Hic belirtim yoktu canim ne adet nede hamilelige dair.kızlar beklenen adet tarihi yaklaşanlar belirtileriniz var mı gebe olanlar adete 10 gün kala belirtiniz neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic belirtim yoktu canim ne adet nede hamilelige dair.kızlar beklenen adet tarihi yaklaşanlar belirtileriniz var mı gebe olanlar adete 10 gün kala belirtiniz neydi
Aslında sadece 3 çizgi damlattim ama net değil de miCanm idrarı fazla damlatmışsın sanırım o yüzden tam secemedim
Testi sanırım eymişsin idrar bulaşmış ve sarı olarak kurumuş ya ondan dolayı ama sen gözle daha iyigörürsün cok silikte olsa pozitiftirAslında sadece 3 çizgi damlattim ama net değil de mi
İdrarı 2 damladan fazla damlatmissin buharlaşma olmuş canımKızlar sizce çizgi var mi
3 yazıyor test üzerinde ama 2 damla yetiyor aklında bulunsun umarım gönlündeki olurAslında sadece 3 çizgi damlattim ama net değil de mi
Sabah da yaptm ckmadı yineAy hadi yaa nasil oluyor boyle
Kızlar benim de bat 17 eylül... Hiç zaman geçmiyor, kafayı yiyeceğim beklemekten.
Bir yanım her ay olduğu gibi çok umutlu. Bir yanım olmayacak bekleme bile diyor... Genel de reglim hiiiççç gecikmez hayatım da hiç reglim gecikmedi diyebilirim. 25 gün de bir regli oluyorum. Çoğu zaman da 23. 24. gün olmuş oluyor bile hatta...
Sabırsızım. Umutluyum, ama bir o kadar da umutsuz...
Adet belirtim yok. Sadece göğüslerime dokununca acı hissediyorum (genel de adete yakın oluyor) bir de 3 gündür geçmeyen bir baş ağrısı (adete yakın oluyor...) Bu ay da olmazsa napıcam, nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum.
Hiç dr gitmedim çocuk için.. Sadece kistim var ama adetim çok düzenli diye dr. lar sıkıntı olmaz demişti....
Her ay Dr gidicem diyorum, sonra içimden diyorum ki; aman o yorucu sürece hiç girme.. Olacağı varsa olur zamanı var demek ki.. Bu ay üstünde durma, düşünme, yumurtlama günü hesaplama diye kendime tembih ediyorum... Reglim bitiyor bu sefer yine yarışa giriyorum şu gün yumurtlama günüm. Yok bacaklarını havaya kaldır. Yok yan dön uyu... Bu gün dikkat edeyim ay aman oldu mu ? Zaten erken gebelik testine verdiğim parayla aşılama yaptırırdım sanırım
Uzun oldu kusura bakmayın ama içim o kadar dolu ki yazıyorum yazıyorum yine de bitmiyor
Bu süreç çok yorucu... Bu süreç beni çok yordu...
Ya insanlar nasıl YANLIŞLIKLA HAMİLE KALIYOR şaşırıyorum. Bizler aylardır yok yumurtlama günü, yok ot günü yok b.. günü... Kendimizi perişan ediyoruz. Kime sorsam; 'yoo yumurtlama hiç hesaplamadım ilk denedik tuttu' ya da '3 4 ay sonra tuttu' diyorlar. Bu nasıl bir düzen ben anlamadım.. Sadece kendimi artık yorgun hissediyorum.. Ki ben mayıstan beri deniyorum da bu kadar yordu beni. Bir de yıllardır isteyen, deneyen, olmayan insanlar napsın? Allah yardımcımız olsun ne diyeyim....
Test yapmışmıydın canımBende aynı durumdayım gelen giden yok
Evet cnm negatifTest yapmışmıydın canım
Normal cnm bu durum içini ferah tut kist varsa agrı olablrYine benn 2 gun ust uste pik normalmi catlayamadi yumurta sagliksiz bi yumurtlama mi oolcak acaba yumurtaliklarimda cok agriuo iliskide bile aciuo
Ben de kafayi yemeye başladım kesinlikle ben de aynen öyle sürekli bunu düşünüyorum, çevrem bu kadar takinti yaotigimi bilmiyor, eşim sen kafayı yedin diyor 2 kayip yaşadım ondan sonra böyle oldum, bu ay tekrar denedigimiz ilk ay, daha 4 gün önce yumurtladım dogru duzgun de degetlendiremedik kavga etmekten ama 4 gündür bunu düşünüyorumAcaba ben mi çok takıyorum.. Bir kaç kişide okumuştum KK da; düşünmeyi bıraktım oldu. Adetim geçti fark etmedim diye yazanları...
Nasıl düşünmeyi bıraktınız? Ben düşünmeden duramıyorum... İster istemez düşünüyorum. Her ilişki de; acaba oldu mu? diyorum. O zamandan başlıyorum düşünmeye hatta...
Sanırım kafayı yemeye başladım
Eşim dahil kimse bu kadar çocuk istediğimi bilmiyor (burada tanıştığım 3 can ciğer arkadaşım hariç) Herkes benim çocuk istemediğimi biliyor. Çünkü önceden tam da böyleydi...
Benim ilk gebeligimde (kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum) adet belirtilerimin hepsi vardi sivilce gogus agrisi adet sancisi o yuzden cok takilma bende kesin kalamadim kalamadim diyodum olmaz diyodum olmustu umutsuz olma ama kafani oyaliyacak baska seylere odaklan kitap oku dizi izlee benim onerim bu sanaKızlar benim de bat 17 eylül... Hiç zaman geçmiyor, kafayı yiyeceğim beklemekten.
Bir yanım her ay olduğu gibi çok umutlu. Bir yanım olmayacak bekleme bile diyor... Genel de reglim hiiiççç gecikmez hayatım da hiç reglim gecikmedi diyebilirim. 25 gün de bir regli oluyorum. Çoğu zaman da 23. 24. gün olmuş oluyor bile hatta...
Adet belirtim yok. Sadece göğüslerime dokununca acı hissediyorum (genel de adete yakın oluyor) bir de 3 gündür geçmeyen bir baş ağrısı (adete yakın oluyor...) Bu ay da olmazsa napıcam, nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum.
Hiç dr gitmedim çocuk için.. Sadece kistim var ama adetim çok düzenli diye dr. lar sıkıntı olmaz demişti....
Her ay Dr gidicem diyorum, sonra içimden diyorum ki; aman o yorucu sürece hiç girme.. Olacağı varsa olur zamanı var demek ki.. Bu ay üstünde durma, düşünme, yumurtlama günü hesaplama diye kendime tembih ediyorum... Reglim bitiyor bu sefer yine yarışa giriyorum şu gün yumurtlama günüm. Yok bacaklarını havaya kaldır. Yok yan dön uyu... Bu gün dikkat edeyim ay aman oldu mu ? Zaten erken gebelik testine verdiğim parayla aşılama yaptırırdım sanırım
Uzun oldu kusura bakmayın ama içim o kadar dolu ki yazıyorum yazıyorum yine de bitmiyor
Ya insanlar nasıl YANLIŞLIKLA HAMİLE KALIYOR şaşırıyorum. Bizler aylardır yok yumurtlama günü, yok ot günü yok b.. günü... Kendimizi perişan ediyoruz. Kime sorsam; 'yoo yumurtlama hiç hesaplamadım ilk denedik tuttu' ya da '3 4 ay sonra tuttu' diyorlar. Bu nasıl bir düzen ben anlamadım.. Sadece kendimi artık yorgun hissediyorum.. Ki ben mayıstan beri deniyorum da bu kadar yordu beni. Bir de yıllardır isteyen, deneyen, olmayan insanlar napsın? Allah yardımcımız olsun ne diyeyim....
Iyi o zaman bekliycez artikNormal cnm bu durum içini ferah tut kist varsa agrı olablr
Aynen öyle... Bir de çalışıyorum. Çalıştığım halde sürekli aklım da bu var. Bu ay bende yumurtlama hariç değerlendiremedim çünkü hastalandım.. Bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum artık ama imkansızzzBen de kafayi yemeye başladım kesinlikle ben de aynen öyle sürekli bunu düşünüyorum, çevrem bu kadar takinti yaotigimi bilmiyor, eşim sen kafayı yedin diyor 2 kayip yaşadım ondan sonra böyle oldum, bu ay tekrar denedigimiz ilk ay, daha 4 gün önce yumurtladım dogru duzgun de degetlendiremedik kavga etmekten ama 4 gündür bunu düşünüyorum
Sıkma canını herşey zamanını bekliyor demek ki bende bir senedir deniyorum olmuyor her ay adet gecikmesi yaşıyorum kafama taktıkça daha çok gecikiyor adet düzenim bu ay da geciktim 6 gün ama sabah test yaptım negatif üzülmüyorum artık alıştım negatif görmeyeAcaba ben mi çok takıyorum.. Bir kaç kişide okumuştum KK da; düşünmeyi bıraktım oldu. Adetim geçti fark etmedim diye yazanları...
Nasıl düşünmeyi bıraktınız? Ben düşünmeden duramıyorum... İster istemez düşünüyorum. Her ilişki de; acaba oldu mu? diyorum. O zamandan başlıyorum düşünmeye hatta...
Sanırım kafayı yemeye başladım
Eşim dahil kimse bu kadar çocuk istediğimi bilmiyor (burada tanıştığım 3 can ciğer arkadaşım hariç) Herkes benim çocuk istemediğimi biliyor. Çünkü önceden tam da böyleydi...
48 saat sürmesi normal benim hep 48 saat sürer 24 saatte çatlama görürüm aslında çok iyi gün sayın arttığı için 5 günlük birliktelikle tutturabilirsin düzenli olarak. Yumurtlama itibariyle 5 gün birliktelik sayYine benn 2 gun ust uste pik normalmi catlayamadi yumurta sagliksiz bi yumurtlama mi oolcak acaba yumurtaliklarimda cok agriuo iliskide bile aciuo
Süreç gerçekten can sıkıcı. 11 ay olcak bu ay. 10. Ayımda 500leri gördüm kan testimde ilerlemedi kimyasala çevirdi. Ne yaşadım noldu bi anda anlayamadım. Dua ediyorum bol bol. Doktor kısmına giresim yok o daha büyük psikolojiyi bozuyor vakti zamanı var diyorum inşallah olur isteyen herkesinKızlar benim de bat 17 eylül... Hiç zaman geçmiyor, kafayı yiyeceğim beklemekten.