öyleydi unuttum nasıl olduğunu

Hayırlısı olsun kızlar. İnşallah önümüzdeki ay sonucunuz pozitif olur🙏🏼. Ben de yarın test yapacağım, çünkü bugün elimde test yok bugün alıp yarın sabah yapacağım tabi eğer adet olmazsam. B Bluemacaw bugün testi akşam yapsam çıkmayabilir değil mi?
beta hcg duzeyine göre pozitif çıkabilir de belli olmaz canım😇 Belirtin var mı? Varsa ne zaman başladı yumurtlamaya göre

Kızlar merhaba bugün iğnemin 12. Günü çatlatma iğnesinin bu da sabahki testim sizce iğne atkisi var mu hala yoksa gebelik olabilir mi

Eklentiler

• E8118421-13EA-42A5-B03C-D5383E89831B.jpeg
    E8118421-13EA-42A5-B03C-D5383E89831B.jpeg
    163,7 KB · Görüntüleme: 44
Back