- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
- Konu Sahibi Berenimo877
Amin cnm benim ya Rabbim hepimizi görüyor vericek inşallah birbirimize çok dua edelimAmin bu ay ins bekleyenlerin son bekleyisi okur hepimiz kavusuruz bebeklerimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm benim ya Rabbim hepimizi görüyor vericek inşallah birbirimize çok dua edelimAmin bu ay ins bekleyenlerin son bekleyisi okur hepimiz kavusuruz bebeklerimize
Aynen ben bu ay öncesindede dua okudum ilişki öncesi varmış . Ya varis de cektim hala bitmedi devam ediyorum duayla olacak insallahAmin cnm benim ya Rabbim hepimizi görüyor vericek inşallah birbirimize çok dua edelim
Cnm bnce yumurtlama olmz adete 6 gün kalmış insallah hamilesindirEki Görüntüle 2044903 Kizlar gunaydin adetime 6 gun var ama ovulasyon testim hep boyle cikiyor sizce neden hamilemiyim acaba diye testte yaptim negatif cikti yani ben bidahami yumurtluyorum acaba anlamadim
Üzülme cnm ya benimde 3.4 gün var bata ama galiba bndé adet olcam umudum pek kalmadi.hakkımızda hayırlısı olsun diyelm bugün mübarek Cuma günü Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahArkadaşlar malesef ben bat 18 olmasına rağmen bu sabah kırmızı kartı gördüm![]()
Ins canim 3 aydir deniyoruz olmadi bakalim hayirlisiCnm bnce yumurtlama olmz adete 6 gün kalmış insallah hamilesindir
Amin cnm inşallah rabbim inşallah sana nasip etmiştir bu ayÜzülme cnm ya benimde 3.4 gün var bata ama galiba bndé adet olcam umudum pek kalmadi.hakkımızda hayırlısı olsun diyelm bugün mübarek Cuma günü Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
1. resimmüstteki daha koyuKızlar sizce hangisi koyu
Sabah ilk idrar yada 3 -4 saat cok sıvı almadan yapabilirsinKızlar birşey sormak istiyorum. Gebelik testini sabah yapmakmı mantıklı olan yoksa idrara sıkışıkken herhangi bir zamanmı.
Teşekkür ederimmmSabah ilk idrar yada 3 -4 saat cok sıvı almadan yapabilirsin
Evet canm dün akşam yaptım onu1. resimmüstteki daha koyu
Hamilelik testimiii hayırlı olsunnnnnKızlar üstteki testi az önce yaptim ortadaki dün gece alttakini 2 gün önce yaptim
Yok tatlim Keskeeeee hamilelik testi olsaydı ama bunlar ovulasyon yumurtlama testiHamilelik testimiii hayırlı olsunnnnn![]()
Tüh be:) valla cıksın pozitif göriyimm bi hepsini bagıslıcam ovu testleriniYok tatlim Keskeeeee hamilelik testi olsaydı ama bunlar ovulasyon yumurtlama testi