- Konu Sahibi Berenimo877
-
Kızlar bata 7gün var sabah bulantılarım ve kasık batmalarım var 2 günden beride beyaz kokusuz akıntım var. 2kere kimyasal gebelik yaşadım, 2 hamileliğimdede belirtilerim aynı. Hamile olduğumu hissettim 2 seferdir. Şuanda öyle bir his var sizce hamilemiyim? Hamişler sizdede bu belirtiler varmıydı
İnşallah canım benim hastaneye yakın olsam hemen gidip kan tahlili yaptırıcam ama malesef doğu hizmeti yaptıgımız için mahrumiyet bölgesindeyiz ve hastane cok uzakCnm bndé de sol kasikta ağrı belde ağrı bulantı ve akıntı bar bata 4.5 gün inşallah hamileyizdir
Anladm cnm.saol çok tsk edermBende ilk kez yaptım bu ay vücutta lh hormonu hep olduğu için silik cıkabilır diye biliyorum adetine bir gün kala yap ikisi de aynı koyuluştaysa hamile olma ihtimalin yüksek canım mesela ben yumurtlamamdan üç gün sonra yaptım test böyle çıktı
Cnm.inşallah hamilesindir dualarimdasinİnşallah canım benim hastaneye yakın olsam hemen gidip kan tahlili yaptırıcam ama malesef doğu hizmeti yaptıgımız için mahrumiyet bölgesindeyiz ve hastane cok uzak
Evt cnm benim 5 gün var inşallah olmam da güzel haber veririm haberlesirzHaberleşelim senin az kalmış benim tahmini 24eylül inşallah olmam da seviniriz bu ay
İnşallah vardır canım bebişKızlar bata 7gün var sabah bulantılarım ve kasık batmalarım var 2 günden beride beyaz kokusuz akıntım var. 2kere kimyasal gebelik yaşadım, 2 hamileliğimdede belirtilerim aynı. Hamile olduğumu hissettim 2 seferdir. Şuanda öyle bir his var sizce hamilemiyim? Hamişler sizdede bu belirtiler varmıydı
11 inde çatlatma iğnesi oldum 12 gün sonra test yap belli olur diyorlar benim batda 23 ü bakalımSelam kızlar. Mayis ayindan beri bu haberi almayi bekleyen biri olarak 5. Ayımı doldurmus bulunuyorum. Eylul ayınıda gelin birlikte bekleyelim. Benim bat 7 eylul.
benimde 4 günüm adet olacakmışım gibi karnım şişti arada ateşleniyormuşum gbi oluyor sende de oldu mu bunlar kasıklarım zaten harektli iğnedendir diyorum boş yere ümitlenmekde üstemiyorumBata 10 gün var geçmiyoooor günleeeer Pofff.. çatlatma iğnesinden sonra 8. günüm kasık batmam var ama kesin iğnenin etkisidir umutlanmak istemiyorum
hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindirBenim.bat a son 3 kızlar bakalım nolcak
Aynen karnım davul gibi bi de gaz problemi oluştu.. karnımda bi huzursuzluk var sanki üşütmüşüm de hafif ağrıyo gibi. Sol kasık da sürekli ince ince batıo hele idrara sıkıştığımda daha da hissediyorum batmayıbenimde 4 günüm adet olacakmışım gibi karnım şişti arada ateşleniyormuşum gbi oluyor sende de oldu mu bunlar kasıklarım zaten harektli iğnedendir diyorum boş yere ümitlenmekde üstemiyorum
Cnm snde ki bütün bu belirtiler bndé de var ya bu ay niye böle oldum anlamadm acaba hamilemiyiz kizlarAynen karnım davul gibi bi de gaz problemi oluştu.. karnımda bi huzursuzluk var sanki üşütmüşüm de hafif ağrıyo gibi. Sol kasık da sürekli ince ince batıo hele idrara sıkıştığımda daha da hissediyorum batmayı
sen baya üiütmüş gibisin bu dönemde 2 kat daha fazla dikkat et canım kendine..yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarımAynen karnım davul gibi bi de gaz problemi oluştu.. karnımda bi huzursuzluk var sanki üşütmüşüm de hafif ağrıyo gibi. Sol kasık da sürekli ince ince batıo hele idrara sıkıştığımda daha da hissediyorum batmayı
Bilmiyorum ki canım 14 aydır denememe rağmen hiç böyle şeyler yaşamamıştım. İğnenin etkisi diye düşünmeye çalışıyorum ama inşallah hamileyizdirCnm snde ki bütün bu belirtiler bndé de var ya bu ay niye böle oldum anlamadm acaba hamilemiyiz kizlar
Cnm ben igne yaptirmadm sadece ovu testiyle.yaptm umarım vardır bebislerBilmiyorum ki canım 14 aydır denememe rağmen hiç böyle şeyler yaşamamıştım. İğnenin etkisi diye düşünmeye çalışıyorum ama inşallah hamileyizdir
Demi bnde öyle farkttm usttekni yeni yptm cnmÜstteki daha koyu sanki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?