- Konu Sahibi Berenimo877
-
Hadi hayirlisi insallah ilk bebegin hemen gelmismiydi
Bat 13 eylül geçen hafta rahim filmi cekildim bekliyorum işte hayır 1 çocuğum var 2.ci 1 buçuk yıl oldu nebyaptiysam hamile kalamadmInsallah canimmmm bat ne zamn. Bide ilk denemen mi
Yurtdışındayim sanırım direk kan testi alamıyorum, doktorumun asistani da randevu vermedi ilk iki görüşme hemşire ile olsun dedi. Hemşire randevusunu bile iki hafta sonraya veriyorlardı ama cuma gününe alabildim.Canim senin testin pozitif cikmis hemen kan versene bayramdan once. Neden imkansiz olsun. ? Bilmeden bisey konusmak istemem ama bak daha 1 yil bile dolmadan gelmis bebegin
Bu konuda hicbir fikrim yok benim.Kızlar ya rahim filminden sonra ilişkide n hem sonra spermler çabuk dışarı akıyor acaba neden önceden bukadar çabuk akmazdi
Yumurtalarm yavas calisiyor cnm sadeceBi problem var mi peki hormonlarin falan normalmi?
Erken gelmis yine sanirim. Ekliyorum hemen.Kızlar ben adet oldum yeni bat 23 eylül
Cok az kalmisss aslinda test yapsan cikar yaptin mibenim bat 1 eylül.. bekleyemek nekadar zor
Hayir yapmadim, cünkü korkuyorum negatif cikacak diyeCok az kalmisss aslinda test yapsan cikar yaptin mi
Bence erken canm uzulmezsin inşallah rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah bende 2 yada 3 eylulde yap testi daha iyi olur senin icindeHayir yapmadim, cünkü korkuyorum negatif cikacak diye
aay amin canim benim cümlemize inşallahBence erken canm uzulmezsin inşallah rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah bende 2 yada 3 eylulde yap testi daha iyi olur senin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?