Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallahKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmamEki Görüntüle 2685126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallahKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmamEki Görüntüle 2685126
Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırızİnşaAllah diğer ay herşey yolunda gider en kısa zamanda hayırlısıyla hamile haberinizi alırız
Maalesef canım Ekime kaldım ben .Gunaydin kizlar
Lebenweise
@Seyda0669
@cansu01
adzeynep
Kizlar bugun sizin gununuz haberler nasil bakalim?
Saglik olsun canim ekim ayi ugur getirsin insallahMaalesef canım ☹ Ekime kaldım ben .
Merhaba benim de tsh değerim 5.5 iken gebelik düşünüyorsanız 2.5 un altına inmesi gerektiğini söylediler 2 ay ilaç kullandım daha yeni 3.5 Altına indi. Hala devam ediyorum. Gebe kaldığınızda ilaçlarınızı düzenlememiz lazım dedilerBenim bat 7 Eylül ama en ufak bir belirti bile yok.. En ufak şeyleri bile dinliyorum vücudumdaki ama nafile. Umudum yok diye test de yapmadım. Ve forumda gezinirken tsh değerinin önemli olduğunu fark ettim. Eski kan değerleri testlerime baktığımda 5,5 falanmış değerlerim en son Aralık ayında 3,5 çıkmış. Ama ben farkında değildim önemli olduğunun. Sizce bu değer yüksek mi? Bileğisin olan var mı
Amin canım inşallahHayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallah
Tsh önemli hormon olduğu için ilaçlamhemen düzene girerBenim bat 7 Eylül ama en ufak bir belirti bile yok.. En ufak şeyleri bile dinliyorum vücudumdaki ama nafile. Umudum yok diye test de yapmadım. Ve forumda gezinirken tsh değerinin önemli olduğunu fark ettim. Eski kan değerleri testlerime baktığımda 5,5 falanmış değerlerim en son Aralık ayında 3,5 çıkmış. Ama ben farkında değildim önemli olduğunun. Sizce bu değer yüksek mi? Bileğisin olan var mı
Aaaa hiç bir bileğim yoktu resmen bu konuda hakkında çok teşekkür ederim. Ben o zaman yeniden kan verip değerlerime baktırayım en iyisiMerhaba benim de tsh değerim 5.5 iken gebelik düşünüyorsanız 2.5 un altına inmesi gerektiğini söylediler 2 ay ilaç kullandım daha yeni 3.5 Altına indi. Hala devam ediyorum. Gebe kaldığınızda ilaçlarınızı düzenlememiz lazım dediler
Evet bende bu forumda gördüm şans eseri gerçekten şaşkınım tekrar baktıracağım değerlerimeTsh önemli hormon olduğu için ilaçlamhemen düzene girer
Ben de sonradan duymuştum aynen siz kan değerlerinize baktırın dahiliyeden gebelik düşündüğünüzü söyleyin değerinize göre dozunu ayarlar doktorAaaa hiç bir bileğim yoktu resmen bu konuda hakkında çok teşekkür ederim. Ben o zaman yeniden kan verip değerlerime baktırayım en iyisi
Gunaydin kizlar
Lebenweise
@Seyda0669
@cansu01
adzeynep
Ben adet oldumsağolsun beklemedi benimkiGunaydin kizlar
Lebenweise
@Seyda0669
@cansu01
adzeynep
Hayırlı olsn kaç gün kala yaptın testi canmKızlar merhaba dün test yaptım hafif silik çizgi gördüm kan verdim hcg değerim 41 çıktı
Teşekkürler canım Bata 5 gün vardıHayırlı olsn kaç gün kala yaptın testi canm
Malesef geldi kırmızılar canım@nurhan2734
@PpAaSs
NaNa_
@Suhedadyms
@Sudenuurr
SevimliKedii
@Ankara1986
Kizlar bugun bat gununuz ne durumdasiniz ?
Hangi marka canmTeşekkürler canım Bata 5 gün vardı
Oncomed miş canım böyle çıktıHangi marka canm