Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEkledim tatlim
neden yaz canım ? her ay denersin ne olacak ki... Sen özellikle mi öyle istiyosun ?Canım maalesef ben 6 gün gecikmenin sonunda regli oldum. Şehir dışındayım birde. benim umutlar yaza kaldi anlayacağın .
vücut ısımda artış hissediyorm bide gögüslerimde dolgunluk canım6 iyiymiş benim daha 11 zaman durdu belirti var mı?
Bence erken yapma cnm şimdi çıkmaz sonra hayal kırıklığı yaşarsın6 gün var yarın 5 oluyor test yapsam cıkarmı acaba diye düşünüyorum ama hep erken yapıyrm snra hep hayal kırıklıgı
Bende aynı durumdayım gelen giden yokKızlar ben hala adet olmadım bat bir uygulamamda 2 gün önce diğer uygulamamda dün dü ama hala gelen giden yok dün test yapmıştım negatif çıkmıştı
Bende de yok gelen giden 6 gün gecikmedeyim ama pco var işte genelde gecikiyor adetim bu sabah test yaptım negatift malesefKızlar ben hala adet olmadım bat bir uygulamamda 2 gün önce diğer uygulamamda dün dü ama hala gelen giden yok dün test yapmıştım negatif çıkmıştı
Benimde bu bu ay bir yıl olacak evleneli hiç gebelik yaşamadım bu ay adet olursam soğan kürünü deniycem.doktora gittiğim kist falan yok rahmin tertemiz dedi ama pco olabilir yumurtaların inci gibi dizilmiş dediPco düzensizlik yapıyor bendede vardı hala varmı bilmiyorum ama gebeliğe engel değil 1 yıl hamile kalmaya çalıştım olmadı en sonunda doktora gittim pco var dedi gebeliğe engelmi diye sordum evet engel dedi hatta bir kist daha oluşucak gibi görünüyor dedi 2 hafta sonrasına rahim filmi istemişti adetliyken gel dedi ve o ay adet olmadım testim pozitifti bana gebeliğe engel derken ben 2 haftalık hamileymişim şimdi oğlum 6 yaşında ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse pco var diye bence kafanıza cok takmayın bide ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım bu ay yine denicem uzun oldu kusıra bakmayın
Benim de 3-4 gün oldu gecikmem. Hala gelen giden yok gözlerim yollardaKızlar ben hala adet olmadım bat bir uygulamamda 2 gün önce diğer uygulamamda dün dü ama hala gelen giden yok dün test yapmıştım negatif çıkmıştı
1 yıl boyumca yaptığım testlerin haddi hesabı yoktu 15 gün bile geciktiğim oluyordu en sonunda yeter dedim umursamıcam artık o ara ehliyet almaya calısıyordum hic aklımda yoktu ummadığım anda oldu kafaya takmamak cok önemliBenimde bu bu ay bir yıl olacak evleneli hiç gebelik yaşamadım bu ay adet olursam soğan kürünü deniycem.doktora gittiğim kist falan yok rahmin tertemiz dedi ama pco olabilir yumurtaların inci gibi dizilmiş dedi
Benimde 5 gün var test yaptim oylesine negatifAdete 6 gün var zamanda geçmiyor
Pazar gunu bat kasik ağrısı var sadece bilemiyorum inşallah hamileliktendirkızlar beklenen adet tarihi yaklaşanlar belirtileriniz var mı gebe olanlar adete 10 gün kala belirtiniz neydi
Aynı durumları yaşıyoruz bazı aylar 15-16 gün gecikme bile yaşadım ama bu ay çok takmadım zaten korona var dedim belki böylesi daha hayırlıdır dedim ama yine olmadı artık test yapmıycam oluruna bırakıyorum1 yıl boyumca yaptığım testlerin haddi hesabı yoktu 15 gün bile geciktiğim oluyordu en sonunda yeter dedim umursamıcam artık o ara ehliyet almaya calısıyordum hic aklımda yoktu ummadığım anda oldu kafaya takmamak cok önemli
Aynen en azından adetin bikaç gün geçmesini beklemek lazım öncesi yapınca daha çok stres oluyor insanAynı durumları yaşıyoruz bazı aylar 15-16 gün gecikme bile yaşadım ama bu ay çok takmadım zaten korona var dedim belki böylesi daha hayırlıdır dedim ama yine olmadı artık test yapmıycam oluruna bırakıyorum
Canm idrarı fazla damlatmışsın sanırım o yüzden tam secemedimKızlar sizce çizgi var mi