Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ruyamda yuksekten bebegi elimdeen dusurdugumu gordum ne anlama gelio acaba:((

kızlar bir kızım olsun çok istiyorum 11. günü ilişki oldu 14. günü çift çizgiyi gördüm muhtemelen yarın yumurtlama gerçekleşecek sizce hamile kalma olasılığım var mıdır ? 4 gün zaman geçmiş oluyor ya da bugün ilişki olmalı mı olursa erkek ihtimalı çok yüksek oluyor diye çok okudum bilmiyorum ne yapmayalım ??????

kizlar ruyamda yuksekten bebegi elimdeen dusurdugumu gordum ne anlama gelio acaba:KK43:(
Canım rüyalar bizim gördüğümüzün tam tersi anlamlar taşıyabiliyor. Bazen biz hayirli bir rüya gördüğümüzü sanıyoruz ama anlamı olumsuz olabiliyor. Bazende bize göre kötü rüyalar çok güzel anlamlar taşıyabiliyor. Sen kalbini ferah tut. Olumlu düşün inşallah

Canım rüyalar bizim gördüğümüzün tam tersi anlamlar taşıyabiliyor. Bazen biz hayirli bir rüya gördüğümüzü sanıyoruz ama anlamı olumsuz olabiliyor. Bazende bize göre kötü rüyalar çok güzel anlamlar taşıyabiliyor. Sen kalbini ferah tut. Olumlu düşün inşallah
saol btanem cevap verdigin icin allah hayira cikarsin diorum allahin buyuk

0
kızlar bir kızım olsun çok istiyorum 11. günü ilişki oldu 14. günü çift çizgiyi gördüm muhtemelen yarın yumurtlama gerçekleşecek sizce hamile kalma olasılığım var mıdır ? 4 gün zaman geçmiş oluyor ya da bugün ilişki olmalı mı olursa erkek ihtimalı çok yüksek oluyor diye çok okudum bilmiyorum ne yapmayalım ??????
Ya arkadaslar herkesin gonlunde bi aslan yatar ama boyle seylere takilmak sizce ne kadar mantikli. Allah'tan hayirlisini isteyin o gonlunuzdekini verir zaten. He tutsa nolur tutmasa nolur. Kesin kiz olacaginin garantisi mi var yumurtlama oncesii iliski olunca. Ya da yumurtlama sonrasi kesin erkek mi yani. Hangi bilim bunu kanitlamis.???? Insanlar uzaya gitti uzayda yasamanin yollarini ariyolar ama erkek ya da kiz olma ihtimali yuzde 50 50 bunu unutmayin! Saglikli olsun hayirli evlat olsunda....

Bebek rahmine dusmus ;). Neye yorarsan o cikar kotu rüyalara takilma

Canim ben meryemi yenilerde duydum 14. Gunumde filan. Ozaman basladim okumaya devam ediyorum. Bugun iste 6. Yi okuyacağım ALLAHim insaALLAH faydasi olur sen de benim icin dua eder misin lutfen hamilelerin de duasi kabul olurmus ya
Tabiiki ederim Allah herkese nasip edecek insallah. Sadece dua edin ve olucak diye inanin

Kızlar bana da yorum yapn :emir_bebek:
Cok konuştum ama sanada cevap yazmak istedim. Kizlar belirti aramayin. Belirtileri yaratan b hcg hormonunun artisi. Ee adet gununde bile 100 200 cikan hormon ne kadar belirti yaratabilir ki. Butun belirtileri adetim bitince yasadim amaaa tabi hamile kalmadigim aylarda kendimi dinledigimden bu ay ki belirtilerin 2 katini yasiyodum. Aslinda psikolojimiz bizi etkiliyo mantikli düşünemiyoruz. Daha hormon salgilanmadan nasil belirti yasayalim ki. O belirtilerin hepsi adet dongusu icindeki siradan belirtiler. Ben hergun goguslerime elliyodum aciyomu diye hatta her saat basi. Evet aciyodu ama adet olmaya yakında aciyodu zaten. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Bebek rahmine dusmus :KK66:. Neye yorarsan o cikar kotu rüyalara takilma
saol cnm benim ya insallah oyledir 2 gun var adete okadar kotuyumki bas donmesi halsizlik oglenden sonra bi uyku basio rahat uyuyorumdur 3 4 saat baska bi rahatsizlik olmasinda insallah hamileyimdir testte yapmak istemiorum hep negatif gormekten biktim artik

0

Ya arkadaslar herkesin gonlunde bi aslan yatar ama boyle seylere takilmak sizce ne kadar mantikli. Allah'tan hayirlisini isteyin o gonlunuzdekini verir zaten. He tutsa nolur tutmasa nolur. Kesin kiz olacaginin garantisi mi var yumurtlama oncesii iliski olunca. Ya da yumurtlama sonrasi kesin erkek mi yani. Hangi bilim bunu kanitlamis.???? Insanlar uzaya gitti uzayda yasamanin yollarini ariyolar ama erkek ya da kiz olma ihtimali yuzde 50 50 bunu unutmayin!
Kesin cinsiyeti allahtan başka kimse bilemez onu biliyoruz da ama tıpta da kanıtlanmıştır y Kromozomlari kısa ömürlü ve hızlı hareket ederler x ise tam tersidir. Bizler elimizden geleni yapalım da niyetimiz tabiki önce sağlıklı sonra hayırlı evlat olması. Bunların yanında elbette dua ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin ikisindende tattirsin. Kimsenin kucağıni boş bırakmasın Amin

Back