- Konu Sahibi Berenimo877
Daha sonuc cikmamis aradim yarin sabah gelin dedi sabaha kaldi yani@Tambikedi Durum ne acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha sonuc cikmamis aradim yarin sabah gelin dedi sabaha kaldi yani@Tambikedi Durum ne acaba
Sağlık ocağında mi kan verdinDaha sonuc cikmamis aradim yarin sabah gelin dedi sabaha kaldi yani
Evet.Sağlık ocağında mi kan verdin
Beklemekte zor yaDaha sonuc cikmamis aradim yarin sabah gelin dedi sabaha kaldi yani
İnşallah vardır gebelikkızlar benimde bat 8 eylül eğer gebelik oluşmazsa bu ay ilk tüp bebek denememi yapacağım. Şuan bata 2 gün var ama akıntı ağrı vs hiçbirşey yok
Ayy zaman gecmiyor acaba aksam acilde kan testimi yaptirsam ..belirsizlik daha kotuymus![]()
İNŞALLAH CANIMİnşallah vardır gebelik
Bnce cnm git kan var beklemek zor stres yapma bosunaAyy zaman gecmiyor acaba aksam acilde kan testimi yaptirsam ..belirsizlik daha kotuymus![]()
Esim isten gelsin ikna edebilirsem giderim adamda bikti negatif gormekden inqnmiyor artk hicBnce cnm git kan var beklemek zor stres yapma bosuna
Esim isten gelsin ikna edebilirsem giderim adamda bikti negatif gormekden inqnmiyor artk hicBnce cnm git kan var beklemek zor stres yapma bosuna
Kaç gün var senin adetineEsim isten gelsin ikna edebilirsem giderim adamda bikti negatif gormekden inqnmiyor artk hic![]()
Cnm 8 gun var ama sabah erken gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti .erken cikti o yuzden pek itimat edemiyorum bakalim artk kanda belli olacakKaç gün var senin adetine
Benim 3 gün var silik cikti yarın Kan testi yaptiricamCnm 8 gun var ama sabah erken gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti .erken cikti o yuzden pek itimat edemiyorum bakalim artk kanda belli olacak
Hangi test kullandinBenim 3 gün var silik cikti yarın Kan testi yaptiricam
Hangi test kullandin
Cnm testin adini bilmiyorum attim da artk...ay ben kan vermeye cok korkuyorum ..seninde gozun aydin insallah cnm.Benim 3 gün var silik cikti yarın Kan testi yaptiricam
Ben testlere hiç güvenmiyorum ama daha önce yaptığımda hep tek çizgi görüyordum ama bakalım işte yarın inşallah kan testinde belli olurCnm testin adini bilmiyorum attim da artk...ay ben kan vermeye cok korkuyorum ..seninde gozun aydin insallah cnm.