• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ilk idrar önemli adetin gecikmedi sanırım erken daha zaten normal sonraki testte öyle çıkması üzülme bence 🙇‍♀️
Gecikmedi nerden baksan 4 günm var en az pkoyum cnm. Denedim ilk idrar 4.dk cktı czgi kuruma çizgisi degl onu biliyom 2.dk böyle ckmıştı cizgiisi

Eklentiler

• IMG_20200909_120201.jpg
    IMG_20200909_120201.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 92
Gecikmedi nerden baksan 4 günm var en az pkoyum cnm. Denedim ilk idrar 4.dk cktı czgi kuruma çizgisi degl onu biliyom 2.dk böyle ckmıştı cizgiisi
Ben de pko yum çatlatma iğnesi falan vuruldun mu o da silik gösterir ama vurulmadıysan kesin vardır ilk idrarda çıktı çünkü önemli olan o zaten belli de değil ne zaman adet olacağın benim gibi 😊

Ben de pko yum çatlatma iğnesi falan vuruldun mu o da silik gösterir ama vurulmadıysan kesin vardır ilk idrarda çıktı çünkü önemli olan o zaten belli de değil ne zaman adet olacağın benim gibi 😊
Vurulmadm cnm bu ay sadece rahim flmi cekldm ilaç falan hiç kullanmadmda aynen cok kötü bişey adet tarhmi bilmemek

Kizlarr selamlar sizce 15.gun pik dimi

Eklentiler

• 47860353-FB31-42BF-8CEA-88247900D13E.jpeg
    47860353-FB31-42BF-8CEA-88247900D13E.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 88
Vurulmadm cnm bu ay sadece rahim flmi cekldm ilaç falan hiç kullanmadmda aynen cok kötü bişey adet tarhmi bilmemek
E daha ne o zaman silik çıkmış basbaya göründü bence var tekrar yaparsın ilk idrarınla eğer yine silik çıkarsa doğru kan vermeyeee😄

E daha ne o zaman silik çıkmış basbaya göründü bence var tekrar yaparsın ilk idrarınla eğer yine silik çıkarsa doğru kan vermeyeee😄
Yarın yine yapcam vala beni tekrar ümitlendrdin 4.dk cktı şimdi ckmaynca yok sandm pozitf birisin gerçekten

Yarın yine yapcam vala beni tekrar ümitlendrdin 4.dk cktı şimdi ckmaynca yok sandm pozitf birisin gerçekten
Ben değil test pozitif 😋 bence de tekrar ilk idrarla yap sonra kan ver hayırlısı benim olsaydı seninki gibi şuan acil de kan veriyodum kesin😂

Bencede yarın ilk idrarınla tekrarla testini cnm geceden çok sıvı tüketme bende pco’luyum adet tarihimin üstünden 5 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatifti yarın sabah tekrar yapıcam umudum yok ama yinede yapıcam

Back