Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama olana kadar siz tedavi gördünüz mü peki yoksa sadece eşinizde mi vardı rahatsızlık

Evet gördük üç aylık bı klomen tedavisi gördüm eşimin ameliyatından sonra ama olmadı işte bı kaç ay ara verdik şu an da aşılama düşünüyoruz nasip olursa

Aşılama olana kadar siz tedavi gördünüz mü peki yoksa sadece eşinizde mi vardı rahatsızlık

Evet gördük üç aylık bı klomen tedavisi gördüm eşimin ameliyatından sonra ama olmadı işte bı kaç ay ara verdik şu an da aşılama düşünüyoruz nasip olursa

Insallah hamilesinizdir cok gecmis olsun bu arada basiniz sagolsun..

Kızlar cevaplarsanız sevinirim:) adetime 3 gün var ovülasyon testi yaptım biri koyu biri silik çıktı ne demek oluyor yani

Bende eylul ayi icin beklemedeyim bugun adet gunumdu ama olmadim sol kasigimda asiri sanci var ve 2 3 haftadir ara ara surekli bas donmesi yasiyorum cok sık idrara cikmaya basladim ve surekli uyumak istiyorum 4 aylik evliyim acelemi ediyorum bilmiyorum ama cok cok cok istiyorum birde bat dediginiz nedir acaba :)

bunlar hamilelik belirtileri ama inşallah psikolojik değildir hamilesinde inş yarın test yap bize haber et merak ettim bat demek adet olacağın gün demek cnm

Az once doktorumla telefonda konustum ultrasound sonuclarim gelmis miyomum ve kistim varmis kucukler takip edecez amaliyat simdilik gerekli degil dedi ama cook moralim bozuldu. Dogal yolla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor

Yarin idrar testi yapsam cikarmi erken diye okudum bazi yerlerde ama..
normalde düzenli adet görüyorsan ve bugünde olman gerekiyorsa olmadın yarın çıkar bence sabah sıvı birşey almadan ilk idrarınla yap inş hamilesindit. eğer için rahat etmiyorsa 5 gün bekle sen bilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…