- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 113
- 38
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.081
çıkar tabi cnm 5 gün beklemek en iyisi ama yine de çıkar benceSelam benimde bat 15 eylul ama hala adet olmadim test aldim simdi yapsam cikar mi sabahi mi beklesem
Birazdan yapayim diyorum gelince.çıkar tabi cnm 5 gün beklemek en iyisi ama yine de çıkar bence
sabah ilk idrarınla daha net sonuç verir o yüzden yarına bırak. sonradan insanın içine şüphe giriyor. ve tekrar yapıyor testıBirazdan yapayim diyorum gelince.
Canım 4 saat hiç su içmeyip yapsanda olurBirazdan yapayim diyorum gelince.
Canım 3 gün geçmiş bence biraz idrarini tut testi yap bence çıkar.benim adet gününden bir gün önce hemen çıkmıştı kipkirmizi.bir de inanamayıp ilk testten 10 dakika sonra zorla çişimi getirip 2.testi yaptım yine aynı şekilde kopkoyu çıktı.bence biraz tut idrarini öyle yap.haber ver bize deTesekkur ettim cnm
Suan biraz var 8den beri hic yapmadim ama tutuyorum birax dah:))Canım 3 gün geçmiş bence biraz idrarini tut testi yap bence çıkar.benim adet gününden bir gün önce hemen çıkmıştı kipkirmizi.bir de inanamayıp ilk testten 10 dakika sonra zorla çişimi getirip 2.testi yaptım yine aynı şekilde kopkoyu çıktı.bence biraz tut idrarini öyle yap.haber ver bize de
Tamam o zaman artık çok sıkıştığında,altına yapacak gibi olunca yap testi benceSuan biraz var 8den beri hic yapmadim ama tutuyorum birax dah:))
Tamam cnm bekliyorum sikismayiTamam o zaman artık çok sıkıştığında,altına yapacak gibi olunca yap testi bence
İnşallah canımbende bi de bel ağrısı ve çok fazla akıntı var onu yazmayı unutmuşum :) umarım psikolojik değildir.. artık çok yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan...
Inş hamilesindir psikolojik agrilardan ben de bıktımbende bi de bel ağrısı ve çok fazla akıntı var onu yazmayı unutmuşum :) umarım psikolojik değildir.. artık çok yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan...
Benim adetim e iki gün var test yapmak istemiyorum çünkü catlatma iğnesi de vuruldu o da veya hcg iceriyormus pozitif çıkmasına sebep oluyor diye ümitlenen istemiyorum ama sabahtan beri kafamda n atamiyorummm off ne yapsamArkadaşlar neden test yapmıyorsunuz Bat ı yakın olanlar yapabilir bence son bir iki gün kala hatta Bat olanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum zaten çok silik çıkıyor bir iki gün önce eğer varsa,bir sürü çift çizgi dileklermle bizleri de merak ta bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?