Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana adet olup temizlendikten sonraki 3. Gun demislerdi. Forumlardada o sekilde yaziyo doye hatirliyorum. Ogle saatleri yaziliyo. Onu iyice arastir. Benim sansima 3. Gunum de cumaya denk gelmisti cok mutlu olmustum. 4 cuma ust uste ya evvel okuyacaktim. O cuma ona da basladim. Bide adet bittigi gun meryem suresinede baslamistim hala bitmedi o devam ediyorum. Sen bu ay gecse bile bidahaki ay hepsini yap.
Canim ben meryemi yenilerde duydum 14. Gunumde filan. Ozaman basladim okumaya devam ediyorum. Bugun iste 6. Yi okuyacağım ALLAHim insaALLAH faydasi olur sen de benim icin dua eder misin lutfen hamilelerin de duasi kabul olurmus ya

Kızlar adetme 9 gün falan var bu sabah kahvaltıda otururken bi an başık öyle bi döndü ki kız kardeşm noldu dedi 3 -5 saniye lik bseydi ama kötü oldm sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

Sık idara çıkmaya başladm yani önceden gece uyanmazdm şimdi 2 defa kalkyrm geceleri gündüzleri de daha sık gidyrm bide yumurtlama günümden beri göğüslerim aşırı hassas sizce bunlar belirti olbilirmi

Cnm bende hep adet olucakmisim.sandim hatta eşim boşa test alma çok gördük gecikmelerini dedi ben gittim aldım çift çizgi ve şuan hala goguslerim hassas dokunamiyorum
Cnm bndé öle inan gece sırt üstü yatiom hala o kadar sizliyo göğüslerm ucu bide

9 gün var tahmini yani şöyleki ben bu ay tek ilişki yaşdm maalesf oda ovulasyon testinde kıpkrmızı çift çzgiyi gördgm gece bugün 7.gün o günden sonraki
Sabırla beklemek tek çare galiba. Benim de 4-5 günüm var. Belirtim var. Dün dayanamadim test yaptım Sonuç tek çizgi Negatif:(

Back