• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
igneyi gecen ay yapmistim olmadi adet oldum bu ay da etkisi devam eder mi ki dr vermedi bu ay icin 3 ay bekle dedi sonra rahim filmi dedi.. gecmiyor zaman son gunlere gelince
Vurulduğunda sadece etki eder sonraki döngüde etkisi olmaz ne dedi ki doktor sana sende yumurtlamayla ilgili sorun varsa verir ilaç sonra da çatlatma iğnesi eğer sorun yoksa vermez belki de yoktur sorun
Benim bat 7 Eylül ama en ufak bir belirti bile yok.. En ufak şeyleri bile dinliyorum vücudumdaki ama nafile. Umudum yok diye test de yapmadım. Ve forumda gezinirken tsh değerinin önemli olduğunu fark ettim. Eski kan değerleri testlerime baktığımda 5,5 falanmış değerlerim en son Aralık ayında 3,5 çıkmış. Ama ben farkında değildim önemli olduğunun. Sizce bu değer yüksek mi? Bileğisin olan var mı
Tsh 2 buçuğun altında olmalı benim de yüksekti endokrin bölümüne yönlendirdi doktor gittim tiroid ilacı kullanmaya başladığımda hamile kalmıştım ve sürekli kullanacaksın demişti bana eğer hamile kalırsan tekrar doktor kontrolüyle arttırabilir dozu

Günaydıııııınnnn :KK54:
Bu aralar kafama çok fazla takılan bir konu var. Bilen lütfen beni aydınlatsın. Doktora gidene kadar kafayı yiyebilirim.

Geçtiğimiz ay Klomen kullandım müthiş belirtiler vardı. Kasık ağrısı, göğüslerin büyümesi ve ağrıması sonra da bol kanamalı bir adet gördüm. "Oh" dedim "Rahim önümüzdeki aya kendini hazırlıyor."

Bu ay da Femara verdi doktorum. başlarda daha da fena kasık ağrım oldu ama sonra yumurtlama günüm gelmeden ağrı kesildi. Sonrasında sıfır belirti vardı ve bu adet dönemimde çok az bir kanama ile bugün adetimin son gününü yaşıyorum.

Adet düzensizliği olmayan bir PCO hastasıyım acaba yumurtam çatlayamadan kistleşmiş olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı? Yoksa farklı ilaç kullandığım için mi böyle oldu? :KK64:
Etki mekanizmaları farklı.. femara östrojeni düşürüyor o yüzden meme hassasiyeti daha az olabilir

9 eylül bat tarıhım bu ay bu lısteye gırdıgım de dusunmeyecegım akısına bırakıcam dedım fakat bat yaklastıkca aklımda sorular cogaldı..
Goguslerımde hafıf acı şişlik ve acı var ama bu her regl baslarında oluypr ama yıne de acaba demekten kendımı alamıyorum

Eklentiler

• 68C6B3EA-9BE6-468D-A1B9-D5F0E1D7D9AF.jpeg
    68C6B3EA-9BE6-468D-A1B9-D5F0E1D7D9AF.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 105
kızlarcım selam sizce var mı bişiyler bat 11 eylül. sabah ilk idrar yapılan test biri efektli biri de efektsiz aynı test

Eklentiler

• EBCE489D-1822-4A0C-86E6-B514F6B65561.png
    EBCE489D-1822-4A0C-86E6-B514F6B65561.png
    316,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 0F38F334-30A4-4A42-81DE-493AA897E2FE.jpeg
    0F38F334-30A4-4A42-81DE-493AA897E2FE.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 91
kizlar bende gecen ay klomen catlatma oldum 3 ay deneme suresi dedi dr. ilac vs vermedi bu 3 ay icin.. gecen ay tutmadi 10eylul bat sonraki aylar da hamile kaldiniz mi 5 gun var test yapsam cikar mi bi tuhafligimda yok hani 🙄 guya bu ay takmicaktim olursa olur diye birakcaktim son gunler yine aklim oralarda 😁
Benim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaa

Hayırlı akşamlar ben size birşey soracagım geçen ayın 23 ünde adetimin son tarihiydi ondan sonraki günler gün aşırı değerlendirdim ovülasyon testi falan yapmadım ama normalde yumurtalamam Ondan önceki ay 3 deydi resmen adetim bittikden sonra kasıklarımda ki sancı ve gögüs agrım arada ama şişligim hiç dinmedi Hamileliğe yormak ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bu arada adet başlangıç tarihim 19 unda

Back