- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.121
Aşılama olana kadar siz tedavi gördünüz mü peki yoksa sadece eşinizde mi vardı rahatsızlıkİki yıllık evliyim bizimde olmuyor çocuğumuz eşim sol variskosel den Ameliyat oldu bı sene geçti nerdeyse halen bişi yok rabbim bı bildiği vardır diyorum ama insan duramıyor iste. Bizde inşallah aşılama tedavisine baslicaz yarın çok heyecan liyim ya inşallah olur bu sefer rabbim isteyen herkese versin
Ben de kpss çalışıyorum ama hep benim de aklımda. HayırlısıŞuan KPSS ye çalışıyorum ama hep kendimi bebek düşünürken buluyorum ALLAH hayırlısını versin inşallah daha zamanı değil demek ki çok teşekkür ederim canım ilgin için
Canım yaptın mı testKatiliyorum bnde kizimi ovulasyon testi ile ogrendim
Aşılama olana kadar siz tedavi gördünüz mü peki yoksa sadece eşinizde mi vardı rahatsızlık
İnşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberi canımEvet gördük üç aylık bı klomen tedavisi gördüm eşimin ameliyatından sonra ama olmadı işte bı kaç ay ara verdik şu an da aşılama düşünüyoruz nasip olursa
Herşey ALLAH tan hayırlısını versin rabbim inşallah sende güzel haberi biran önce alırsınBen de kpss çalışıyorum ama hep benim de aklımda. Hayırlısı
tabiki düşünmen çok normal inşa olacak inan bunaŞuan KPSS ye çalışıyorum ama hep kendimi bebek düşünürken buluyorum ALLAH hayırlısını versin inşallah daha zamanı değil demek ki çok teşekkür ederim canım ilgin için
İnşallah olur olursa dünyalar bizim olur ALLAH isteyen herkese versin bide gerçekten burda sizinle konuşmak çok iyi geldi yakınlarımdaki kimse anlamıyor çünkü kocamdan başkatabiki düşünmen çok normal inşa olacak inan buna
Insallah hamilesinizdiray benım bat da 21 i ama cok heycan vr kasıkda hafıf agrı var bıde belımde agrı var bi haftadır bu kadar önceden ağrı olmuyodu aslında bu işte bi iş var ben şubat ayında doğum yapmıştım 39 haftalık bebegımı kaybettım karnımda kalbı durdu
burası kocaman bir aileİnşallah olur olursa dünyalar bizim olur ALLAH isteyen herkese versin bide gerçekten burda sizinle konuşmak çok iyi geldi yakınlarımdaki kimse anlamıyor çünkü kocamdan başka
birtane koyu zaten çıkması gerekiyor önemli olan ikincide aynı o koyulukta çıkması biraz daha bekle belki geç döllenme olmuşturKızlar cevaplarsanız sevinirim:) adetime 3 gün var ovülasyon testi yaptım biri koyu biri silik çıktı ne demek oluyor yani
bunlar hamilelik belirtileri ama inşallah psikolojik değildir hamilesinde inş yarın test yap bize haber et merak ettimBende eylul ayi icin beklemedeyim bugun adet gunumdu ama olmadim sol kasigimda asiri sanci var ve 2 3 haftadir ara ara surekli bas donmesi yasiyorum cok sık idrara cikmaya basladim ve surekli uyumak istiyorum 4 aylik evliyim acelemi ediyorum bilmiyorum ama cok cok cok istiyorumbirde bat dediginiz nedir acaba :)
Bende bendee :):) ama henüz şuanda yumurtlama dönemimdeyim
Teşekkürler canım bakalım inşallah öyledir :)birtane koyu zaten çıkması gerekiyor önemli olan ikincide aynı o koyulukta çıkması biraz daha bekle belki geç döllenme olmuştur
Yarin idrar testi yapsam cikarmi erken diye okudum bazi yerlerde ama..bunlar hamilelik belirtileri ama inşallah psikolojik değildir hamilesinde inş yarın test yap bize haber et merak ettimbat demek adet olacağın gün demek cnm
normalde düzenli adet görüyorsan ve bugünde olman gerekiyorsa olmadın yarın çıkar bence sabah sıvı birşey almadan ilk idrarınla yap inş hamilesindit. eğer için rahat etmiyorsa 5 gün bekle sen bilirsin cnmYarin idrar testi yapsam cikarmi erken diye okudum bazi yerlerde ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?