- 23 Eylül 2014
- 169
- 216
- 53
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Okadar cok anormal bi ay geçiriyorum ki bu ay anlatamam. Ya hastayım yada hamilevücüdün iltihaplanmış olabılır böyle birşey hamilelikte değilde ondan önceleri yaşamıştım iltihaptan kaynaklanıyormuş agrılar
inşallahInsaALLAH bebisin senledir canim benim hayirlisyla
nasıl sıkıntılarınız varOkadar cok anormal bi ay geçiriyorum ki bu ay anlatamam. Ya hastayım yada hamile
Ne demek rica ederim Allahim isteyen herkese nasip etsin sana bana herkeseinşallah güzel duanız için çok teşekkür ediyorum
amin Allahım o güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah... beklemek ise en sıkıntılı süreç...Ne demek rica ederim Allahim isteyen herkese nasip etsin sana bana herkese
şimdi gebe misiniz? sancı çekiyorum ama inşallah sonu iyi olurKizlar zerre kadar fark yok ikisinin arasinda. Benim adet agrilarim kac gun onceden basliyosa yine oyle basladi. Sabah bbile adet oldum sandim. Son gunlere yaklastiysaniz yapin test. Ben yapmamistim cok stres oldum son 2 3 gun
Evettt inanmadigim bi anda oldu. Daha doktora bile gitmedim kan sonucuma gore konusuyorum. Insallah Allah tamamina erdirir. Hersey olabilir. Ben kendi adima konusayim hicbirsey anlamadim. Evet belirtiler vardi sislik hassasiyet agri sanci ama zaten adet önceside olurdu bende farkli bisey yoktuşimdi gebe misiniz? sancı çekiyorum ama inşallah sonu iyi olur
Bence yap hemen canımbat 10 eylüldü ancak cumadan beri sancı çekiyorum ve akıntım yumurtlamadan itibaren çoğaldı. ara ara karnımda ve başımda ağrı da var... gebelik ihtimali var mıdır sizce... bugünü de adet olmadan geçirirsem sabah test yapacağım ama öncelikle sizlere danışmak istedim.
Evettt inanmadigim bi anda oldu. Daha doktora bile gitmedim kan sonucuma gore konusuyorum. Insallah Allah tamamina erdirir. Hersey olabilir. Ben kendi adima konusayim hicbirsey anlamadim. Evet belirtiler vardi sislik hassasiyet agri sanci ama zaten adet önceside olurdu bende farkli bisey yoktu[/QU
ALLAHIM SAĞLIKLICA KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN DE DARISI BANA OLSUN İNŞALLAH
İŞ ÇIKIŞI ALIP YAPAYIM AMA YAPMAK İÇİN SABAHI MI BEKLEYEYİM YOKSA AKŞAM YAPILMASINDA SAKINCA OLUR MU SİZCEBence yap hemen canım
Geçmiş olsun canım inşallah hanilesindirkizlar sabah esimle hastaneye gttik kıl donmesi oldu onu gostermeye eve geldik nefes nefeseyim evin merdivenlerini zor çiktm simdide oturdum kaldm yemek yapicam takatim yok basim donuo cok halsizim bat 18 eylul hamileyimdir insallah
bence sabah ilk idrarınla yap gün için aldığın sıvı inceltiyormuş ve sonucu yanlış gösterebiliyormuşİŞ ÇIKIŞI ALIP YAPAYIM AMA YAPMAK İÇİN SABAHI MI BEKLEYEYİM YOKSA AKŞAM YAPILMASINDA SAKINCA OLUR MU SİZCE
çok teşekkür ediyorum.inşallah hayırlı bir haber alırım.yaşadığım kötü süreçlerde ihtiyacım olan tek şey gebelikbence sabah ilk idrarınla yap gün için aldığın sıvı inceltiyormuş ve sonucu yanlış gösterebiliyormuş
inşallah hamilesindir sonucu buraya yaz mutlaka.çok teşekkür ediyorum.inşallah hayırlı bir haber alırım.yaşadığım kötü süreçlerde ihtiyacım olan tek şey gebelik
Sırt bel vekasık ağrısı yaşıyorum. Mide bulantılarım var. Göğüslerim çok hassas dokunamıyorum. Göğüs damalarım çok belirginleşti ve büyüdü. Uyku halindeyim. İçim üşüyo gibi oluyo biandan ateş basıyo. Beyaz kokusuz akıntım var yoğun halde. Çok sık idrara çıkıyorum. Elektrik çarpıyo gib kasıklarımda bayma oluyo.nasıl sıkıntılarınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?