• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat pazar günü yani 6 eylülde 2 gün var. Yumurtlamam 22-23 ağustos. Bugün 12.günü. Az önce test yaptım ve yaklaşık bi 7-8 dk sonra böyle çıktı. Bir ihtimal var mı sizce bu kadar silik olupta öğrenen var mı gebeliğini ya da bu silik çizgi hep mi çıkıyor days comfort erken gebelik testi Eki Görüntüle 2685490 :110:
Ben öyle öğrendim 2 gebeliğimde de 2 gün önce çatlatma iğnesi vurundunuz mu yada daha önce test yaptığınız mı

kizlar bende gecen ay klomen catlatma oldum 3 ay deneme suresi dedi dr. ilac vs vermedi bu 3 ay icin.. gecen ay tutmadi 10eylul bat sonraki aylar da hamile kaldiniz mi 5 gun var test yapsam cikar mi bi tuhafligimda yok hani 🙄 guya bu ay takmicaktim olursa olur diye birakcaktim son gunler yine aklim oralarda 😁

kizlar bende gecen ay klomen catlatma oldum 3 ay deneme suresi dedi dr. ilac vs vermedi bu 3 ay icin.. gecen ay tutmadi 10eylul bat sonraki aylar da hamile kaldiniz mi 5 gun var test yapsam cikar mi bi tuhafligimda yok hani 🙄 guya bu ay takmicaktim olursa olur diye birakcaktim son gunler yine aklim oralarda 😁
Akıldan hiç çıkmıyor ki zaten hep takıyoruz allah herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah bence bekle bat gününü çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün yap test çünkü silik çıkma ihtimali iğneden dolayı

Akıldan hiç çıkmıyor ki zaten hep takıyoruz allah herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah bence bekle bat gününü çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün yap test çünkü silik çıkma ihtimali iğneden dolayı
Yanlış mı anladım 🙈geçen ay kullandın bu ay kullanmadın öyle mi o zaman 3 gün kala yaparsan daha iyi olur çünkü şuan çıkma ihtimali çok az

igneyi gecen ay yapmistim olmadi adet oldum bu ay da etkisi devam eder mi ki dr vermedi bu ay icin 3 ay bekle dedi sonra rahim filmi dedi.. gecmiyor zaman son gunlere gelince

B Bluemacaw canm beni silebilirsin kanımda pıhtılaşma var hemoglobin çok yüksek çıktı hamiş bu sebepten kalamıyorum kan sulandırıcı kullanıcam bu ay bi daha ki aya denicem hayırlısı bakalım
İnşaAllah diğer ay herşey yolunda gider en kısa zamanda hayırlısıyla hamile haberinizi alırız

Günaydın ben geç yumurtladim canım o yüzden adet bikac gün daha ileri attı ayın 10 nu gibi kesinleşir haberdar ederim banada dua edin ❣️

Back