• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay insallah vardir ya mutlaka yap yazinca bekliyorum
Ya inanamıyorum hamileyimmmmm❤️❤️❤️ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim

Ya inanamıyorum hamileyimmmmm❤❤❤ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim
Gözün aydın cnm bacım bizede dua et neolurrrrr
Tedaviylemi oldu belirtin neydi

Gözün aydın cnm bacım bizede dua et neolurrrrr
Tedaviylemi oldu belirtin neydi
Etmez miyim canım. Sizler için Yasin okuyacağım söz❤️. Ciddiye alınacak belirtim inan yoktu.Yumurtlamadan 4 gün sonra sol kasıkta gün boyu yumurtlama ağrısı gibi ağrı oldu. Sonra da çok çok nadir kasıkta batma. Çok nadir de mide yanması. Başka hiç bir şey yok. He bir de geçen izlediğim bir videoda hamilelerin diş eti kanamalarının fln daha çok olduğunu duymuştum. İlginçtir bir iki gün fırçalarken diş etim kanadı

Etmez miyim canım. Sizler için Yasin okuyacağım söz❤. Ciddiye alınacak belirtim inan yoktu.Yumurtlamadan 4 gün sonra sol kasıkta gün boyu yumurtlama ağrısı gibi ağrı oldu. Sonra da çok çok nadir kasıkta batma. Çok nadir de mide yanması. Başka hiç bir şey yok. He bir de geçen izlediğim bir videoda hamilelerin diş eti kanamalarının fln daha çok olduğunu duymuştum. İlginçtir bir iki gün fırçalarken diş etim kanadı
Alllah razı olsunnnnn

Bu da testim😊 aman allahım bulutlardayım şu an. Rabbime şükürler olsun.

Eklentiler

• 8FE6A628-BD59-4B17-ACD4-203E05717AFF.jpeg
    8FE6A628-BD59-4B17-ACD4-203E05717AFF.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 92
Alllah razı olsunnnnn
Tedaviyle mi oldu demişsin. Prolaktin ilacı kullanmıştım haziranda. Onun haricinde geçtiğim aylarda testere dişli Aslan pençesi çayı ve bal-ğropolis-arı sütü karışımı içtim. Bu ay kullanmadım hiç bir şey ama geçtiğimiz aylarda bunları yapmamın faydası olmuştur diye düşünüyorum.

Bu da testim😊 aman allahım bulutlardayım şu an. Rabbime şükürler olsun.
İnan bn duygulandım seni düşünemiyom maşallah bnde çatlatma iğnesi vuruldum 11.günüm erken gebelik testi yaptım oda silik çüzgi belkide iğnenin etkisi geçmedi

Eklentiler

• 67A944C9-755A-4672-AB8C-A6C08BEBD4A0.jpeg
    67A944C9-755A-4672-AB8C-A6C08BEBD4A0.jpeg
    224,4 KB · Görüntüleme: 89
İnan bn duygulandım seni düşünemiyom maşallah bnde çatlatma iğnesi vuruldum 11.günüm erken gebelik testi yaptım oda silik çüzgi belkide iğnenin etkisi geçmedi
İnşallah gerçeği yansıtıyordur o çizgi canım. İğneden dolayı olabiliyor bazen. O yüzden temkinli olmak gerekiyor. Birkaç gün sonra yeniden yap testi canım.

Etmez miyim canım. Sizler için Yasin okuyacağım söz❤️. Ciddiye alınacak belirtim inan yoktu.Yumurtlamadan 4 gün sonra sol kasıkta gün boyu yumurtlama ağrısı gibi ağrı oldu. Sonra da çok çok nadir kasıkta batma. Çok nadir de mide yanması. Başka hiç bir şey yok. He bir de geçen izlediğim bir videoda hamilelerin diş eti kanamalarının fln daha çok olduğunu duymuştum. İlginçtir bir iki gün fırçalarken diş etim kanadı
Ay cok sevindim canım

kullandiginiz aylarda mi gebe kaldiniz sonrasinda mi ben kullandim olmadi bu ay kullanmadim yine yok sanirim
Evet ama her kullandığımda değil 1.5 yılda 2 kez gebe kaldım düşük olunca ara verdim bi kaç ay korundum rahim kendini toplasın die şimdi yine kullanıyorum bu ay olmazsa önümüzde ay kullanıp soğan kürüne başlıcam onunda etkisi olduğunu düşünüyorum

İnşallah gerçeği yansıtıyordur o çizgi canım. İğneden dolayı olabiliyor bazen. O yüzden temkinli olmak gerekiyor. Birkaç gün sonra yeniden yap testi canım.
Vardır canım ben 2 gün önce yapmıştım çıkmadı bende iğnenin etkisi geçmiş demekki sende iğne etkisi kalacağını sanmıyorum. Adetim 2 gün kala yapıcam ozaman da çıkmazsa yoktur zaten normalde diğer gebeliklerimide ozaman öğrenmiştim ama sanmıyorum olacağını artık

Back