Hayalt czgi yok cnm o kadar baktım markaları farklı1 tanesinde pozitif diğerinde de hayalet çizgi var gibi farklı marka mi acaba o yüzden mi öyle çıktı
Canim gebelik başlangıcında idrarda çok az olduğu için sadece sabah idrarında görünür moralini bozma...Bence kan verHayalt czgi yok cnm o kadar baktım markaları farklıcok üzgnm ya
Sabah ilk idrar önemli adetin gecikmedi sanırım erken daha zaten normal sonraki testte öyle çıkması üzülme benceHayalt czgi yok cnm o kadar baktım markaları farklıcok üzgnm ya
Gecikmedi nerden baksan 4 günm var en az pkoyum cnm. Denedim ilk idrar 4.dk cktı czgi kuruma çizgisi degl onu biliyom 2.dk böyle ckmıştı cizgiisiSabah ilk idrar önemli adetin gecikmedi sanırım erken daha zaten normal sonraki testte öyle çıkması üzülme bence
Ben de pko yum çatlatma iğnesi falan vuruldun mu o da silik gösterir ama vurulmadıysan kesin vardır ilk idrarda çıktı çünkü önemli olan o zaten belli de değil ne zaman adet olacağın benim gibiGecikmedi nerden baksan 4 günm var en az pkoyum cnm. Denedim ilk idrar 4.dk cktı czgi kuruma çizgisi degl onu biliyom 2.dk böyle ckmıştı cizgiisi
Vurulmadm cnm bu ay sadece rahim flmi cekldm ilaç falan hiç kullanmadmda aynen cok kötü bişey adet tarhmi bilmemekBen de pko yum çatlatma iğnesi falan vuruldun mu o da silik gösterir ama vurulmadıysan kesin vardır ilk idrarda çıktı çünkü önemli olan o zaten belli de değil ne zaman adet olacağın benim gibi
E daha ne o zaman silik çıkmış basbaya göründü bence var tekrar yaparsın ilk idrarınla eğer yine silik çıkarsa doğru kan vermeyeeeVurulmadm cnm bu ay sadece rahim flmi cekldm ilaç falan hiç kullanmadmda aynen cok kötü bişey adet tarhmi bilmemek
Çok net pik olmuş canım bugünü ve yarını değerlendir ve diğer günü deKizlarr selamlar sizce 15.gun pik dimi
Yarın yine yapcam vala beni tekrar ümitlendrdin 4.dk cktı şimdi ckmaynca yok sandm pozitf birisin gerçektenE daha ne o zaman silik çıkmış basbaya göründü bence var tekrar yaparsın ilk idrarınla eğer yine silik çıkarsa doğru kan vermeyeee
Ay çift cizgi gördümKzlar testime bkın hamileym acaba
Cnm akşam bidaha yaptım 2. Cizgi ckmaadı cok üzgünmAy çift cizgi gördümtebrik ederimmm
Insallah ya çok istiyorum artikSabah ilk idrar önemli değil mi akşamkine bakmayın bence
Bakalım.insallah hayırlısı olurBnmkinnde markaları farklı bilerek öyle aldım
Ben değil test pozitifYarın yine yapcam vala beni tekrar ümitlendrdin 4.dk cktı şimdi ckmaynca yok sandm pozitf birisin gerçekten
Veremem ki eşim işte tek gidemem hast uzakBen değil test pozitifbence de tekrar ilk idrarla yap sonra kan ver hayırlısı benim olsaydı seninki gibi şuan acil de kan veriyodum kesin
Yarın sabah yap ilk idrarınla eğer pozitif çıkarsa sağlık ocağına gidersin o zaman kan vermeyeVeremem ki eşim işte tek gidemem hast uzak
Evet oyle dusunuyorum bende bakaalim hayirlisiiÇok net pik olmuş canım bugünü ve yarını değerlendir ve diğer günü de
Bencede yarın ilk idrarınla tekrarla testini cnm geceden çok sıvı tüketme bende pco’luyum adet tarihimin üstünden 5 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatifti yarın sabah tekrar yapıcam umudum yok ama yinede yapıcamYarın yine yapcam vala beni tekrar ümitlendrdin 4.dk cktı şimdi ckmaynca yok sandm pozitf birisin gerçekten
Öyle yapaym cnm bakalım nasipte varsa eğerYarın sabah yap ilk idrarınla eğer pozitif çıkarsa sağlık ocağına gidersin o zaman kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?