• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canımsın 🥰ben teşekkür ederim güzel yürekten duaların İçin arkadaşım🌹 rabbim sağlıkla afiyetle seninde ve diğer yavrularını bekleyen güzel annelerinde bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin 🤲 olmuş ve olacak tüm yavrularada Allahın rızası doğrultusunda yaşayacakları hayırlı uzun ömürler versin yüce rabbim 🤲🤲🤲Amin amin amin 😘🤲🌹💐
Amin canım inşallah Allah razı olsun senden herşey çok güzel geçicek hissediyorum stres yapma hiç. Sonucunu muhakkak yaz canım 🥰🥰🥰🥰

Amin canım inşallah Allah razı olsun senden herşey çok güzel geçicek hissediyorum stres yapma hiç. Sonucunu muhakkak yaz canım 🥰🥰🥰🥰
Canım transferim yapıldı herşey yolunda şükürler olsun 😍🤲 12 gün bekleyip kan tahlili verecekmişim ona göre tutunup tutunmadıklarını öğreneceğiz nasipse 🥰🥰 A Kalite sağlıklı 2 adet embriyo transfer edilmiş hayırlı mübarek olsun diyelim 😍😍🤲🤲

Canım transferim yapıldı herşey yolunda şükürler olsun 😍🤲 12 gün bekleyip kan tahlili verecekmişim ona göre tutunup tutunmadıklarını öğreneceğiz nasipse 🥰🥰 A Kalite sağlıklı 2 adet embriyo transfer edilmiş hayırlı mübarek olsun diyelim 😍😍🤲🤲
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰

Canım çok mutlu oldum. İnşallah sımsıkı tutunur sana minnoşların 🥰stres yapma hiç psikoloji çok önemli çünkü inşallah pozitif haberlerinide buraya yazarsın 🙏🌺

Hayırlı olsun çok sevindim canım inşallah güzelce ilerler her şey gönlünce olsun💐❤️

Back