Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm

Böyle bi durumda ne denir bilmiyorum... Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın ve çocuğunu kucağına alırsın :dua:

Kızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Çok üzüldüm canım Allahım hayırlısını nasip etsin inşaallah biliyorum çok zor bit psikoloji ben de iki kez yaşadım Allahım sabır versin

Ben napsam test yapsam mı 4 gün gecikmem var ama regl belirtilerim var alsammiki gidip test :110:

yarın bat günüm benim de. eğer bu ay da olmazsa klomen + çatlatma iğnesine başlayacağım ilk kez.

cok uzuldum canim ya bende mesajini okuyamadan dunku mesajina cevap yazdim kusura bakma cok gecmis olsun :-( uzulme rabbim insallah bizede nasip eder hayirli bir evlat

Test aldim ama yapmak istemiyorum heran adet olacak gibi bir karın ağrım var

Eskigunler Eskigunler hayirlisi diye bak canim benim. Bak demekki hamile kalabiliyosun. Belki bidahaki ay kolayca olucak. Vucudun kendini buna hazirlamis. Uzme kendini de. Butun doktorlar sagliksiz gebelikler duser diyo. 3. Ayinda ortaya ciksa daha cok uzulurdun.

Allah o mutluluğu tekrar yaşatsın inşallah. Geçmiş olsun.

Kızlar canlarım hepinizin destegi için çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun inşallah bidaha ki aya nasip olur şükür diycem başka diycem bişey yok hepinizi seiyorum

Back