Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kızlar gözünüz aydın pek çok gebe haberi oldu ben de dün yani adete 1 hafta kala pembe akıntı oldu yerleşme diye sevindim bugün kırmızıya döndü hala az ama bildiğiniz kırmızı. Gerçekten hiç erken geç adet olmam kafaya takmaktan iyice düzenim bozuldu. Üstelik hastanede nöbetçiyim hazır diye bi de kan verdim sanki pozitif çıkabilecekmiş gibi

İdeal dediginiz günleri hep degerlendirdim gercekten ama haklısınız kafaya takmak en büyük engel farkındayım. “düşünmemem lazım” derken bile bunu düsünmek,yıpratıcı :/
Ben de aylardır yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim. Gebelik oluşmadı. kafaya takmamayı nasıl başarırız bilmiyorum ama sanırım ihtiyacımız olan gerçekten de takmamak:))

Kızlar bat 9 kasıklarımda bi değişk bi sancı geliyor adet öncesi gibide değil çok hafif geliyor gidiyor tanımlayamyrmda sancıyı çok kısa sürüyor böyle şeyler yaşayan varmı aranızda umutlu değilm pek ama belirti olabilirmi ki

Benimde öyle ama benim bat 16 eylül

Yerinde olsam test yaparım

Arkadaşlar yumurtlama günü dışında beraber olup hamile kalınabilir mi yani böyle olan var mı hiç? Yada hemen adet bitiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…