Benim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaa
Canım iğnenin etkisi sadece vurulduğun zamandır 14 gün sonra adet olunur sonraki ay etkisi giderBenim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaa
yumurta tembelligi var dedi ilk ay kullandim sonraki uc ay kullanma dedi heralde cokta fazla bi tembellik yokki bole uygun gordu hayirlisii ..Vurulduğunda sadece etki eder sonraki döngüde etkisi olmaz ne dedi ki doktor sana sende yumurtlamayla ilgili sorun varsa verir ilaç sonra da çatlatma iğnesi eğer sorun yoksa vermez belki de yoktur sorun
Tsh 2 buçuğun altında olmalı benim de yüksekti endokrin bölümüne yönlendirdi doktor gittim tiroid ilacı kullanmaya başladığımda hamile kalmıştım ve sürekli kullanacaksın demişti bana eğer hamile kalırsan tekrar doktor kontrolüyle arttırabilir dozu
Doktorunu değişebilirsin bence ben bikaç ay üst üste klomen çatlatma iğnesi kullandım etkisi de kullandığın adet dönemi içinde etkili oluyobende ilk ay klomen igne oldum sonraki uc ay deneme suresi dedi ve ilac.igne yok dedi yumurta tembelligi dedi hakkimizda hayirlisi olsun bende bilmiyorum denekki uzun sureli ise yariyor
Hayırlısı olsun ama beklemek istemezsen başka doktora gidebilirsin bekleye bekleye aylar geçiyoryumurta tembelligi var dedi ilk ay kullandim sonraki uc ay kullanma dedi heralde cokta fazla bi tembellik yokki bole uygun gordu hayirlisii ..
Doktorunu değişebilirsin bence ben bikaç ay üst üste klomen çatlatma iğnesi kullandım etkisi de kullandığın adet dönemi içinde etkili oluyo
oneri uzerine gitmistim aslinda iyi doktor baska hic.bi yer.onun gibi detaylara girmedi hepsi hormon bakiyo ediyo infertilite ye yonlendirdiler en son bende buna gittim menapoza.girmek uzere olan kadin ona gidip hamile kaldi diye onerdiler ozel cihan tip merkezi diye biyer pendik kaynarcada bilir misiniz yada.bilen giden.arkadaslar olduysa memnun kaldilarsa yazabilir mi ??Hayırlısı olsun ama beklemek istemezsen başka doktora gidebilirsin bekleye bekleye aylar geçiyor
Bilmiyorum canım o zaman bekle inşallah kalırsın fazla beklemedenoneri uzerine gitmistim aslinda iyi doktor baska hic.bi yer.onun gibi detaylara girmedi hepsi hormon bakiyo ediyo infertilite ye yonlendirdiler en son bende buna gittim menapoza.girmek uzere olan kadin ona gidip hamile kaldi diye onerdiler ozel cihan tip merkezi diye biyer pendik kaynarcada bilir misiniz yada.bilen giden.arkadaslar olduysa memnun kaldilarsa yazabilir mi ??
amin insallah hepimiz en erken zamanda kavusuruzBilmiyorum canım o zaman bekle inşallah kalırsın fazla beklemeden
Bende de yumurtlama tembelliği var ama 2 yıldır olmuyor hatta doktor ilaca gerek duymuyorlar ben klomen v e çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım aylsr sonraoneri uzerine gitmistim aslinda iyi doktor baska hic.bi yer.onun gibi detaylara girmedi hepsi hormon bakiyo ediyo infertilite ye yonlendirdiler en son bende buna gittim menapoza.girmek uzere olan kadin ona gidip hamile kaldi diye onerdiler ozel cihan tip merkezi diye biyer pendik kaynarcada bilir misiniz yada.bilen giden.arkadaslar olduysa memnun kaldilarsa yazabilir mi ??
Henüz gelen giden yok canım
Benimde 9 eylül canım bende senin gibi takmıcam diyorum ama asla olmuyor :) bende hiçbirşey yok arada kasık ağrısı giriyor çıkıyor değişik bir ağrı o kadr9 eylül bat tarıhım bu ay bu lısteye gırdıgım de dusunmeyecegım akısına bırakıcam dedım fakat bat yaklastıkca aklımda sorular cogaldı..
Goguslerımde hafıf acı şişlik ve acı var ama bu her regl baslarında oluypr ama yıne de acaba demekten kendımı alamıyorum
Canım sen bi kan testi ver özel hastanede 2 saatte çıkıo zaten değerini görürsünKızlar ya 27 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün 11 .günüm erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti off 14 gün beklemek ne zoryaaa
Test yapsana kuzum yaHenüz gelen giden yok canım
Büyük ihtimalle yarın ya da diğer gün olur yumurtlamaKızlar takvime göre bugün yumurtlama görmem lazımdı ama ovulasyon testinde hala piki görmedim, seffaf akıntım var,yarın mı olacaktır yumurtlama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?