• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ilk ay klomen igne oldum sonraki uc ay deneme suresi dedi ve ilac.igne yok dedi yumurta tembelligi dedi hakkimizda hayirlisi olsun bende bilmiyorum denekki uzun sureli ise yariyor
Benim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaa

Benim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaa
Canım iğnenin etkisi sadece vurulduğun zamandır 14 gün sonra adet olunur sonraki ay etkisi gider

Vurulduğunda sadece etki eder sonraki döngüde etkisi olmaz ne dedi ki doktor sana sende yumurtlamayla ilgili sorun varsa verir ilaç sonra da çatlatma iğnesi eğer sorun yoksa vermez belki de yoktur sorun

Tsh 2 buçuğun altında olmalı benim de yüksekti endokrin bölümüne yönlendirdi doktor gittim tiroid ilacı kullanmaya başladığımda hamile kalmıştım ve sürekli kullanacaksın demişti bana eğer hamile kalırsan tekrar doktor kontrolüyle arttırabilir dozu
yumurta tembelligi var dedi ilk ay kullandim sonraki uc ay kullanma dedi heralde cokta fazla bi tembellik yokki bole uygun gordu hayirlisii ..

bende ilk ay klomen igne oldum sonraki uc ay deneme suresi dedi ve ilac.igne yok dedi yumurta tembelligi dedi hakkimizda hayirlisi olsun bende bilmiyorum denekki uzun sureli ise yariyor
Doktorunu değişebilirsin bence ben bikaç ay üst üste klomen çatlatma iğnesi kullandım etkisi de kullandığın adet dönemi içinde etkili oluyo

yumurta tembelligi var dedi ilk ay kullandim sonraki uc ay kullanma dedi heralde cokta fazla bi tembellik yokki bole uygun gordu hayirlisii ..
Hayırlısı olsun ama beklemek istemezsen başka doktora gidebilirsin bekleye bekleye aylar geçiyor

Doktorunu değişebilirsin bence ben bikaç ay üst üste klomen çatlatma iğnesi kullandım etkisi de kullandığın adet dönemi içinde etkili oluyo
Hayırlısı olsun ama beklemek istemezsen başka doktora gidebilirsin bekleye bekleye aylar geçiyor
oneri uzerine gitmistim aslinda iyi doktor baska hic.bi yer.onun gibi detaylara girmedi hepsi hormon bakiyo ediyo infertilite ye yonlendirdiler en son bende buna gittim menapoza.girmek uzere olan kadin ona gidip hamile kaldi diye onerdiler ozel cihan tip merkezi diye biyer pendik kaynarcada bilir misiniz yada.bilen giden.arkadaslar olduysa memnun kaldilarsa yazabilir mi ??

oneri uzerine gitmistim aslinda iyi doktor baska hic.bi yer.onun gibi detaylara girmedi hepsi hormon bakiyo ediyo infertilite ye yonlendirdiler en son bende buna gittim menapoza.girmek uzere olan kadin ona gidip hamile kaldi diye onerdiler ozel cihan tip merkezi diye biyer pendik kaynarcada bilir misiniz yada.bilen giden.arkadaslar olduysa memnun kaldilarsa yazabilir mi ??
Bilmiyorum canım o zaman bekle inşallah kalırsın fazla beklemeden 🙏

Bende de yumurtlama tembelliği var ama 2 yıldır olmuyor hatta doktor ilaca gerek duymuyorlar ben klomen v e çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım aylsr sonra

Kızlar benim.yumurtlama tarihin 26 ağustos 28 çatlama bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkar mıydı yumurtlamadan sonra 12 gun bugün

Kızlar ya 27 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün 11 .günüm erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti off 14 gün beklemek ne zoryaaa

Eklentiler

• F35A6A74-99EE-4BCF-8E1D-A1A816C9658B.jpeg
    F35A6A74-99EE-4BCF-8E1D-A1A816C9658B.jpeg
    224,4 KB · Görüntüleme: 63
9 eylül bat tarıhım bu ay bu lısteye gırdıgım de dusunmeyecegım akısına bırakıcam dedım fakat bat yaklastıkca aklımda sorular cogaldı..
Goguslerımde hafıf acı şişlik ve acı var ama bu her regl baslarında oluypr ama yıne de acaba demekten kendımı alamıyorum
Benimde 9 eylül canım bende senin gibi takmıcam diyorum ama asla olmuyor :) bende hiçbirşey yok arada kasık ağrısı giriyor çıkıyor değişik bir ağrı o kadr

Kızlar takvime göre bugün yumurtlama görmem lazımdı ama ovulasyon testinde hala piki görmedim, seffaf akıntım var,yarın mı olacaktır yumurtlama? :KK43:

Back