Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar.. bat bugün ama hiçbir belirti yok.. önceden bi kaç gün önce göğüslerimde hassasiyet olurdu o bile olmadı.. kasıkta batma var ama çok değil :) baş dönmesi oluyo arada , çok fazla saçım dökülüyo son on gündür birde sanki göğsümün ucu koyulaştı gibi .. aslında biliyorum belirti değil bunlar hiiç belirti olmasa da adet olacakmışım gibi hissediyorum.. Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında...

ay benım bat da 21 i ama cok heycan vr kasıkda hafıf agrı var bıde belımde agrı var bi haftadır bu kadar önceden ağrı olmuyodu aslında bu işte bi iş var ben şubat ayında doğum yapmıştım 39 haftalık bebegımı kaybettım karnımda kalbı durdu

Selam benimde bat 15 eylul ama hala adet olmadim test aldim simdi yapsam cikar mi sabahi mi beklesem

Tesekkur ettim cnm
Canım 3 gün geçmiş bence biraz idrarini tut testi yap bence çıkar.benim adet gününden bir gün önce hemen çıkmıştı kipkirmizi.bir de inanamayıp ilk testten 10 dakika sonra zorla çişimi getirip 2.testi yaptım yine aynı şekilde kopkoyu çıktı.bence biraz tut idrarini öyle yap.haber ver bize de

Canım 3 gün geçmiş bence biraz idrarini tut testi yap bence çıkar.benim adet gününden bir gün önce hemen çıkmıştı kipkirmizi.bir de inanamayıp ilk testten 10 dakika sonra zorla çişimi getirip 2.testi yaptım yine aynı şekilde kopkoyu çıktı.bence biraz tut idrarini öyle yap.haber ver bize de
Suan biraz var 8den beri hic yapmadim ama tutuyorum birax dah:))

bende bi de bel ağrısı ve çok fazla akıntı var onu yazmayı unutmuşum :) umarım psikolojik değildir.. artık çok yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan...

Arkadaşlar neden test yapmıyorsunuz Bat ı yakın olanlar yapabilir bence son bir iki gün kala hatta Bat olanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum zaten çok silik çıkıyor bir iki gün önce eğer varsa,bir sürü çift çizgi dileklermle bizleri de merak ta bırakmayın

Arkadaşlar neden test yapmıyorsunuz Bat ı yakın olanlar yapabilir bence son bir iki gün kala hatta Bat olanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum zaten çok silik çıkıyor bir iki gün önce eğer varsa,bir sürü çift çizgi dileklermle bizleri de merak ta bırakmayın
Benim adetim e iki gün var test yapmak istemiyorum çünkü catlatma iğnesi de vuruldu o da veya hcg iceriyormus pozitif çıkmasına sebep oluyor diye ümitlenen istemiyorum ama sabahtan beri kafamda n atamiyorummm off ne yapsam

Benim adetten üç gün önce çıktı canım çatlatma iğnemin 12.gğnünde belli oldu zaten iğneler 10gün etki ediyor sonrası bebek varsa ondan kaynaklanan hcg ama tabi siz bilirsiniz

Back