- 11 Ağustos 2020
- 65
- 44
- 3
- 31
Pazartesi test alıp yaparım belki ya böyle yanma gibide oluyor bazen içten bilemedim valla oy :)Valla gebelik varsa 5 gün kala cogu kişide cıkıyo silikte olsa, cıkmazsa diger aya artık üzlmeyelim
Vurulduğunda sadece etki eder sonraki döngüde etkisi olmaz ne dedi ki doktor sana sende yumurtlamayla ilgili sorun varsa verir ilaç sonra da çatlatma iğnesi eğer sorun yoksa vermez belki de yoktur sorunigneyi gecen ay yapmistim olmadi adet oldum bu ay da etkisi devam eder mi ki dr vermedi bu ay icin 3 ay bekle dedi sonra rahim filmi dedi.. gecmiyor zaman son gunlere gelince
Tsh 2 buçuğun altında olmalı benim de yüksekti endokrin bölümüne yönlendirdi doktor gittim tiroid ilacı kullanmaya başladığımda hamile kalmıştım ve sürekli kullanacaksın demişti bana eğer hamile kalırsan tekrar doktor kontrolüyle arttırabilir dozuBenim bat 7 Eylül ama en ufak bir belirti bile yok.. En ufak şeyleri bile dinliyorum vücudumdaki ama nafile. Umudum yok diye test de yapmadım. Ve forumda gezinirken tsh değerinin önemli olduğunu fark ettim. Eski kan değerleri testlerime baktığımda 5,5 falanmış değerlerim en son Aralık ayında 3,5 çıkmış. Ama ben farkında değildim önemli olduğunun. Sizce bu değer yüksek mi? Bileğisin olan var mı
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallahKızlar merhaba dün test yaptım hafif silik çizgi gördüm kan verdim hcg değerim 41 çıktı
Etki mekanizmaları farklı.. femara östrojeni düşürüyor o yüzden meme hassasiyeti daha az olabilirGünaydıııııınnnn
Bu aralar kafama çok fazla takılan bir konu var. Bilen lütfen beni aydınlatsın. Doktora gidene kadar kafayı yiyebilirim.
Geçtiğimiz ay Klomen kullandım müthiş belirtiler vardı. Kasık ağrısı, göğüslerin büyümesi ve ağrıması sonra da bol kanamalı bir adet gördüm. "Oh" dedim "Rahim önümüzdeki aya kendini hazırlıyor."
Bu ay da Femara verdi doktorum. başlarda daha da fena kasık ağrım oldu ama sonra yumurtlama günüm gelmeden ağrı kesildi. Sonrasında sıfır belirti vardı ve bu adet dönemimde çok az bir kanama ile bugün adetimin son gününü yaşıyorum.
Adet düzensizliği olmayan bir PCO hastasıyım acaba yumurtam çatlayamadan kistleşmiş olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı? Yoksa farklı ilaç kullandığım için mi böyle oldu?
Teşekkürler canım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olurHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah
Erken gebelikte 2.silik çizgiyi gördün mü ben yapmadım 2 gün sonra yapıcam inşAynı bendede normal gebelik testinde bir çizgiydi birde erken gebelik testi yaptım onda ince çizgi artık hayırlısıya
İnce çizgi olsrak gördüm ama normal gebrlik testi yaptım test bozuktu galibaErken gebelikte 2.silik çizgiyi gördün mü ben yapmadım 2 gün sonra yapıcam inş
Sende çatlatma vurdurdun demi kaçıncı günündesin kendimi durdursam inan adet gününü beklerimErken gebelikte 2.silik çizgiyi gördün mü ben yapmadım 2 gün sonra yapıcam inş
Bende 26 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum ama umudum yok herhangi bir belirti yok beklicem işte hayırlısı artıkSende çatlatma vurdurdun demi kaçıncı günündesin kendimi durdursam inan adet gününü beklerim
Çatlatma iğnesi olmuşmuydunuz gözüküyor çizgikızlarcım selam sizce var mı bişiyler bat 11 eylül. sabah ilk idrar yapılan test biri efektli biri de efektsiz aynı test
yok canım olmadımÇatlatma iğnesi olmuşmuydunuz gözüküyor çizgi
Benim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaakizlar bende gecen ay klomen catlatma oldum 3 ay deneme suresi dedi dr. ilac vs vermedi bu 3 ay icin.. gecen ay tutmadi 10eylul bat sonraki aylar da hamile kaldiniz mi 5 gun var test yapsam cikar mi bi tuhafligimda yok haniguya bu ay takmicaktim olursa olur diye birakcaktim son gunler yine aklim oralarda
Ozaman gebesinizdir çünkü çatlatma iğnesi olunca test yanlış çıkabiliyor hayırlı olsunyok canım olmadım
inşallah bekleyen isteyen herkes için hayırlısı olsun. :) inşallah istediğimiz gibi haberler alırızOzaman gebesinizdir çünkü çatlatma iğnesi olunca test yanlış çıkabiliyor hayırlı olsun
Amin inşinşallah bekleyen isteyen herkes için hayırlısı olsun. :) inşallah istediğimiz gibi haberler alırız
Amin canım inşallahOlsun canim onumuzdeki ay guzel haberlerle donersin umarim
23 EylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?