- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.001
Evet yaptim tabi 4 aydir yapiyodum. Hatta 70li almostim bu ay gunde iki kez yapiyodum. Hatta bisey dikkatimi cekmisti. Aksam 5 gibi yapmistim kopkoyu ikinci cizgiydi. Aradan 3 5 saat gecti iliski oldu. Iliskiden sonra yatmadan once tekrar yaptim cok cok hafif siliklesmisti yani tam catladigi ani mi tutturdum sanki oyle oldu. Kizlar bunlarin hepsi vesile. Ben o ovulaston testini yapmasamda o gun iliski olucakti. Veya kimileri 3 gun onceki iliskiyle hamile kaliyo. Allah nasip etti. Ben meryem suresine baslamistim bu ay ve 110 kere bismillahirahmanirrahim yazip uzerimde tasidim. Bunu mutlaka deneyinB Berenimo877 canm senin nasıl gidiyo ve sen yumurtlama testi yapmismiydin
Canm peki benim testlerinden hangisi daha yakinEvet yaptim tabi 4 aydir yapiyodum. Hatta 70li almostim bu ay gunde iki kez yapiyodum. Hatta bisey dikkatimi cekmisti. Aksam 5 gibi yapmistim kopkoyu ikinci cizgiydi. Aradan 3 5 saat gecti iliski oldu. Iliskiden sonra yatmadan once tekrar yaptim cok cok hafif siliklesmisti yani tam catladigi ani mi tutturdum sanki oyle oldu. Kizlar bunlarin hepsi vesile. Ben o ovulaston testini yapmasamda o gun iliski olucakti. Veya kimileri 3 gun onceki iliskiyle hamile kaliyo. Allah nasip etti. Ben meryem suresine baslamistim bu ay ve 110 kere bismillahirahmanirrahim yazip uzerimde tasidim. Bunu mutlaka deneyin
Ben regl oldum dedim ama sabah kahverengi akıntı geldı reglım öyle başlar normalde . Ama hala gelen giden yok. Kahve rengi akıntıyla kaldı öyleEKİM AYINA İNŞALLAH HEPİMİZE
test yaptnmi cnmBen regl oldum dedim ama sabah kahverengi akıntı geldı reglım öyle başlar normalde . Ama hala gelen giden yok. Kahve rengi akıntıyla kaldı öyle
Bana umut oldun biliyor musun. Ben de cok istiyorum 16 ay oldu bu ay meryem suresine başladım Allahim insaALLAH kabul eder sesimi duyar RabbimEvet yaptim tabi 4 aydir yapiyodum. Hatta 70li almostim bu ay gunde iki kez yapiyodum. Hatta bisey dikkatimi cekmisti. Aksam 5 gibi yapmistim kopkoyu ikinci cizgiydi. Aradan 3 5 saat gecti iliski oldu. Iliskiden sonra yatmadan once tekrar yaptim cok cok hafif siliklesmisti yani tam catladigi ani mi tutturdum sanki oyle oldu. Kizlar bunlarin hepsi vesile. Ben o ovulaston testini yapmasamda o gun iliski olucakti. Veya kimileri 3 gun onceki iliskiyle hamile kaliyo. Allah nasip etti. Ben meryem suresine baslamistim bu ay ve 110 kere bismillahirahmanirrahim yazip uzerimde tasidim. Bunu mutlaka deneyin
Yok yapmadımtest yaptnmi cnm
Bu sabah yaptım ama çıkmadı gerçi daha bata 6 gün var bat günü yaparım artık ama ovulasyonu bata kadar yapmayı düşünüyorum bakalım her sabah böyle koyu çıkcakmı bu arada seninde hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede nasip olur inşTest yaptin mi. Ben eminim ya ovulasyon baska turlu asla koyu cikmiyo
Allah'ım daha fazla bekletmesin insallah. Kizlar bana arkadasim demistiki. Hic cocugun olmicak gibi geliyo dimi. Beren mutlaka çocuğun olucakkkkk bunu sok kafana dedi. Kendisi tup bebek denemisti 3 yil boyunca 2. Transferi tutmustu. Yani Allah bi sekilde nasip edio. Kizlar bismillahirahmanirrahim yazio uz3rinizde de tasiyin ona da cok inaniyorumBana umut oldun biliyor musun. Ben de cok istiyorum 16 ay oldu bu ay meryem suresine başladım Allahim insaALLAH kabul eder sesimi duyar Rabbim
Test yapsana bendede geldi yarim gun boyunca ama az az sonra kesildi.Ben regl oldum dedim ama sabah kahverengi akıntı geldı reglım öyle başlar normalde . Ama hala gelen giden yok. Kahve rengi akıntıyla kaldı öyle
Canim senin adet dongunun kacinci gunu bu testler sanki hic tam koyulasmamis gibiKızlar üstteki testi az önce yaptim ortadaki dün gece alttakini 2 gün önce yaptim
Kuzum ayricaaa bende 6 7 gun once erken gebelik testi yapmıştım onda bile cikmamisti. Ama.ovulasyonlar pozitifti. Sen hamilesin yaaa inaniyorum cidden. Kacinci denemendi senin bu auBu sabah yaptım ama çıkmadı gerçi daha bata 6 gün var bat günü yaparım artık ama ovulasyonu bata kadar yapmayı düşünüyorum bakalım her sabah böyle koyu çıkcakmı bu arada seninde hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede nasip olur inş
Böylece kalırsa yapıcam test yarın canım.Test yapsana bendede geldi yarim gun boyunca ama az az sonra kesildi.
Ayy hadi insallahh.Böylece kalırsa yapıcam test yarın canım.
ALLAH razi olsun canim aynen var ya boyle bazen sanki hic ben hamile kalmicam gibi diyorum sonra diyorum Allahtan umit kesilmez.. canim yarin yazsam gec kalmis sayılır miyim acaba? Bu ay Rabbime sigindim oyle cok inandim ki sanki az kaldi gibi hissediyorum insaALLAH ya ALLAHimAllah'ım daha fazla bekletmesin insallah. Kizlar bana arkadasim demistiki. Hic cocugun olmicak gibi geliyo dimi. Beren mutlaka çocuğun olucakkkkk bunu sok kafana dedi. Kendisi tup bebek denemisti 3 yil boyunca 2. Transferi tutmustu. Yani Allah bi sekilde nasip edio. Kizlar bismillahirahmanirrahim yazio uz3rinizde de tasiyin ona da cok inaniyorum
Ahh canım hayırlısı neyse o olsun çok gerdi bu durum beniAyy hadi insallahh.
Bana adet olup temizlendikten sonraki 3. Gun demislerdi. Forumlardada o sekilde yaziyo doye hatirliyorum. Ogle saatleri yaziliyo. Onu iyice arastir. Benim sansima 3. Gunum de cumaya denk gelmisti cok mutlu olmustum. 4 cuma ust uste ya evvel okuyacaktim. O cuma ona da basladim. Bide adet bittigi gun meryem suresinede baslamistim hala bitmedi o devam ediyorum. Sen bu ay gecse bile bidahaki ay hepsini yap.ALLAH razi olsun canim aynen var ya boyle bazen sanki hic ben hamile kalmicam gibi diyorum sonra diyorum Allahtan umit kesilmez.. canim yarin yazsam gec kalmis sayılır miyim acaba? Bu ay Rabbime sigindim oyle cok inandim ki sanki az kaldi gibi hissediyorum insaALLAH ya ALLAHim
Gerçi burda pek belli olmuyor çooooookkkkkk siiiliik Bat 23 eylülKızlar 2.çizgi görünüyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?