Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
igneyi gecen ay yapmistim olmadi adet oldum bu ay da etkisi devam eder mi ki dr vermedi bu ay icin 3 ay bekle dedi sonra rahim filmi dedi.. gecmiyor zaman son gunlere gelince
Vurulduğunda sadece etki eder sonraki döngüde etkisi olmaz ne dedi ki doktor sana sende yumurtlamayla ilgili sorun varsa verir ilaç sonra da çatlatma iğnesi eğer sorun yoksa vermez belki de yoktur sorun
Tsh 2 buçuğun altında olmalı benim de yüksekti endokrin bölümüne yönlendirdi doktor gittim tiroid ilacı kullanmaya başladığımda hamile kalmıştım ve sürekli kullanacaksın demişti bana eğer hamile kalırsan tekrar doktor kontrolüyle arttırabilir dozu

Etki mekanizmaları farklı.. femara östrojeni düşürüyor o yüzden meme hassasiyeti daha az olabilir

9 eylül bat tarıhım bu ay bu lısteye gırdıgım de dusunmeyecegım akısına bırakıcam dedım fakat bat yaklastıkca aklımda sorular cogaldı..
Goguslerımde hafıf acı şişlik ve acı var ama bu her regl baslarında oluypr ama yıne de acaba demekten kendımı alamıyorum

kızlarcım selam sizce var mı bişiyler bat 11 eylül. sabah ilk idrar yapılan test biri efektli biri de efektsiz aynı test

Eklentiler

• EBCE489D-1822-4A0C-86E6-B514F6B65561.png
    316,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 0F38F334-30A4-4A42-81DE-493AA897E2FE.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 91
Benim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaa

Hayırlı akşamlar ben size birşey soracagım geçen ayın 23 ünde adetimin son tarihiydi ondan sonraki günler gün aşırı değerlendirdim ovülasyon testi falan yapmadım ama normalde yumurtalamam Ondan önceki ay 3 deydi resmen adetim bittikden sonra kasıklarımda ki sancı ve gögüs agrım arada ama şişligim hiç dinmedi Hamileliğe yormak ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bu arada adet başlangıç tarihim 19 unda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…