Canım bende karnımdayken benim oğlan kalabalıkta veya biriyle konuşurken hemen dayardı kendisini dışarıyı dinlerdi çok meraklı olcak bu çocuk dinlemeyi sevecek diyodum. Hakikatende öyle oldu. Doğduğundan beri kalabalık seviyo ve biri ona konuşsun hep dinliyo böyle meraklı meraklı. Yani sen nasıl hissediyosan öyle oluyo gerçekten bebiş
Ya çok şükür 3,5 aylık şu an ve bakımı daha kolay oldu. Uykuları iyice düzene girdi. Gaz desen artık pırt pırt kendi çıkarıyo
Çok şükür zor zamanları atlattık. Aslında sadece ilk doğduğu hafta yorucu oluyo. Sonrasında alışmaya başlıyosun
benim sana tavsiyem bol bol ten teması yap bebeğinle ve asla mama ver diyenleri dinleme. Zaten ilk günler minnacık miğdesi. Doymuyo diye düşünme. Ağladıkça emzir koynunda yatır. İkinizinde ihtiyacı bu emin ol
Emzirmek sana da ona da çok iyi gelecek
Ben öyle yaptım ve sarılıkta olmadık çok şükür. Olsa da korkma yine bol bol emzir. Hem bağ da çabuk kuruluyo bebekle o zaman. Ve mesela lohusayım dışarı çıkamam diye düşünme. Bebekle çıkmadım ben hastane dışında evet ama kendim markete gittim mesela. İnan 10 dk bile evden çıkıp markete gitmek çok iyi geliyodu bana. Evde annemler olduğu için çıkıp markete gidiyodum. Tabi bunu 2 haftanın sonunda yaptım güç toplayınca iyice. Zaten bebek ağlarsa hemen dönersin hiiç bişey olmaz süt sağ bırak korkarsan. Bunlar senin ruhuna çok iyi gelicek gerçekten
Daha çok şey var anlatılacak yine sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum canım seve seve