- 8 Ağustos 2017
- 344
- 485
- 18
- 40
- Konu Sahibi Berenimo877
Ekledim canim kizlar kacinci denem3niz onuda yazarsaniz onu da ekliyim
6.ayımız canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canim kizlar kacinci denem3niz onuda yazarsaniz onu da ekliyim
Edacim kacinci deneme12 eylul bendehepimiz hamile haberimizi veririz insallah.
Canim kacinci bebek denemeniz :). Evliliginizde 3. Yiliniz doluyor saniyorum hadi insallahBeni de ekleyin 12 Eylül bat. Bu ay 3. yılımız doluyor. İnşallah bu ay herkes hayırlı sevinçli haber verir.
Canim kacinci bebek denemeniz :). Evliliginizde 3. Yiliniz doluyor saniyorum hadi insallah
Herhangi bir tedavi baslanmadi mi? Baya zaman olmus umudunu yitirme sakin.Evlilikte 4. Yılımız 3 senedir uğraşıyoruz her ay yeni bir ümit işte...
Herhangi bir tedavi baslanmadi mi? Baya zaman olmus umudunu yitirme sakin.
Aynen oyle herseyin bir zamani var. Allah hayirlisini verecegi icin bekletiyordur. Peki tup bebek onermedi mi doktorlar?Hemen hemen 1,5 yıl klomen+çatlatma iğnesi ve iğneyle aşılama oldu ama sonuç yok. Bir seneden fazladır da tedaviyi bıraktım alternatif tıp ile umutlarımı taze tutmaya çalışıyorum. Asla umudumu yitirmedim nasibimde olmasa Rabbim istetmezdi, nasibimde var ki bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorum. Ama demek ki henüz zamanı değil ya da henüz ben gereken vesileyi bulamadım. ..
Aynen oyle herseyin bir zamani var. Allah hayirlisini verecegi icin bekletiyordur. Peki tup bebek onermedi mi doktorlar?
Merhaba canim bende hayiti 2 gündür iciyorum :) adetim boyunca hayıtı icicem bitince sogana başlıcam :)uyguladığınız bir tedavi yada bitkisek kür var mı ?
mesela ben hayıt suyu içiyorum 1.5 hafta oldu başlayalı
Rabbim sabır versin inşallah cümlemize1,5yildir uğraşıyoruz birşey yok :) 7aydir adetim aşırı düzensiz 11gun gecikti şuan adetim test yaptım negatif,alıştım artık zaten.bayramdan sonra bir daha hastaneye gideceğim birde eylülü bekleyelim :)