Baya belli canın tebriklerOncomed miş canım böyle çıktı
InsallahInsallah kuzum bu ay gelir mucizen
Hamilesin cnm gözün aydın bizede dua etOncomed miş canım böyle çıktı
Belirtin varmıymıydıOncomed miş canım böyle çıktı
Aminin hadi inşallah .Ovulasyon testi canım inşallahh gebelik testi de göndereceğim günler gelir☺
Naptın canım tekrar test yaptın mı koyulaşmış mı ben yaptım bende çıkmadı iğnenin etkisi geçmişBelirtin varmıymıydı
Aynı bendede normal gebelik testinde bir çizgiydi birde erken gebelik testi yaptım onda ince çizgi artık hayırlısıyaNaptın canım tekrar test yaptın mı koyulaşmış mı ben yaptım bende çıkmadı iğnenin etkisi geçmiş
Ben de aylardır yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim. Gebelik oluşmadı. kafaya takmamayı nasıl başarırız bilmiyorum ama sanırım ihtiyacımız olan gerçekten de takmamak:))İdeal dediginiz günleri hep degerlendirdim gercekten ama haklısınız kafaya takmak en büyük engel farkındayım. “düşünmemem lazım” derken bile bunu düsünmek,yıpratıcı :/
Benimde öyle ama benim bat 16 eylülKızlar bat 9 kasıklarımda bi değişk bi sancı geliyor adet öncesi gibide değil çok hafif geliyor gidiyor tanımlayamyrmda sancıyı çok kısa sürüyor böyle şeyler yaşayan varmı aranızda umutlu değilm pek ama belirti olabilirmi ki
Kızlar bat 9 kasıklarımda bi değişk bi sancı geliyor adet öncesi gibide değil çok hafif geliyor gidiyor tanımlayamyrmda sancıyı çok kısa sürüyor böyle şeyler yaşayan varmı aranızda umutlu değilm pek ama belirti olabilirmi ki
Korkuyorum negatif görmekten ya bir de adet gecikmesni bekleyn diyolar ya bilemedimYerinde olsam test yaparım
Valla gebelik varsa 5 gün kala cogu kişide cıkıyo silikte olsa, cıkmazsa diger aya artık üzlmeyelimKorkuyorum negatif görmekten ya bir de adet gecikmesni bekleyn diyolar ya bilemedim
Sağol canım Allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahHamilesin cnm gözün aydın bizede dua et
Belirgin kasık ağrım vardı. Bugün az az göğüs hassasiyetim başladı. Açıkcası başka da bi belirtin yoktu.Belirtin varmıymıydı
Saglik olsun kuzum yeni ay umut olsun insallahBen adet oldumsağolsun beklemedi benimki
Hayirli olsun canimKızlar merhaba dün test yaptım hafif silik çizgi gördüm kan verdim hcg değerim 41 çıktı
Olsun canim onumuzdeki ay guzel haberlerle donersin umarimMalesef geldi kırmızılar canım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?