- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Valla pek umudum yok ama tabiki haber vericem kesinlikle ve amin inşallah vardır bebişInşallah hamilesindir bizede haber verirsin artık olumlu sonuç alirsan
Valla pek umudum yok ama tabiki haber vericem kesinlikle ve amin inşallah vardır bebiş
Evet canmSen hamilemiydin
YaniAynen çok saçma
Cnm bendede bel ve kasik agrisi var baya kuvvetli hatta normolde en kuru donemim ama bol akintim.ve uyku hali var sanki belirtilerimiz ayni hemen hmen yasim 28 oldu .senin kac cnm
Evet belirtilerimiz aynı .20Cnm bendede bel ve kasik agrisi var baya kuvvetli hatta normolde en kuru donemim ama bol akintim.ve uyku hali var sanki belirtilerimiz ayni hemen hmen yasim 28 oldu .senin kac cnm
Ne kadarlıkEvet canm
Benim de BAT 10 Eylül. Birkaç gün öncesine kadar ateş basması yaşıyordum. Şu iki üç gündür de yumurtalıklarda hafif ağrı, akıntı var. Dünkü akıntım biraz kokuluydu. O yüzden enfeksiyon da olabilir diyorum. Gerçi 2 ay önce enfeksiyon için fitil kullanmıştım. Yok olmuş olabilir. Bugünkü durum biraz tuhaftı. Önce vajina içi ıslak gibiydi sonra yumurtlama akıntısından biraz daha koyu akıntı geldi. Ne olduğunu anlamakta zorlanıyorum. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Vallahi kafaya takmamak gerekiyor ben takmiyorum artık eskisi gibi
Yok takmıyorum ben zaten bir evladım.var çok şükür Allah olmayanlara ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Kaç aylık olduğuna bağlıKızlar dans filan edince bişi olur mu ya Şuan kına gecesindeyimde
Birsey olmaz ama Çok kaptırma kendini oynamayaKızlar dans filan edince bişi olur mu ya Şuan kına gecesindeyimde
3 haftalık daha çok yeniNe kadarlık
Kendini çok yormamaya dikkat et3 haftalık daha çok yeni
Yorumluyorum ama 1 çocuk var ev bayram geçti falan is guc bide ben hali yikadim valla bu aydan hiç ümidim yoktu canm yaKendini çok yormamaya dikkat et
Yorumluyorum ama 1 çocuk var ev bayram geçti falan is guc bide ben hali yikadim valla bu aydan hiç ümidim yoktu canm ya
Aylık filan değil ya ortada bişi yok daha :))) varsa diyeKaç aylık olduğuna bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?