• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
  1. 01 Eylul. Sellida...................12. Ay
  2. 02.Eylul. Lady8
  3. 07.Eylul. Berenimo877.......5. Ay
  4. 08.Eylul. fnd_50...................15. Ay
  5. 09.Eylul. Amine92...............3. Ay
  6. 10.Eylul. Hasumran............5. Ay
  7. 12.Eylul. gzmdncr33...........7. Ay
  8. 12.Eylul. Eda3883
  9. 14.Eylul. RanaZ33................4. Ay
  10. 15.Eylul. asymkrdg..............6. Ay
  11. 18 Eylul. Esma_91
  12. 21 Eylul. Nisanali18

Beni de ekleyin 12 Eylül bat. Bu ay 3. yılımız doluyor. İnşallah bu ay herkes hayırlı sevinçli haber verir.

2. 02.Eylul. Lady8
  8. 12.Eylul. Eda3883
  9. 12.Eylul. incilim
  10. 14.Eylul. RanaZ33................4. Ay
  11. 15.Eylul. asymkrdg..............6. Ay
  12. 18 Eylul. Esma_91
  13. 21 Eylul. Nisanali18

Kizlar sesiniz cikmiyo. Bisey sorucam. Bu yumurtlama olduktan onceki zamanlarda mi iliski gerekiyo yoksa catladiktan sonra mi. Benim bugun siliklesti henuz

Herhangi bir tedavi baslanmadi mi? Baya zaman olmus umudunu yitirme sakin.

Hemen hemen 1,5 yıl klomen+çatlatma iğnesi ve iğneyle aşılama oldu ama sonuç yok. Bir seneden fazladır da tedaviyi bıraktım alternatif tıp ile umutlarımı taze tutmaya çalışıyorum. Asla umudumu yitirmedim nasibimde olmasa Rabbim istetmezdi, nasibimde var ki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorum. Ama demek ki henüz zamanı değil ya da henüz ben gereken vesileyi bulamadım. ..

Hemen hemen 1,5 yıl klomen+çatlatma iğnesi ve iğneyle aşılama oldu ama sonuç yok. Bir seneden fazladır da tedaviyi bıraktım alternatif tıp ile umutlarımı taze tutmaya çalışıyorum. Asla umudumu yitirmedim nasibimde olmasa Rabbim istetmezdi, nasibimde var ki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorum. Ama demek ki henüz zamanı değil ya da henüz ben gereken vesileyi bulamadım. ..
Aynen oyle herseyin bir zamani var. Allah hayirlisini verecegi icin bekletiyordur. Peki tup bebek onermedi mi doktorlar?

Aynen oyle herseyin bir zamani var. Allah hayirlisini verecegi icin bekletiyordur. Peki tup bebek onermedi mi doktorlar?

Eşim tüp bebeğe hiç sıcak bakmıyor. Sorun bende olsaydı ben bu kadar bile tedavi görmezdim sen yine iyi katlandın diyo. Bundan sonra Rabbim verecekse verecek, vermeyecekse dünyada çocuğu olmayan ilk çift biz olmayacağız nasibimiz der susarız diyo. Aslında aşılamadan sonra ben de çok göze alamıyorum. Vücuda hormon yükleyip durmaktan dengem bozuldu. İşte bu sebeplerle tüp bebek diyen doktordan arkamıza bakmadan kaçıyoruz :)

Ben varım beeeeen 23 eylül hayıt iciyorum suan adet bitince soğana başlıcam :) ikisini ayni anda kullanmak istemedim. Hadi inşallah eylül bize uğur getirirde hepimiz hamile kaliriz :anneadayı::KK5:

Insallah kizlar eylul hepimze umut olsun. Ne hikayeler var yillar aonra dogal yolla cocuk sahibi olan. I incilim seninde eşinin boyle dusunmesi guzel birsey. Hormon konusunda kesinlikle haklisn ileride belki zarari olur bilinmez. Allah hayirlisi oldugu icin bekletiyor bizi eminim. Ayrica en cok istedigin seyden sinanirmis insan. Bizimde kucagimiz dolacak bigun eminim

2. 02.Eylul. Lady8
  8. 12.Eylul. Eda3883
  9. 12.Eylul. incilim
  10. 14.Eylul. RanaZ33................4. Ay
  11. 15.Eylul. asymkrdg..............6. Ay
  12. 18 Eylul. Esma_91
  13. 21 Eylul. Nisanali18
  14. 23 Eylul. Gulayse6378
[/QUOTE]

4 yıldır uğraşıyoruz son bir senedir saldım gitti havalarındayımbat ay sonu eylül başı tam tarih hatırlamıyorum..
Rabbim isteyen herkeze nasip eylesin inşallah

1,5yildir uğraşıyoruz birşey yok :) 7aydir adetim aşırı düzensiz 11gun gecikti şuan adetim test yaptım negatif,alıştım artık zaten.bayramdan sonra bir daha hastaneye gideceğim birde eylülü bekleyelim :)

1,5yildir uğraşıyoruz birşey yok :) 7aydir adetim aşırı düzensiz 11gun gecikti şuan adetim test yaptım negatif,alıştım artık zaten.bayramdan sonra bir daha hastaneye gideceğim birde eylülü bekleyelim :)
Rabbim sabır versin inşallah cümlemize

Back