Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benimde bat bugun halsizlik bas donmesi akintim cok ama cok korkuyorum negatifi gorcem die offff 21ne randevu aldim bakalim ne cikicak

Pocahantas01 sabah test yoktu ilk idrarda gitti bende sıkışık olmayi bekliyorum

ben ilk hamileliğimi ovulasyon testiyle anlamıştım adete yakın iki çizgide koyu çıkıyor ve her gün adete yakın yaptım sürekli koyuydu bat gelmeden önce gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı dedim herhalde daha yeni yumurtlama gerçekleşecek. benim çünkü çok düzensizdi adetlerim iki ayı buluyordu. sonra bu konu hakkında araştırma yaparken ovulasyon test adete yakın sürekli pozitif çıkarsa hamileymişsin gerçektende öyleymiş ben 5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. diyeceğim o ki ovulasyon testleri gebelık testlerinden hem daha uygun oluyor hemde bat tarıhin gelmeden beş gün önce filan öğrenebiliyorsun hamile olduğunu.

ben ilk hamileliğimi ovulasyon testiyle anlamıştım adete yakın iki çizgide koyu çıkıyor ve her gün adete yakın yaptım sürekli koyuydu bat gelmeden önce gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı dedim herhalde daha yeni yumurtlama gerçekleşecek. benim çünkü çok düzensizdi adetlerim iki ayı buluyordu. sonra bu konu hakkında araştırma yaparken ovulasyon test adete yakın sürekli pozitif çıkarsa hamileymişsin gerçektende öyleymiş ben 5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. diyeceğim o ki ovulasyon testleri gebelık testlerinden hem daha uygun oluyor hemde bat tarıhin gelmeden beş gün önce filan öğrenebiliyorsun hamile olduğunu.
Katiliyorum bnde kizimi ovulasyon testi ile ogrendim

Merhaba
Beni de ekleyebilirmisiniz biz bir yıldır istiyoruz ama olmuyor pkoluyum bende bat 26 eylül inşallah bu ay olur çok üzülüyoruz artık pko lu olduğum için adetlerim de düzensiz hep pko lu hamile kalan var mı birde

Merhaba
Beni de ekleyebilirmisiniz biz bir yıldır istiyoruz ama olmuyor pkoluyum bende bat 26 eylül inşallah bu ay olur çok üzülüyoruz artık pko lu olduğum için adetlerim de düzensiz hep pko lu hamile kalan var mı birde
bu topik ye pko şu olup çok hamıle olan kişiler var bazıları soğan kürü yapıyorlar iyi geldiklerini söyleyenlerde var bazıları ovulasyon testlerini kullanarak adet bitiminden başlıyorsun çift çizgiyi bulana kadar her gün yapıyorsun inşallah hamile kalabilirsin

bu topik ye pko şu olup çok hamıle olan kişiler var bazıları soğan kürü yapıyorlar iyi geldiklerini söyleyenlerde var bazıları ovulasyon testlerini kullanarak adet bitiminden başlıyorsun çift çizgiyi bulana kadar her gün yapıyorsun inşallah hamile kalabilirsin

Çok teşekkür ederim inşallah ALLAH isteyen herkese bebiş verir kimsenin kucağını boş koymaz çok zor beklemek

İki yıllık evliyim bizimde olmuyor çocuğumuz eşim sol variskosel den Ameliyat oldu bı sene geçti nerdeyse halen bişi yok rabbim bı bildiği vardır diyorum ama insan duramıyor iste. Bizde inşallah aşılama tedavisine baslicaz yarın çok heyecan liyim ya inşallah olur bu sefer rabbim isteyen herkese versin

bebek olduğu zaman da hiç beklememişsin gibi oluyor o yüzden stres yapma cnm başka meşgulıyet bul kendine hiç düşünmemeye çalış
Şuan KPSS ye çalışıyorum ama hep kendimi bebek düşünürken buluyorum ALLAH hayırlısını versin inşallah daha zamanı değil demek ki çok teşekkür ederim canım ilgin için

Back