Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
varmı bi gelişme sizde ?? ben sanki sabah mide bulantısıyla uyandım. ama psikolojikmiş gibi geliyo. test yapmaya korkuyorum..
cnm annem gitti test almaya kadinin icone dogdu sanki tutturdu test yap die bn zaten gitcektm doktora ama bakaliim hayrlisi belirtiler var ama insallah psikolojik degildir biktm negatiften artik

Korkmak icin erken olabilir haklisin ama benim evlendigimden beri adet duzensozligim var hic boyle degildim strese falan bagladim ama gebe kalmama engel olur mu ondan korkuyorum normalde 15 20 gunde bir adet olmaya basladim ve cok uzun suruyordu bu sefer baya gecikti hamilede degilim bayada umitlenmistim :KK43:

insan hergün yeni bir şey öğreniyo bu yola girince:) yumurtlama günlerini takip ederseniz bence engel olmaz. şimdiden umutsuzluğa kapılmayın, rahat olun ;)

cnm annem gitti test almaya kadinin icone dogdu sanki tutturdu test yap die bn zaten gitcektm doktora ama bakaliim hayrlisi belirtiler var ama insallah psikolojik degildir biktm negatiften artik
bende evdeki testi yapmaya korkuyorum.. Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin...
inşallah pozitifi görürsünüz bu sefer..

Önceden düzenlimiydi adetlerin
Evet 2 gun ileri atardi her ay sadece duzenliydi bu ay adet olcakmisim gibi bi belirtimde yok dun sol kasigimda cok siddetli bi agri vardi hastalncam herlade ddm ama yok yine 2 haftadir falnda surekli basim donuyo asiri yorgunlugum ve surekli idrara cikma ihtiyaci duyuyorum bunlara guvenerek gebelik testi yaptim ama o da negatif kan testimi yaptirsam acaba bilemedimki yaptigim gebelik testide erken gebelik testiydi

Evet 2 gun ileri atardi her ay sadece duzenliydi bu ay adet olcakmisim gibi bi belirtimde yok dun sol kasigimda cok siddetli bi agri vardi hastalncam herlade ddm ama yok yine 2 haftadir falnda surekli basim donuyo asiri yorgunlugum ve surekli idrara cikma ihtiyaci duyuyorum bunlara guvenerek gebelik testi yaptim ama o da negatif kan testimi yaptirsam acaba bilemedimki yaptigim gebelik testide erken gebelik testiydi
Belirtiler psikolojik de olabiliyor
Reglin geçtikten sonra normal test yap varsa çıkar zaten
Hakkımızda hayırlısı

predictor early gebelik testini incelerken sitelerinde 'biyolojik saatim' uygulamasını gördüm bilgisayardan da takviminizi olusturabiliyorsunuz.Adet dönemlerinizi,yumurtlama dönmelerinizi belirtiyor ve o gün vucutta neler olduğunun bilgisini de veriyor.Daha gelişmiş uygulamalar da var ama bunu farkı fizyolojik süreçleri de veriyor olması.Sizin kullandığınız adet döngüsü uygulamaları var mı?

predictor early gebelik testini incelerken sitelerinde 'biyolojik saatim' uygulamasını gördüm bilgisayardan da takviminizi olusturabiliyorsunuz.Adet dönemlerinizi,yumurtlama dönmelerinizi belirtiyor ve o gün vucutta neler olduğunun bilgisini de veriyor.Daha gelişmiş uygulamalar da var ama bunu farkı fizyolojik süreçleri de veriyor olması.Sizin kullandığınız adet döngüsü uygulamaları var mı?
ben playstoreden bir program indirdim takvimmm diye pembe üzerinde çiçek resmi var güzel kullanışlı bir program inceleyebilrisiniz

Back