Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracağım. Benim yumurtlama günümde iki kez ilişki oldu. Ondan önce 20 gün kadar olmamıştı farklı yerlerde olduğumuz için. Ama geri çekilmeyle korunuyor eşim. Sizce olma şansı var mı??

Benim bat 7 Eylül ama en ufak bir belirti bile yok.. En ufak şeyleri bile dinliyorum vücudumdaki ama nafile. Umudum yok diye test de yapmadım. Ve forumda gezinirken tsh değerinin önemli olduğunu fark ettim. Eski kan değerleri testlerime baktığımda 5,5 falanmış değerlerim en son Aralık ayında 3,5 çıkmış. Ama ben farkında değildim önemli olduğunun. Sizce bu değer yüksek mi? Bileğisin olan var mı

Merhaba benim de tsh değerim 5.5 iken gebelik düşünüyorsanız 2.5 un altına inmesi gerektiğini söylediler 2 ay ilaç kullandım daha yeni 3.5 Altına indi. Hala devam ediyorum. Gebe kaldığınızda ilaçlarınızı düzenlememiz lazım dediler

Tsh önemli hormon olduğu için ilaçlamhemen düzene girer

Aaaa hiç bir bileğim yoktu resmen bu konuda hakkında çok teşekkür ederim. Ben o zaman yeniden kan verip değerlerime baktırayım en iyisi

Aaaa hiç bir bileğim yoktu resmen bu konuda hakkında çok teşekkür ederim. Ben o zaman yeniden kan verip değerlerime baktırayım en iyisi
Ben de sonradan duymuştum aynen siz kan değerlerinize baktırın dahiliyeden gebelik düşündüğünüzü söyleyin değerinize göre dozunu ayarlar doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…